Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mighty Knight 2
Отличен 4.07
(28 гласа)

Mighty Knight 2

Втората версия на страхотната бойна игра Mighty Knight 2 е вече факт. Новата версия на играта предлага много нови подобрения за героя ти и нови, и по-силни противници с които да се сражаваш. Успех.
Посещения: 11704 Размер на файла: 28 MB Добавено: пт 3 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Атака с J,K и L.
Mad or Dead
Mad or Dead е страхотна екшън игра, в която вие сте войник, който трябва да проникне в изоставен град превзет от мутирали животни и да го прочисти от заразата.
Mad or Dead
2.33
32K
Soul Redeemer
Екшън игра с много добра графика, за съжаление е и доста голяма, но си заслужава да почакате малко докато се изтеглят 16МБ. Стреляйте по атакуващите ви чудовища и събирайте душите им, със събраните души можете да подобрявате героят си. Успех!
Soul Redeemer
4.00
13K
Военна Реликва
Военна Реликва е стратегическа игра в която тренираш и подобряваш войници за да ги изпращаш към вражеската база. Избери си страна и се присъедини към войната. След всяко ниво може да подобряваш войниците си.
Военна Реликва
5.00
7,5K
Страхотни Коли
Страхотни Коли е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Може да играеш в 4 различни свята. Избери си кола и се впусни в надпреварата. Прави задни салта за бонус турбо и размазвай всичко по пътя си. След всеки опит можеш да използваш спечелените пари за да подобряваш колата си, или направо да я смениш с нова.
Страхотни Коли
4.00
8,3K
Hobo Brawl
Много добра бойна игра с интересна графика.
Hobo Brawl
4.00
50,6K