Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Последен нашественик
Много добър 4
(4 гласа)

Последен нашественик

В играта Последен нашественик направена с Unity 3D технологията, вие управлявате тежко въоръжен военен робот. Бийте се срещу вражески настроените роботи, които ви атакуват от всички посоки, събирайте пари и подобрения за робота си, след всяко ниво можете да използвате събраните средства, за подобрение на оръжията и броните на вашият робот. Успех!
Посещения: 3632 Размер на файла: 6 MB Добавено: ср 17 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движете се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Space-bar - скок.
Последен Сблъсък 2
Последен Сблъсък 2 е страхотна бойна игра с повече от 40 различни герои от които да избираш. Играта предлага различни модове, можеш да играеш историята или да се впуснеш в директни битки. Успех.
Последен Сблъсък 2
3.00
9,6K
Скоростно Рали Х
Скоростно Рали Х е страхотна състезателна игра с триизмерна графика. Играта изисква инсталиран Unity Player. Избери си състезателна кола и се впусни в надпреварата. Ще трябва да се състезаваш срещу останалите 7 компютърно управлявани опоненти.
Скоростно Рали Х
3.25
45,6K
Защита на града на неживите
Сражавайте се срещу орди от гладни зомбита, събирахте бонусите и помощите които падат от небето. Не позволявайте на зомбитата да проникнат в града ви и да заразят местното население.
Защита на града на неживите
4.00
8,6K
Зомби Апокалипсис с Коли
Зомби Апокалипсис с Коли е триизмерна игра с коли, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит, като междувременно мачкаш зомбита. Има 3 различни автомобила, и много подобрения за тях. Успех.
Зомби Апокалипсис с Коли
5.00
24,5K
Пустинно Чудовище 2
Излезе втората версия на оф-роад играта Пустинно Чудовище, в новата версия можете да карате вашето пустинно чудовище по много нови писти и да го тунинговате с разнообразни подобрения. Преди всяко състезание трябва да проверите останалото гориво и да долеете, защото горивото свършва бързо и не се презарежда автоматично. Успех!
Пустинно Чудовище 2
4.00
12,9K