Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mighty Knight 2
Много добър 3.96
(24 гласа)

Mighty Knight 2

Втората версия на страхотната бойна игра Mighty Knight 2 е вече факт. Новата версия на играта предлага много нови подобрения за героя ти и нови, и по-силни противници с които да се сражаваш. Успех.
Посещения: 8954 Размер на файла: 28 MB Добавено: пт 3 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Атака с J,K и L.
Вълшебните Ботушки
Вълшебните Ботушки е много добре направена игра в която ти си в ролята на смел рицар. Любовта на живота му е отвлечена от зъл дракон и я държи заключена във висока кула. Смелия рицар тръгнал на поход да спаси принцесата, и по пътя си помогнал на стара вещица която била нападната от вълци. За награда тя го дарила с вълшебни ботушки с които той да се покатери по кулата и да спаси принцесата.
Вълшебните Ботушки
5.00
3,3K
Doom
Играйте една от първите FPS игри Doom направена от id Software. Това е флаш версия на оригиналната игра.
Doom
3.00
9,2K
Брониран Боец - Нова война
Брониран боец е екшън игра, в която вие управлявате бронирана и тежко въоръжена машина, газите коли, стреляте по всичко което се движи и изсмуквате останките на жертвите, за да си възстановите енергията си.
Брониран Боец - Нова война
3.00
17K
НЛО Еуфория
НЛО еуфория е простичка, но много зарибяваща игра. Извънземните са нападнали земята и на теб се пада честта да ги спреш. За целта имаш анти-НЛО пушка. Стреляй по настъпващите кораби и събирай амуниции и други бонуси за да издържиш по-дълго.
НЛО Еуфория
4.00
3,3K
Снежния Марио
Помогни на Супер Марио да превърне враговете си в големи снежни топки като ги обстрелва и затрупва със сняг. Дръж враговете си надалеч от снежните човеци или те ще ги превърнат в свои съдружници и положението ще се влоши доста за теб. В същото време трябва да държиш Супер Марио настрана от лошите, и да действаш бързо защото времето е ограничено.
Снежния Марио
4.00
2K