Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сандвичите на Папа
Отличен 4.05
(42 гласа)

Сандвичите на Папа

В играта Сандвичите на Папа, вие сте в ролята на готвач, който трябва да приготвя сандвичи със сирене на грил, за своите гладни клиенти. Вземете внимателно поръчката от клиента и пригответе правилният хамбургер, използвайки желаните от клиента продукти. Успех!
Посещения: 16227 Размер на файла: 12 MB Добавено: вт 16 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Приготвяйте сандвичите с мишката.
Сандвичите на Стела
Обичаш ли мениджмънт игри? А игри за готвене? Ако това е така, то тази игра е точно за теб. Стела е собственичката на малък изискан ресторант за сандвичи и има нужда от допълнителна помощ за да задоволи клиентелата си. Използвай уменията си за да спечелиш възможно най-много точки.
Сандвичите на Стела
4.00
19,5K
Beat the meter
В тази игра вие сте в ролята на работник на бензиностанция. Зареждайте колите и внимавайте да не разлеете гориво.
Beat the meter
3.00
8,2K
Cannibal Cuisine
В тази игра вие сте работник в заведение за бързо хранене на канибали.
Cannibal Cuisine
3.00
43,1K
Ветеринарна Клиника
Ветеринарна Клиника е управленска игра в която ти ще отговаряш за цяла ветеринарна клиника и трябва да помагаш на Лиза да излекува всички болни животни и да направи стопаните им щастливи. Преглеждай животните и ги изпращай на правилния доктор който ще ги излекува.
Ветеринарна Клиника
3.00
6,9K
Сладоледения Салон на Папа
Алберто има нова работа в Сладоледения Салон на Папа. Сервирай поръчките на клиентите бързо и ефикасно в тази мениджърска игра. Не оставяй сладоледа да се разтопи. Бъди много внимателен с поръчките и се увери че всяка една се изпълнява коректно. Целта ти е да направиш всички клиенти възможно най-щастливи. Успех.
Сладоледения Салон на Папа
4.50
22,8K