Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сандвичите на Папа
Отличен 4.12
(41 гласа)

Сандвичите на Папа

В играта Сандвичите на Папа, вие сте в ролята на готвач, който трябва да приготвя сандвичи със сирене на грил, за своите гладни клиенти. Вземете внимателно поръчката от клиента и пригответе правилният хамбургер, използвайки желаните от клиента продукти. Успех!
Посещения: 14084 Размер на файла: 12 MB Добавено: вт 16 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Приготвяйте сандвичите с мишката.
Сандвичите на Стела
Обичаш ли мениджмънт игри? А игри за готвене? Ако това е така, то тази игра е точно за теб. Стела е собственичката на малък изискан ресторант за сандвичи и има нужда от допълнителна помощ за да задоволи клиентелата си. Използвай уменията си за да спечелиш възможно най-много точки.
Сандвичите на Стела
4.00
19,2K
Списък за пазаруване
Контролирай пазарската количка и избирай предмета, който искаш да купиш, с мишката. Предметът ще падне в количката, само ако е верният продукт от списъка за готвене. Напазарувай всичко от пазарския лист, за да преминеш на следващото ниво.
Списък за пазаруване
5.00
47,9K
Penguin Diner 2
В тази игра вие сте пингвин, който работи в леден ресторант. Настанете клиентите и им сервирайте желаната храна.
Penguin Diner 2
3.67
95,4K
Будка за Сандвичи
Будката за Сандвичи набира персонал. Но това не е просто поредната будка за сандвичи. Тук ще трябва да обслужваш много клиенти за много кратко време без да оплескаш поръчките, без значение от натовареността. Ако мислиш че може да се справиш, не се чуди а се пробвай незабавно.
Будка за Сандвичи
4.00
17,2K
Бързата Пчела
Бъз пчелата е бил изгонен от много кошери защото е мързелив и не върши никаква работа. Помогни му да събра мед за пчелата майка за да не бъде изгонен от поредния кошер. Събирай нектара от цветята бързо, и го защитавай от други насекоми.
Бързата Пчела
4.00
2,2K