Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сандвичите на Папа
Много добър 4
(43 гласа)

Сандвичите на Папа

В играта Сандвичите на Папа, вие сте в ролята на готвач, който трябва да приготвя сандвичи със сирене на грил, за своите гладни клиенти. Вземете внимателно поръчката от клиента и пригответе правилният хамбургер, използвайки желаните от клиента продукти. Успех!
Посещения: 19213 Размер на файла: 12 MB Добавено: вт 16 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Приготвяйте сандвичите с мишката.
Сандвичите на Стела
Обичаш ли мениджмънт игри? А игри за готвене? Ако това е така, то тази игра е точно за теб. Стела е собственичката на малък изискан ресторант за сандвичи и има нужда от допълнителна помощ за да задоволи клиентелата си. Използвай уменията си за да спечелиш възможно най-много точки.
Сандвичите на Стела
4.00
20,1K
Wasabi
В тази игра вие сте собственик на суши ресторант. Развийте ресторанта като ловите риба, отглеждате зеленчуци и превличате клиенти.
Wasabi
4.50
9,5K
Mafia Battle HTML5
Mafia Battle е страхотна мениджмънт игра направена на HTML5. Играта изисква регистрация, с която можеш да записваш напредъка си. Целта ти в тази игра да управляваш собствена криминална империя и да станеш най-уважавания мафиот в играта. Успех.
Mafia Battle HTML5
3.00
4,7K
Пролетно Обличане
В тази игра ти си управителка на магазин за дрехи. Разговаряй с всички клиенти на магазина, и се увери че получават обслужване на ниво. Разбери от какво точно има нужда всеки посетител на магазина и им показвай рокли от техния размер и цвят.
Пролетно Обличане
3.00
13,5K
Цивилизация: Каменна Ера
Твоето племе наскоро е слязло от дърветата и се е устроило в уютна долина. Мисията ти в тази стратегическа игра е да превърнеш маймуните в хора, за 100 хода, които се равняват на 4 милиона години. Създай и управлявай свое собствено племе и го развий от диваци до първата древна египетска цивилизация. Организирай хранителните доставки, продукцията и защитата на племето и защитавай цивилизацията.
Цивилизация: Каменна Ера
3.33
13,5K