Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Wheely 5 Armageddon
Много добър 3.99
(89 гласа)

Wheely 5 Armageddon

Твоята любима кола - Уийли отново е тук и има нужда от твоята помощ. Помогни на Уийли да преодолее препятствията скрити на всяко ниво и да се прибере безопасно в къщи.
Посещения: 12310 Размер на файла: 14 MB Добавено: пн 29 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се със стрелките.
youtube/yLns1LUjP58
3D Формула 1
Искал ли си някога да се почустваш като пилот от формула 1. Шофирай болида си, и се опитай да победиш останалите състезатели в този вълнуващ шампионат. Избери си трудност, и карай с висока скорост по триизмерните писти.
3D Формула 1
5.00
12K
Епична битка
Епична Битка е много добре изглеждаща екшън/приключенска игра в която ти си в ролята на малко момиче-пират. Събирай златните монети и вдигай нива като събираш опит от битките с чудовищата.
Епична битка
5.00
8,1K
Park Master 3
Паркирайте колата на определеното място, без да я блъснете.
Park Master 3
3.50
45,1K
Легенда за Бездната
Една наистина забележителна стратегическа походова игра със много добра графика и невероятен геймплей. Завладяваща история. Играта е доста сложна и не е подходяща за най-малките. Трябва да решаваш задачи (куестове) и да печелиш битките докато достигнеш до края на играта.
Легенда за Бездната
4.00
36,5K
Beetle Buggin
В тази игра управлявате малък модел на фолксваген костенурка на писта направена от офис боклуци. Целта е да съберете всички листове и да се върнете до печатната машина.
Beetle Buggin
4.00
52,4K