Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mighty Knight 2
Много добър 4
(25 гласа)

Mighty Knight 2

Втората версия на страхотната бойна игра Mighty Knight 2 е вече факт. Новата версия на играта предлага много нови подобрения за героя ти и нови, и по-силни противници с които да се сражаваш. Успех.
Посещения: 10828 Размер на файла: 28 MB Добавено: пт 3 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Атака с J,K и L.
Лоша Земя
Лоша Земя е екшън игра която се развива на едно забравено от Бога място, пълно с бандити. Твоята мисия е да разгромиш всички бандити в Лошата Земя и да изправиш техния лидер - Джъсти, пред правосъдието. Успех.
Лоша Земя
5.00
3,4K
Заслужават да умрат 2012 част 2
Втората част на страхотната игра Заслужават да умрат е вече факт. В новата версия започваш в Забравените хълмове които са пълни със зомбита. За щастие имаш избор от огромни автобуси и камиони. Подобрявай машината след всеки опит за да успееш да стигнеш до края на нивото.
Заслужават да умрат 2012 част 2
4.60
32,9K
Coaster Racer 3
Третата версия на популярната състезателна игра Coaster Racer е тук. В новата версия на играта, ще откриете много нови писти, мотори, картинги и подобрения за тях. Запалете двигателя и се включете в оспорваната надпревара срещу управляваните от компютъра състезатели. След всяко успешно състезание печелите пари, които можете да използвате за подобряване на машината си. Успех!
Coaster Racer 3
4.00
14,3K
Beard-O Kills
Динамичен и кървав екшън.
Beard-O Kills
4.00
13K
Practice Chapped
добър екшън с интересна анимация
Practice Chapped
3.50
19,7K