Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Dawn Of The Sniper
Отличен 4.12
(26 гласа)

Dawn Of The Sniper

Dawn Of The Sniper е екшън игра с много стрелба. Действието се развива в пост-апокалиптичен свят, в който ти трябва да предпазиш оцелелите хора от нападащите ги зомбита. Използвай оптиката на снайпера си за да ги локираш и да ги отстраняваш. След всяко ниво може да използваш парите за подобрения.
Посещения: 14105 Размер на файла: 7 MB Добавено: вт 23 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Прицел и стрелба с мишката.
W/S - зуум.
Снимка 1 от Dawn Of The Sniper Снимка 2 от Dawn Of The Sniper Снимка 3 от Dawn Of The Sniper
youtube/i84Vs_S2lX8 youtube/QLO36AhbmyM
Dawn of the Celebs 2
Стреляйте по зомбитата знаменитости, които преследват вашата лимозина, ако се приближат твърде близо ги удряйте с ръка.
След всяко ниво можете да подобрявате лимозината и оръжията си.
Dawn of the Celebs 2
3.40
22,8K
Dawn of the Zombies
Защитете магазина за оръжия от зомбитата. След всяка вълна можете да посетите магазина и да закупите нови оръжия или да подобрите тези които вече имате.
Dawn of the Zombies
4.50
13,2K
Камион Урал
Камион Урал е транспортна игра с руски камиони. Ти си шофьор на камион от армията и целта ти е да доставяш ценни товари от една военна база до друга. Натовари сандъците на камиона и ги транспортирай внимателно без да ги разсипеш по пътя. След всяко ниво може да подобряваш камиона.
Камион Урал
3.00
28,1K
Зомбита срещу пингвини
Самолетна катастрофа разлива големи количества токсични и радиоактивни материали, много близо до южният полюс. Изтеклите в леда радиоактивни материали събуждат зомбитата замразени дълбоко в леда от векове. Вие сте единственият пингвин с военно обучение и оръжие и трябва да спасите пингвините от изненадващата атака на отдавна забравените зомбита. Използвайте рикошети, за да убиете всички зомбита и да преминете на следващото ниво.
Зомбита срещу пингвини
3.00
10,6K
Зомботрон 2: Машина на времето
Това е новата версия на играта Зомботрон, направена от небезизвестните miniclip.com. В новата версия откриваме много нови нива и оръжия. Включи се в играта и започни да избиваш зомбитата които ти се изпречват на пътя.
Зомботрон 2: Машина на времето
5.00
5,7K