Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Trucksform 3D
Отличен 4.1
(10 гласа)

Trucksform 3D

Trucksform 3D е невероятна триизмерна игра с джипове. Планетата Земя отново е в опасност и ти си единствения който може да я спаси. За да постигнеш целта си трябва да събереш три предмета които ще ти захранят машината която ще спаси планетата. Карай през трудни терени, трансформирай джипа си в зависимост от препятствията и събирай монети. Успех в спасяването на земята.
Посещения: 5610 Размер на файла: 62 MB Добавено: ср 27 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Управлявай със стрелките.
1,2,3 и 4 - трансформирай джипа.
Шпация - използвай оръжие или дрелка.
youtube/oc4yUSuKSk8
Бягство от Затвора
Бягство от Затвора е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта ти е да избягаш от затвора с реактивна раница. Бягай колкото можеш по-бързи, след това скочи и отлети с реактивната си раница. След всеки опит може да подобряваш екипировката си.
Бягство от Затвора
4.50
12,4K
Зомби Картинг
Зомби Картинг е супер яка триизмерна игра. Направи си зомби по собствен вкус и се впусни в надпреварата. Главната ти цел е да дисквалифицираш всички други състезатели и да прекосиш финиша първи.
Зомби Картинг
3.33
20,3K
Глен 2
Втората версия на играта Глен е вече и при нас. В новата версия откриваме много подобрена графика и много подобрения по робота. Изследвай подземния свят, откривай ценни минерали и други бонуси заровени в земята.
Глен 2
5.00
4,1K
Taxi truck
В тази игра вие сте таксиметров шофьор, който кара огромен джип. Закарайте клиента си до желаното място, преди да е изтекло определеното време.
Taxi truck
3.00
24,2K
Обирджии
Една наистина невероятна игра. Мисията ти е да обираш банките на три различни града, след което да успееш да се отървеш от ченгетата които те преследват. С напредването на играта полицаите ще стават все по-бързи и умни, за това трябва да подобряваш автомобила си за да успееш да им се измъкнеш.
Обирджии
5.00
8,2K