Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crazycle
Добър 3
(6 гласа)

Crazycle

Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Посещения: 6943 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 13 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
X за турбо.
С - трикове.
Стрелките - за управление.
Каскади Мания 3D
Каскади Мания 3D e римейк на известната флаш игра Каскади Мания. В новата версия е използвана Unity 3D технология, което гарантира перфектна триизмерна графика. Пали мотора си и спускай по рампите и скоковете. Играта предлага доста нива по които да изпробваш уменията си.
Каскади Мания 3D
3.00
13,5K
Leap on Rocks
Преминтете с велосипеда си през най-опасните и скалисти хълмове. Внимавайте да не паднете.
Leap on Rocks
3.00
33,7K
Байк Маниа - Арена 1
Нови нива на класическата игра Байк Маниа. Балансирайте кросов мотор по писта изпълнена с препятствия и внимавайте да не паднете.
Байк Маниа - Арена 1
4.00
27,5K
Zomber
В играта се разказва историята на един град, който е завладян от зомби-заразата и единствената опция да се спаси града е да се разрушат всички сгради заедно със зомбитата. Превземи небето над заразения град с бомбардировача си и пускай бомби докато не разрушиш всички сгради.
Zomber
5.00
3,8K
Desert Rage
Пригответе се да участвате в авантюристко състезание с мотори в пустинята. Целта на играта е не да финиширате възможно най-бързо, а да преминете през пясъчните дюни и да стигнете до финала без да паднете от мотора.
Desert Rage
4.00
12,7K