Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Трикове с мотор: Хавайски пътеки
Отличен 4.22
(27 гласа)

Трикове с мотор: Хавайски пътеки

Трикове с мотор: Хавайски пътеки е 3D игра с мотори направена с иновативната Unity 3D технология. Играта предлага реалистични 3D графики, много подобрения и нови мотори, които можете да отключите след като спечелите няколко състезания. Яхнете мотора си и се включете в надпреварата.
Посещения: 11500 Размер на файла: 18 MB Добавено: ср 17 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Карайте и балансирайте мотора си със стрелките.
martyna
martyna 19.06.2015 14:00
забавна игра, аз препоръчвам
Трикове с Играчки
Трикове с Играчки е игра с моторетки в вдъхновена от култовата анимация Toy Story. Пали мотора и се впусни в надпреварата по писта направена от детски играчки.
Трикове с Играчки
4.00
7,6K
Грабълс
Грабълс е относително лесна платформена игра, направена за Unity 3D player. Придвижването през нивата става като се закачаш по стените на тунелите и се издърпваш напред. Преодолявай различни препятствия и се пази от враговете и капаните. Успех.
Грабълс
3.50
3,5K
Лего бой - Бягството
Лего бой - Бягството е забавна игра за UNITY Player. Главния герой е човече от Лего конструктор което бяга в страхотен триизмерен свят пълен с различни опасности и препятствия. Скачай, плъзгай се и завивай рязко като се опитваш да се отдалечиш максимално от началната точка.
Лего бой - Бягството
4.00
4,4K
Military Rush
Карайте АТВ по трудно проходими терени.
Military Rush
3.00
38,6K
Bike Adventure
Карайте мотор по много добре нарисувана писта. Постарайте се да съберете всички монети и да финиширате без да се преобърнете.
Bike Adventure
3.00
34,8K