Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Strawberry Shortcake Berry Rush
Отличен 4.04
(46 гласа)

Strawberry Shortcake Berry Rush

Strawberry Shortcake Berry Rush забавна игра в която трябва да бягаш през нивата възможно най-бързо. Събирай плодове и други вкусотии. Обличай героите по твой вкус.
Посещения: 5416 Размер на файла: 17 MB Добавено: пн 29 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се със стрелките.
Вкусни Шоколадови Бисквити
Твоя приятел Хари, който е шоколатиер е решил да те научи как се готвят вкусни шоколадови Бисквитки от пресни съставки. Следвай стриктно инструкциите му за да приготвиш най-вкусните бисквитки.
Вкусни Шоколадови Бисквити
5.00
58,2K
Порочен глад
Цяла орда от зомбита се опитват да пресекат реката. Падането в реката ще е фатално за тях, и затова ти си там да им помогнеш. Мести платформата с мишката, така че да не паднат зомбитата в реката.
Порочен глад
5.00
4,7K
Дебелия Спонджбоб
Спонджбоб се е превърнал в дебеланко. Той е толкова дебел че вече подскача вместо да ходи. Той иска да изяде всички хамбургери преди да излезе. Помогни му да изпълни тази мисия.
Дебелия Спонджбоб
3.50
4,8K
Karate Girl
След като гледала филма Карате Кид, Джесика реши да спечели Международното Карате първенство за момичета. Тя е толкова фокусирани върху спечелването на медала, че се нуждае от вашата помощ за нейната пълна промяна и костюми.
Изберете най-подходящите дрехи и грим за момичето, така че тя може да постигне целта си.
Karate Girl
5.00
18,8K
Обличане за Гмуркане
Облечи младата гмуркачка с най-новите модни тенденции. Нагласи я така че да изглежда страхотно, дори и под водата. След като приключиш с тоалета на младата дама, може да избереш океан за фон.
Обличане за Гмуркане
4.00
7,5K