Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mighty Knight 2
Много добър 4
(25 гласа)

Mighty Knight 2

Втората версия на страхотната бойна игра Mighty Knight 2 е вече факт. Новата версия на играта предлага много нови подобрения за героя ти и нови, и по-силни противници с които да се сражаваш. Успех.
Посещения: 11039 Размер на файла: 28 MB Добавено: пт 3 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Атака с J,K и L.
The Heist
Целта на тази игра е да минавате отсечки от магистралата преди да ви е изтекло времето. Гледай те да правите минимален брой катастрофи и да избягвате полицейските коли. Между нивата имате възможност да упгрейдвате колата си.
The Heist
3.00
35,2K
Решението 3
Решението 3 е страхотна игра за оцеляване направена от ветераните в бранша - Армор геймс. В играта се разказва за един сержант който е оцелял от Зомби инфекция, която е заразила почти всяко едно човешко същество на земята и го е превърнало в кръвожадно зомби. Твоята задача е да опазиш базите които са последните незасегнати територии.
Решението 3
4.40
6,1K
Пробуждането: Портите на Ада
Пробуждането: Портите на Ада е сложна тактическа игра в която трябва да прилагаш военна стратегия. Ти си в ролята на командир който е попаднал с отряда си в зона заразена от зомбита. Целта ти е да изведеш хората от там, като изпълняваш различни мисии. След всяка мисия може да наемаш нови войници и да подобряваш екипировката и уменията им.
Пробуждането: Портите на Ада
4.00
4,8K
Паладин
Страхотна приключенска игра!
Паладин
4.00
21,3K
Ядрена Защита
Ядрена защита е нова защитна игра, изпълнена с екшън и много адреналин. Злото си е построило замък в твоите земи и орди от зли създания атакуват селото ти. Сражавай се с чудовищата които непрестанно атакуват селото ти. Сражавай се с магия и строй защитни кули за да удържиш на атаките. Успех.
Ядрена Защита
5.00
3,1K