Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Dog Fight 2 - The Great War
Отличен 4.26
(19 гласа)

Dog Fight 2 - The Great War

Dog Fight 2 - The Great War е превъзходна игра със самолети. Във втората част на играта са добавени много нови нива и врагове. В тази версия на играта ти се сражаваш на страната на Германия. Пали двигателя и се впусни във въздушните битки.
Посещения: 6585 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 3 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - стрелба.
Контрол - Бомба.
Трибот Боец
Трибот Боец е страхотна аркадна/екшън игра в която ти си в ролята на робот който може да се трансформира в три различни робота, всеки от които има уникални способности. Целта ти е да разгромиш всички роботи по нивото, и накрая да се справиш с боса. Има 18 специални умения които ще ти помогнат в трудната битка. Успех.
Трибот Боец
4.50
4K
Кървавата Улица
В екшън играта Кървавата Улица твоят роден град е нападнат от освирепели зомбита и ти трябва да преминеш през града за да достигнеш подсигурената зона. Избери си един от двамата главни герои, и се впусни в кървавото приключение. Изтребвай всички зомбита които ти се изпречват на пътя, събирай бонуси и пари за да подобряваш уменията и екипировката си. Успех.
Кървавата Улица
4.00
6,8K
Bailout Defender
Използвай мишката, за да преместваш самолета, ляв бутон - за да стреляш, двоен клик - за да изтрелваш бойни ракети.
Bailout Defender
4.00
16,6K
Кървавия Марио
Кървавия Марио е сървайвъл игра с любимия ни герой от миналото - Супер Марио. В тази игра може да използваш всякакви оръжия за да се защитаваш от армията на злия Баузър. Успех.
Кървавия Марио
5.00
4,3K
City Siege
Екшън игра, в която трябва да убиете всички вражески войници, като гледате да пострадат възможно най-малко цивилни. След всяко ниво можете да закупувате по-мощни оръжия.
City Siege
4.00
14,2K