Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Trucksform 3D
Отличен 4.1
(10 гласа)

Trucksform 3D

Trucksform 3D е невероятна триизмерна игра с джипове. Планетата Земя отново е в опасност и ти си единствения който може да я спаси. За да постигнеш целта си трябва да събереш три предмета които ще ти захранят машината която ще спаси планетата. Карай през трудни терени, трансформирай джипа си в зависимост от препятствията и събирай монети. Успех в спасяването на земята.
Посещения: 5724 Размер на файла: 62 MB Добавено: ср 27 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Управлявай със стрелките.
1,2,3 и 4 - трансформирай джипа.
Шпация - използвай оръжие или дрелка.
youtube/oc4yUSuKSk8
Towing Mania
В тази игра вие сте в ролята на шофьор на паяк за неправилно паркирали коли. Извозвайте неправилно паркираните коли до платения паркинг, като внимавате да не се блъснете.
Towing Mania
4.00
74K
Полицейски Джип
Карай огромен полицейски джип и размазвай другите коли. Събирай монетки за максимум резултат. Минавай нивата колкото можеш по-бързо, и внимавай да не разбиеш полицейския джип.
Полицейски Джип
3.00
14,8K
3D състезание с камиони
3D състезание с камиони е нова състезателна игра с камиони. В нея се състезавате срещу други компютърно контролирани опоненти. За да отключиш следваща писта трябва да завършиш първи.
3D състезание с камиони
4.00
27,5K
Gloomy Truck
В тази игра вие сте шофьор на товарен камион. Натоварете камиона и транспортирайте товара до склада, без да го разпилеете по пътя.
Gloomy Truck
4.00
53,3K
Камион за играчки
Помогнете на малкото момиче, да закачи ремаркето пълно с играчки и да го транспортира до склада без да разсипе играчките по пътя.
Камион за играчки
4.00
25,2K