Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mighty Knight 2
Много добър 4
(25 гласа)

Mighty Knight 2

Втората версия на страхотната бойна игра Mighty Knight 2 е вече факт. Новата версия на играта предлага много нови подобрения за героя ти и нови, и по-силни противници с които да се сражаваш. Успех.
Посещения: 11250 Размер на файла: 28 MB Добавено: пт 3 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Атака с J,K и L.
Metal Slug Отмъщението на Зомбитата
Metal Slug Отмъщението на Зомбитата е поредната версия от култовата игра Metal Slug. В тази версия любимите ни герои се опитват да преживеят зомби инвазия. Стреляй яростно по злобните зомбита които те атакуват от двете страни на арената. Събирай оръжия и подобрения за да оцелееш по-дълго.
Metal Slug Отмъщението на Зомбитата
5.00
4,4K
Истински Войни
Римляните са завзели цялото северно кралство на Викингските племена. Останали са неколцина оцелели викинги, които планират да се съюзят срещу римската империя. Застани на чело на тази сбирщина от викинги които са готови да умрат за свободата си. Успех.
Истински Войни
4.25
20,4K
Мафия - Отмъщението
Нова гангстерска игра. Вие сте от гангстерска фамилия и трябва да отмъстите за свой роднина който е бил похитен по-рано в същия ден.
Мафия - Отмъщението
4.00
16,8K
Slayin
Slayin е малка ролева игра в която трябва да се сражаваш срещу врагове и босове, и да събираш златни и сребърни монети за да си купуваш брони и оръжия. Играта предлага 3 различни героя, но само първия е отключен в началото на играта.
Slayin
4.00
4,3K
Последен нашественик
В играта Последен нашественик направена с Unity 3D технологията, вие управлявате тежко въоръжен военен робот. Бийте се срещу вражески настроените роботи, които ви атакуват от всички посоки, събирайте пари и подобрения за робота си, след всяко ниво можете да използвате събраните средства, за подобрение на оръжията и броните на вашият робот. Успех!
Последен нашественик
4.00
3,5K