Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mighty Knight 2
Много добър 4
(25 гласа)

Mighty Knight 2

Втората версия на страхотната бойна игра Mighty Knight 2 е вече факт. Новата версия на играта предлага много нови подобрения за героя ти и нови, и по-силни противници с които да се сражаваш. Успех.
Посещения: 10464 Размер на файла: 28 MB Добавено: пт 3 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Атака с J,K и L.
Steel Force
Управлявайте войника със стрелките.
X - стрелба
C - специално оръжие
Steel Force
3.00
14,1K
Thunder Devil
Thunder Devil е бойна игра, в която вие избирате дали да играете като К или С. След това трябва да използвате магическите сили на героя си за да освободите земята от извънземните пришълци.
Thunder Devil
4.00
13,3K
Трудни Пътища
Трудни Пътища е страхотна игра за оцеляване със зомбита от armorgames.com. В тази игра ти си водача на група оцелели от зомби Апокалипсиса. За да оцелеете трябва да тършувате домове за провизии, да подобряваш екипировката на екипа си и на превозните средства които ползвате.
Трудни Пътища
5.00
5,2K
Driving Force
Карай бясно полицейска кола и се сражавай срещу опасните банди от състезатели. Изпълнявай различни мисии за да отключиш нови градове и цели. Играта предлага полицейски преследвания, катастрофи, експлозии и много екшън. Успех
Driving Force
3.88
11,9K
Призрачния рицар и стрелеца
Призрачния ездач и стрелеца е бойна игра която се играе от двама играчи. Първия играч е въоръжен с меч, а втория с огнестрелно оръжие. Избери си този който ти допада и се впусни в люта битка.
Призрачния рицар и стрелеца
5.00
5,1K