Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mighty Knight 2
Много добър 3.96
(24 гласа)

Mighty Knight 2

Втората версия на страхотната бойна игра Mighty Knight 2 е вече факт. Новата версия на играта предлага много нови подобрения за героя ти и нови, и по-силни противници с които да се сражаваш. Успех.
Посещения: 9356 Размер на файла: 28 MB Добавено: пт 3 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Атака с J,K и L.
Войната на трите кралства
Войната на трите кралства е екшън игра с ретро графика. В нея се разказва една увлекателна история за три кралства и дългата война която те водели помежду си. Ти си единствения който може да спре това безумие. Избери си герой и се впусни в благородната мисия да прекратиш войната.
Войната на трите кралства
3.00
11,6K
Военна Реликва
Военна Реликва е стратегическа игра в която тренираш и подобряваш войници за да ги изпращаш към вражеската база. Избери си страна и се присъедини към войната. След всяко ниво може да подобряваш войниците си.
Военна Реликва
5.00
6,8K
Кърваво Авеню 2
Кърваво Авеню 2 е страхотна екшън игра със зомбита и много подобрения по героя ти. Има три различни героя с които можеш да играш. Избери си този който ти допада много и се впусни в безкрайните нива.
Кърваво Авеню 2
3.00
3,9K
Квадратните Глави
Нова версия на страхотна игра за оцеляване Квадратните Глави. В новата версия можеш да играеш с бебе или Джъстин Бийвър. В началото на играта ще можеш да играеш само с бебето, а после и с Джъстин.
Квадратните Глави
3.00
4,1K
Екзотично приключение 2
Екзотично приключение 2 е приключенска игра със анимационни герои. Избери си твоя любимец и започвай приключението. На всяко ниво трябва да събереш 5 кристала за да преминеш на следващото ниво.
Екзотично приключение 2
5.00
4,2K