Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сандвичите на Папа
Отличен 4.12
(41 гласа)

Сандвичите на Папа

В играта Сандвичите на Папа, вие сте в ролята на готвач, който трябва да приготвя сандвичи със сирене на грил, за своите гладни клиенти. Вземете внимателно поръчката от клиента и пригответе правилният хамбургер, използвайки желаните от клиента продукти. Успех!
Посещения: 14766 Размер на файла: 12 MB Добавено: вт 16 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Приготвяйте сандвичите с мишката.
Сандвичите на Стела
Обичаш ли мениджмънт игри? А игри за готвене? Ако това е така, то тази игра е точно за теб. Стела е собственичката на малък изискан ресторант за сандвичи и има нужда от допълнителна помощ за да задоволи клиентелата си. Използвай уменията си за да спечелиш възможно най-много точки.
Сандвичите на Стела
4.00
19,3K
Кафетерия
Кафетерия е управленска игра в която ще ти се наложи да управляваш малко заведение. Приготвяй различни ястия и напитки на клиентите си и се старай те да са щастливи от доброто обслужване. Играта записва до къде си стигнал и може да продължиш от същото място.
Кафетерия
4.00
16,8K
Парти на Плажа
В тази игра вие сте в ролята на аниматор на плажно парти. Не разочаровайте гостите си.
Парти на Плажа
3.00
18,6K
Пазаруване
Вие сте в магазина и трябва да купите продуктите от списъка си.
Пазаруване
4.50
10,9K
Управител на ски център
Управител на ски център е мениджърска игра в която ти си управителя на нов ски център. Твоята цел е да строиш ски съоръжения, лифтове и ски гардероби за туристите. На всяко ниво трябва да покриваш различни изисквания за да го завършиш успешно.
Управител на ски център
3.00
6,4K