Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mighty Knight 2
Отличен 4.07
(28 гласа)

Mighty Knight 2

Втората версия на страхотната бойна игра Mighty Knight 2 е вече факт. Новата версия на играта предлага много нови подобрения за героя ти и нови, и по-силни противници с които да се сражаваш. Успех.
Посещения: 12107 Размер на файла: 28 MB Добавено: пт 3 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Атака с J,K и L.
Земята на Енки
В кралство Натурия, кралското семейство притежава необикновени магически сили. Един зъл магьосник е отвлякъл принцеса Наря и я държи заложник. Може би има много които биха искали да помогнат но има само един който ще се справи и това си ти. Успех.
Земята на Енки
3.00
3,1K
Делта Форс
Ти си в ролята на специален агент който е изпратен на соло мисия наречена операция "Огнен Щит". Мисията ти е да обезвредиш източника на енергия на вражеската база преди тя да е станала сериозна заплаха за останалия свят.
Делта Форс
4.00
11,5K
Bososoku Fighters
Много приятен приключенски екшън.
Bososoku Fighters
5.00
21,8K
StarQazar
StarQazar е екшън игра която се развива в открития космос. Управлявай космически кораби се сражавай с вражеските сили които се опитват да те спрат. Събирай бонуси и подобрения. На края на всяко ниво трябва да победиш Шефа на нивото.
StarQazar
4.00
7,6K
Зомбиеста
Генерал Лектус искал да управлява света, като за целта е събрал цяла армия от генетично създадени войници. Генералът е наел учени които да разработят специален серум който да подобри човекшкото тяло, но за жалост ги е пришпорил, и серума се оказал опасен. Твоята сестра е една учените работили в екипа на Генерал Лектус, но сега е изчезнала. Трябва да я намериш и да я спасиш, защото тя е ключа към спасенито. Успех с намирането на сестра и спасяването на света от зомбираните войници.
Зомбиеста
4.67
7,2K