Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
Отличен 4.67
(9 гласа)

LEGO Star Wars: Ultimate Rebel

LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
Посещения: 6133 Размер на файла: 42 MB Добавено: вт 2 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
youtube/tnYyhSkFXZM
Lego Star Wars Приключение
Lego Star Wars Приключение е страхотна аркадна игра за феновете на Междузвездни новини и Лего. Играта предлага 4 различни нива и 5 различни герои с които може да играеш. Избери си един и се впусни в невероятния свят на междузвездни войни и лего.
Lego Star Wars Приключение
4.33
28,2K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.79
7,8K
Вендета в Планината от Сладки
Планината от сладки е страхотна екшън игра направена за Unity Player. Играта предлага зашеметяваща триизмерна технология с много готини цветове. Планината от Сладки отново е нападната и е твой дълг да я спасиш. Трябва да се сражаваш със злото под формата на полудели мутанти които падат от небето.
Вендета в Планината от Сладки
4.00
6,2K
Мистър Ярост
Странствай през бездната и мрака на Недър света и унищожавай гневните пръчки с гневните си сили. Ти си мистър Стиксън, боец който е открил мощна напитка наречена Серум на Яростта. Серума увеличава бойната му сила и му позволява да се сражава срещу много врагове.
Мистър Ярост
3.00
6,8K
Hack Slash Crawl
Много добра RPG екшън игра, в която се биете срещу различни чудовищя, събирате оръжия, брони и други предмети, като същевременно трупате опит и учите нови магии.
Hack Slash Crawl
4.33
37K