Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Trucksform 3D
Отличен 4.1
(10 гласа)

Trucksform 3D

Trucksform 3D е невероятна триизмерна игра с джипове. Планетата Земя отново е в опасност и ти си единствения който може да я спаси. За да постигнеш целта си трябва да събереш три предмета които ще ти захранят машината която ще спаси планетата. Карай през трудни терени, трансформирай джипа си в зависимост от препятствията и събирай монети. Успех в спасяването на земята.
Посещения: 5550 Размер на файла: 62 MB Добавено: ср 27 май 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Управлявай със стрелките.
1,2,3 и 4 - трансформирай джипа.
Шпация - използвай оръжие или дрелка.
youtube/oc4yUSuKSk8
Летящо зомби 2
Втората версия на забавната игра лети зомби е вече тук. В нея целта е да прелетиш колкото се може по-далече със зомбито. Втората версия е с по-добра графика и нови джаджи които да прикачваш на зомбито.
Летящо зомби 2
4.00
6,3K
Truck Trial
Карайте високо проходим камион по трудно проходими горски терени, преминавайте различните препятствия и внимавайте да не потрошите камиона.
Truck Trial
5.00
49,3K
Пожарна рейсинг 3D
Участвай в годишното състезание на пожарникарите и се състезавай с пожарни автомобили. Страхотна триизмерна игра с пожарни. Нека най-добрия шофьор на пожарна спечели това оспорвано състезание.
Пожарна рейсинг 3D
5.00
35,2K
Пълна Авто Лудница
Пълна Авто Лудница е състезателна игра с екшън елементи. Играта предлага 27 затворени писти на които се състезаваш срещу други опоненти. Трябва да спечелиш състезанието на всяка цена. Пускай мини по пистата, стреляй с оръдие - общо взето няма никакви правила - всичко е позволено. След всяко състезание може да използваш парите които си спечелил за да подобряваш автомобила.
Пълна Авто Лудница
4.33
8,8K
Полицейско преследване (Police Pursuit)
Полицейско преследване и игра с коли в която ти си в ролята на патрулиращ полицай. Преследвай и хващай престъпниците. На всяко ниво има различни цели, които трябва да изпълняваш за да преминеш на следващото ниво. Успех в борбата срещу престъпността.
Полицейско преследване (Police Pursuit)
4.25
106,7K