Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
Отличен 4.67
(9 гласа)

LEGO Star Wars: Ultimate Rebel

LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
Посещения: 5944 Размер на файла: 42 MB Добавено: вт 2 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
youtube/tnYyhSkFXZM
Lego Star Wars Приключение
Lego Star Wars Приключение е страхотна аркадна игра за феновете на Междузвездни новини и Лего. Играта предлага 4 различни нива и 5 различни герои с които може да играеш. Избери си един и се впусни в невероятния свят на междузвездни войни и лего.
Lego Star Wars Приключение
4.33
27,7K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.79
7,6K
Скоростен Град 3D
Скоростен Град 3D е простичка, но много добре направена игра с триизмерна графика. Целта на играта е да се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Може да караш линейка, полицейска кола, такси или автобус. В началото на играта е отключена само линейката. Всяко състезание има 8 обиколки и трябва да завършиш в челната тройка за да отключиш следващата писта. Успех.
Скоростен Град 3D
4.00
10,9K
Бабата отвръща на удара.
Това се случва в дълбоката гора, където една стара баба живяла в малка къща далеч от цивилизацията. Един ден нещо се объркало и мирния и тих живот на бабата свършил. Нейната къща била нападната от снежни човеци и снежни чудовища. Помогнете на бабата да отглежда различни растения, да събира амуниции и да се защити от нападенията.
Бабата отвръща на удара.
4.00
7,2K
Града на Чудовищата
На далечен остров, наречен острова на чудовищата, си живели спокойно и самите чудовища. Идилията продължила до един ден в който острова бил нападнат от алчните хора, които искали да вземат всички ресурси от острова и да ги използват за собствена облага. Развий града си, подобри защитата и създай добре тренирана армия с която да разгромиш враговете си.
Града на Чудовищата
4.00
9,9K