Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Трикове с мотор: Хавайски пътеки
Отличен 4.24
(25 гласа)

Трикове с мотор: Хавайски пътеки

Трикове с мотор: Хавайски пътеки е 3D игра с мотори направена с иновативната Unity 3D технология. Играта предлага реалистични 3D графики, много подобрения и нови мотори, които можете да отключите след като спечелите няколко състезания. Яхнете мотора си и се включете в надпреварата.
Посещения: 11377 Размер на файла: 18 MB Добавено: ср 17 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Карайте и балансирайте мотора си със стрелките.
martyna
martyna 19.06.2015 14:00
забавна игра, аз препоръчвам
Трикове с Играчки
Трикове с Играчки е игра с моторетки в вдъхновена от култовата анимация Toy Story. Пали мотора и се впусни в надпреварата по писта направена от детски играчки.
Трикове с Играчки
4.00
7,6K
Улични Състезания
Улични Състезания е една превъзходна състезателна игра с коли. Целта е да спечелиш всички състезания, срещу компютърно управлявани опоненти. Успех.
Улични Състезания
5.00
12,9K
Бен 10 Моторист
Бен 10 Моторист е триизмерна игра с любимия ни анимационен герой Бен 10. Помогни на Бен да кара пистовия си мотор по магистралата и да преследва и унищожава своите врагове. Карай бързо, защото времето е ограничено.
Бен 10 Моторист
4.00
31,7K
МоторСити: Карай
МоторСити: Карай е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Мисията ти е да опазиш Моторсити от злите роботи и техния зъл шеф. Патрулирай по улиците и разрушавай всеки робот който се изпречва на пътя ти. Пали двигателя защото улиците не са безопасни.
МоторСити: Карай
4.50
7,6K
Дрифт с Мотори
Демонстрирай шофьорските си умения в тази динамична триизмерна игра. Участваш в състезание с мотори и трябва да се пребориш за първото място. Дрифтвай в завоите за по-добър резултат.
Дрифт с Мотори
3.50
10,8K