Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Dog Fight 2 - The Great War
Отличен 4.26
(19 гласа)

Dog Fight 2 - The Great War

Dog Fight 2 - The Great War е превъзходна игра със самолети. Във втората част на играта са добавени много нови нива и врагове. В тази версия на играта ти се сражаваш на страната на Германия. Пали двигателя и се впусни във въздушните битки.
Посещения: 6481 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 3 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - стрелба.
Контрол - Бомба.
Ядосана Бабка 2
Престъпността отново е излязла от контрол и Баба не може да разчита на полицията да я озапти. Вместо това, ядосаната Баба поема нещата в свои ръце.
Ядосана Бабка 2
4.00
20,4K
Мафия - Отмъщението
Нова гангстерска игра. Вие сте от гангстерска фамилия и трябва да отмъстите за свой роднина който е бил похитен по-рано в същия ден.
Мафия - Отмъщението
4.00
16,8K
Горящи небеса
Горящи небеса и игра със самолети в която вие сте пилот на изтребител изпратен на опасна мисия в противникови територии. Събирайте оръжия и други бонуси, и стреляйте по всички врагове които ви се изпречат на пътя.
Горящи небеса
3.00
12,6K
Делта Форс
Ти си в ролята на специален агент който е изпратен на соло мисия наречена операция "Огнен Щит". Мисията ти е да обезвредиш източника на енергия на вражеската база преди тя да е станала сериозна заплаха за останалия свят.
Делта Форс
4.00
11,3K
Луди Зомбита
Светът се е превърнал в едно доста неблагоприятно място, след инвазия на зомбитата. Трябва постоянно да подобряваш уменията си за да успееш да устоиш на непрестанните атаки на не-живите. Прави серии от удари и събирай сила, която може да използваш за тайни удари.
Луди Зомбита
4.00
5,8K