Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mighty Knight 2
Отличен 4.07
(28 гласа)

Mighty Knight 2

Втората версия на страхотната бойна игра Mighty Knight 2 е вече факт. Новата версия на играта предлага много нови подобрения за героя ти и нови, и по-силни противници с които да се сражаваш. Успех.
Посещения: 11888 Размер на файла: 28 MB Добавено: пт 3 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Атака с J,K и L.
Легиони от Роботи
Пробивай си път през легионите от роботи. Крайната ти цел е да освободиш планетата от тяхната инвазия. След всяка вълна от роботи може да подобряваш оръжията и защитата си като използваш парите спечелени от мъртвите роботи.
Легиони от Роботи
3.00
11,6K
Опасни Небеса
Опасни Небеса е страхотна игра със самолети и много стрелба. Много подобрения за космическия ти кораб. Сражавай се с безброй вражески самолети, събирай злато от корабите които си унищожил, и го използвай за подобрения по собствения си самолет. Успех.
Опасни Небеса
5.00
2,9K
LEGO Speed Champions
LEGO Speed Champions е състезателна игра с коли която предлага зашеметяваща триизмерна графика. Има три различни класове състезания в които можеш да участваш. Всеки клас предлага уникални писти и коли. Направи своя избор и се впусни в надпреварата.
LEGO Speed Champions
3.79
7,7K
Централна Извънземна Агенция
Централна Извънземна Агенция е игра за оцеляване в която трябва да се защитаваш от безкрайните вражески орди от извънземни. Събирай пари и опит за подобряване на оръжията.
Централна Извънземна Агенция
5.00
4,2K
Wings Legend
Wings Legend е бойна игра с добра графика и разнообразни удари. Бийте се с всички противници, които се изпречат на пътят ви, трупайте опит и отключвайте нови удари. На края на всяко ниво трябва да се преборите с боса.
Wings Legend
4.00
13,5K