Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сандвичите на Папа
Много добър 4
(43 гласа)

Сандвичите на Папа

В играта Сандвичите на Папа, вие сте в ролята на готвач, който трябва да приготвя сандвичи със сирене на грил, за своите гладни клиенти. Вземете внимателно поръчката от клиента и пригответе правилният хамбургер, използвайки желаните от клиента продукти. Успех!
Посещения: 17810 Размер на файла: 12 MB Добавено: вт 16 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Приготвяйте сандвичите с мишката.
Сандвичите на Стела
Обичаш ли мениджмънт игри? А игри за готвене? Ако това е така, то тази игра е точно за теб. Стела е собственичката на малък изискан ресторант за сандвичи и има нужда от допълнителна помощ за да задоволи клиентелата си. Използвай уменията си за да спечелиш възможно най-много точки.
Сандвичите на Стела
4.00
19,8K
Сладоледения Салон на Папа
Алберто има нова работа в Сладоледения Салон на Папа. Сервирай поръчките на клиентите бързо и ефикасно в тази мениджърска игра. Не оставяй сладоледа да се разтопи. Бъди много внимателен с поръчките и се увери че всяка една се изпълнява коректно. Целта ти е да направиш всички клиенти възможно най-щастливи. Успех.
Сладоледения Салон на Папа
4.50
23,1K
Построй Империя
Построй Империя е управленска игра в която ти си в ролята на строителен предприемач който се е заел с огромен нов проект. Построй империята за която винаги си мечтал и размажи конкуренцията преди да са те изпреварили и да застроят целия квартал.
Построй Империя
3.00
3,6K
Бързата Пчела
Бъз пчелата е бил изгонен от много кошери защото е мързелив и не върши никаква работа. Помогни му да събра мед за пчелата майка за да не бъде изгонен от поредния кошер. Събирай нектара от цветята бързо, и го защитавай от други насекоми.
Бързата Пчела
4.00
2,5K
Краля на Фабриките
В тази интересна игра ти изграждаш и управляваш своя собствена фабрика за дрехи. Целта ти е да я развиеш и да я направиш производител от световно ниво. В началото на играта започваш от малка стая, но с развитието на играта ще развиеш и бизнеса си. След като изкараш малко пари, ги инвестирай в нови технологии и и разширение на фабриката. Успех.
Краля на Фабриките
4.00
6,9K