Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Последен нашественик
Много добър 4
(4 гласа)

Последен нашественик

В играта Последен нашественик направена с Unity 3D технологията, вие управлявате тежко въоръжен военен робот. Бийте се срещу вражески настроените роботи, които ви атакуват от всички посоки, събирайте пари и подобрения за робота си, след всяко ниво можете да използвате събраните средства, за подобрение на оръжията и броните на вашият робот. Успех!
Посещения: 3557 Размер на файла: 6 MB Добавено: ср 17 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движете се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Space-bar - скок.
Последен Сблъсък 2
Последен Сблъсък 2 е страхотна бойна игра с повече от 40 различни герои от които да избираш. Играта предлага различни модове, можеш да играеш историята или да се впуснеш в директни битки. Успех.
Последен Сблъсък 2
3.00
9,5K
3 Foot Ninja II
Помогнете на малкият нинджа да победи враговете си.
3 Foot Ninja II
4.33
30,8K
Готини Танкове
Готини Танкове е страхотна военна игра със много екшън и ъпгрейди. Мисията ти е да управляваш тежко въоръжен танк и да изпълняваш разнообразни мисии. След всяка мисия можеш да ъпгрейдваш танка със парите които си спечелил.
Готини Танкове
3.00
5,8K
МоторСити: Карай
МоторСити: Карай е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Мисията ти е да опазиш Моторсити от злите роботи и техния зъл шеф. Патрулирай по улиците и разрушавай всеки робот който се изпречва на пътя ти. Пали двигателя защото улиците не са безопасни.
МоторСити: Карай
4.50
7,6K
Бензин и Пясък
Бензин и Пясък е страхотна триизмерна, състезателна игра от Miniclips. Състезанието е на затворена, пясъчна писта, срещу компютърно управлявани опоненти.
Бензин и Пясък
4.42
187,8K