Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сандвичите на Папа
Отличен 4.12
(41 гласа)

Сандвичите на Папа

В играта Сандвичите на Папа, вие сте в ролята на готвач, който трябва да приготвя сандвичи със сирене на грил, за своите гладни клиенти. Вземете внимателно поръчката от клиента и пригответе правилният хамбургер, използвайки желаните от клиента продукти. Успех!
Посещения: 14267 Размер на файла: 12 MB Добавено: вт 16 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Приготвяйте сандвичите с мишката.
Сандвичите на Стела
Обичаш ли мениджмънт игри? А игри за готвене? Ако това е така, то тази игра е точно за теб. Стела е собственичката на малък изискан ресторант за сандвичи и има нужда от допълнителна помощ за да задоволи клиентелата си. Използвай уменията си за да спечелиш възможно най-много точки.
Сандвичите на Стела
4.00
19,3K
Построй Град
Построй Град е стратегическа игра в която трябва да планираш и управляваш цял град. Играта е вдъхновена от PC класиката Sim City. Ти си новоназначен кмет и задачата ти е да построиш и управляваш цял град. Започваш на гола ливада, която трябва да превърнеш в един прекрасен град. Строй пътища и електроцентрали, осигури място за живеене. Направи този град едно атрактивно място за живеене.
Построй Град
3.00
6,5K
Спа Салон
Спа Салон е игра подходяща за момичета. В нея трябва да управляваш и развиваш СПА салон, и да го превърнеш в най-луксозния в града. Обслужвай клиентите си и гледай да остават доволни от услугите ти.
Спа Салон
4.00
20,2K
Краля на Фабриките
В тази интересна игра ти изграждаш и управляваш своя собствена фабрика за дрехи. Целта ти е да я развиеш и да я направиш производител от световно ниво. В началото на играта започваш от малка стая, но с развитието на играта ще развиеш и бизнеса си. След като изкараш малко пари, ги инвестирай в нови технологии и и разширение на фабриката. Успех.
Краля на Фабриките
4.00
6,6K
Infectonator
В играта Infectonator ти си в ролята на зъл учен който разработва зомби вирус. Освободи злия зомби вирус навсякъде по света и инфектирай всички. Целта е да направиш вируса толкова силен, че да успееш да превземеш цялата планета.
Infectonator
4.50
1,1K