Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сандвичите на Папа
Много добър 4
(43 гласа)

Сандвичите на Папа

В играта Сандвичите на Папа, вие сте в ролята на готвач, който трябва да приготвя сандвичи със сирене на грил, за своите гладни клиенти. Вземете внимателно поръчката от клиента и пригответе правилният хамбургер, използвайки желаните от клиента продукти. Успех!
Посещения: 18330 Размер на файла: 12 MB Добавено: вт 16 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Приготвяйте сандвичите с мишката.
Сандвичите на Стела
Обичаш ли мениджмънт игри? А игри за готвене? Ако това е така, то тази игра е точно за теб. Стела е собственичката на малък изискан ресторант за сандвичи и има нужда от допълнителна помощ за да задоволи клиентелата си. Използвай уменията си за да спечелиш възможно най-много точки.
Сандвичите на Стела
4.00
19,9K
Christmas Cake Shop
В тази игра вие работите в магазин за коледни торти. Украсете тортите според изискванията на клиентите.
Christmas Cake Shop
5.00
11,5K
Домашни Любимци
Обичаш ли домашните животни? Става ли ти тъжно всеки път когато видиш изоставено куче или котка? Ако това е така, то тогава тази игра е точно като за теб. Целта ти е да построиш и управляваш приют за домашни животни. В приюта ще се грижиш за тях, ще ги храниш и ще ги настаняваш. Наблюдавай ги как растат, влюбват се и дори имат бебета. Играта е подходяща за най-малките ни посетители.
Домашни Любимци
4.25
23,3K
Магазин за обувки
В тази игра вие сте продавачка в магазин за обувки.
Магазин за обувки
3.00
29,4K
Голямата Ферма
Твоя чичо Джордж ти е оставил фермата, но за съжаление тя в доста лошо състояние. Използвай уменията си за да помогнеш на съседите, приятелите и семейството си като задвижиш нещата в правилната посока. Крайната цел е да увеличиш печалбата, така че фермата да просперира.
Голямата Ферма
4.38
50,9K