Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Wheely 5 Armageddon
Отличен 4.02
(92 гласа)

Wheely 5 Armageddon

Твоята любима кола - Уийли отново е тук и има нужда от твоята помощ. Помогни на Уийли да преодолее препятствията скрити на всяко ниво и да се прибере безопасно в къщи.
Посещения: 12966 Размер на файла: 14 MB Добавено: пн 29 юни 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се със стрелките.
youtube/yLns1LUjP58
Destroy All Cars
Целта в тази разрушителна игра е да блъснеш колкото се може повече коли.
Destroy All Cars
5.00
45,1K
Шофьор на Такси
В тази игра сте шофьор на Такси и печелите пари като транспортирате хора до желания адрес. Ако карате бързо и стигнете на адреса по-рано от очакваното ще спечелите повече пари. Като изкарате достатъчно пари може да си купите нова кола или да подобрите тази която вече имате.
Шофьор на Такси
4.00
54,8K
Ярост на пътя 2
Ярост на пътя 2 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта изисква Unity Player. Карай бързо по магистралата и удряй другите шофьори в движението за да държиш гнева си на ниво. Ако се успокоиш играта свършва.
Ярост на пътя 2
4.50
10,1K
Коли 3D рейсинг
Игра базирана на известния анимационен филм Коли. Триизмерна графика и готини писти. Състезавай за време или срещу други състезатели и покажи на всички кой е най-добрия шофьор.
Коли 3D рейсинг
4.00
64,9K
3D Формула 1
Искал ли си някога да се почустваш като пилот от формула 1. Шофирай болида си, и се опитай да победиш останалите състезатели в този вълнуващ шампионат. Избери си трудност, и карай с висока скорост по триизмерните писти.
3D Формула 1
5.00
12,2K