Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mighty Knight 2
Много добър 4
(25 гласа)

Mighty Knight 2

Втората версия на страхотната бойна игра Mighty Knight 2 е вече факт. Новата версия на играта предлага много нови подобрения за героя ти и нови, и по-силни противници с които да се сражаваш. Успех.
Посещения: 10630 Размер на файла: 28 MB Добавено: пт 3 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Атака с J,K и L.
Gunrox rush
Бягайте с всичка сила и унищожавайте всичко което мърда по пътя ви.
Gunrox rush
3.00
9,3K
Супер Марио Микс 3
В третата версия на тази страхотна игра, направена от фенове на класическия Супер Марио може да избираш много различни герои от популярни игри.
Супер Марио Микс 3
4.75
9,3K
Макрос Паника
Макрос паника е екшън игра в която трябва да се защитаваш от вълните от ядосани зомбита. Има много оръжия и подобрения които можеш да използваш за да оцелееш възможно най-дълго. Започваш играта въоръжен с голям остър нож и събираш оръжия от тях или на края на нивото.
Макрос Паника
5.00
8,2K
Развалена Земя
Развалена Земя е триизмерна мрежова игра от ново поколение. Може да се включиш в играта като гост, или да си направиш акаунт и да записваш прогреса си. Играта предлага няколко различни мода, избери си подходящ и се впусни в екшъна.
Развалена Земя
5.00
4,5K
Точна стрелба
При военните, войниците минават най-различни тренировки, не само физически, но и умствени тренировки. В тази игра ти ще преминеш всички фази на военното обучение, и ще си истински войник, ако успееш да завършиш.
Точна стрелба
3.00
7,7K