Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сандвичите на Папа
Отличен 4.12
(41 гласа)

Сандвичите на Папа

В играта Сандвичите на Папа, вие сте в ролята на готвач, който трябва да приготвя сандвичи със сирене на грил, за своите гладни клиенти. Вземете внимателно поръчката от клиента и пригответе правилният хамбургер, използвайки желаните от клиента продукти. Успех!
Посещения: 15260 Размер на файла: 12 MB Добавено: вт 16 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Приготвяйте сандвичите с мишката.
Сандвичите на Стела
Обичаш ли мениджмънт игри? А игри за готвене? Ако това е така, то тази игра е точно за теб. Стела е собственичката на малък изискан ресторант за сандвичи и има нужда от допълнителна помощ за да задоволи клиентелата си. Използвай уменията си за да спечелиш възможно най-много точки.
Сандвичите на Стела
4.00
19,4K
Зеленчуков Магазин
Зеленчуков Магазин е забавна игра в която трябва да управляваш зеленчуков магазин. Ти си в ролята на сладкото момиче което работи в магазина. Съобразявай се с търсенето и зареждай такива продукти които ще можеш бързо да продадеш. Успех.
Зеленчуков Магазин
5.00
8,8K
Парти на Плажа
В тази игра вие сте в ролята на аниматор на плажно парти. Не разочаровайте гостите си.
Парти на Плажа
3.00
18,7K
Построй Град
Построй Град е стратегическа игра в която трябва да планираш и управляваш цял град. Играта е вдъхновена от PC класиката Sim City. Ти си новоназначен кмет и задачата ти е да построиш и управляваш цял град. Започваш на гола ливада, която трябва да превърнеш в един прекрасен град. Строй пътища и електроцентрали, осигури място за живеене. Направи този град едно атрактивно място за живеене.
Построй Град
3.00
6,7K
Буум Таун
Буум таун е супер готина управленска игра. В нея трябва да купуваш експлозиви и да ги поставяш на стратегически позиции. След всяка детонация ще бъдат изкопани дупки пълни със злато и сребро.
Събирай рудата и я транспортирай с камион до рафинерията си. С изкараните пари подобрявай камиона и рафинерията си строй сгради в града.
Буум Таун
5.00
8,7K