Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Strawberry Shortcake Berry Rush
Отличен 4.04
(47 гласа)

Strawberry Shortcake Berry Rush

Strawberry Shortcake Berry Rush забавна игра в която трябва да бягаш през нивата възможно най-бързо. Събирай плодове и други вкусотии. Обличай героите по твой вкус.
Посещения: 5744 Размер на файла: 17 MB Добавено: пн 29 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се със стрелките.
Свободно Бягане
Играта Свободно Бягане е може би най-безопасния начин да практикуваш Паркур. Свободно бягане в триизмерна градска среда. Опитай се да преодоляваш всички препятствия и се забавлявай.
Свободно Бягане
4.25
45,6K
Малко прасенце
Помогнете на малкото прасенце Бейб да се разходи и да направи дневните тренировки. След това го почистете, за да може да влезе в къщата и го облечете в нови дрешки.
Малко прасенце
4.00
37,8K
Супер Марио - Бързо Падане
Супер Марио - Бързо Падане е забавна игра с любимия ни герой и неговия брат Луиджи в която важат законите на гравитацията. Помогни на Марио да бяга през нивата и да събира възможно най-много монети. Бягай възможно най-бързо, защото ако изтървеш Луиджи ще изгубиш живот.
Супер Марио - Бързо Падане
3.00
24,4K
Бягай Ред
Бягай Ред (Run Red Run) е игра в която трябва да бягаш бързо през нивата, и да събираш ябълки. Главния герой е Червената Шапчица, която се опитва да избяга от големия лош вълк. След всеки опит можеш да похарчиш ябълките за да подобриш уменията и инвентара си. Успех.
Бягай Ред
5.00
4,9K
Tractor Parking HD
Tractor Parking HD е страхотна триизмерна игра. Действието се развива в селска ферма, където ти управляваш трактор и трябва да го паркираш на точно определено място за да минеш нивото. Внимавай да не се блъскаш в оградите и другите препятствия тъй като енергията ти е ограничена. Успех.
Tractor Parking HD
5.00
7,5K