Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
Отличен 4.67
(9 гласа)

LEGO Star Wars: Ultimate Rebel

LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
Посещения: 6211 Размер на файла: 42 MB Добавено: вт 2 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
youtube/tnYyhSkFXZM
Lego Star Wars Приключение
Lego Star Wars Приключение е страхотна аркадна игра за феновете на Междузвездни новини и Лего. Играта предлага 4 различни нива и 5 различни герои с които може да играеш. Избери си един и се впусни в невероятния свят на междузвездни войни и лего.
Lego Star Wars Приключение
4.33
28,4K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.79
7,9K
Зомби Рали
Много добро 3D рали със зомбита. Събирайте бонусите по пистата, газете зомбита и използвайте разумно ускоренията, за да финиширате първи.
Зомби Рали
5.00
68,2K
Водни Войни
Водни войни е триизмерна състезателна игра с екшън елементи. В тази игра ти управляваш високоскоростна лодка, по реалистична водна писта със страхотни отражения. Опитай се да завършиш преди всички или да отстраниш опонентите си като стреляш по тях с оръдието си.
Водни Войни
3.00
5,7K
Deadly road battle
В тази игра карате танк по магистрала, заобграден от вражески войски. Стреляйте по войниците, пазете се от мини и ракети.
Deadly road battle
3.00
6,9K