Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crazycle
Добър 3
(6 гласа)

Crazycle

Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Посещения: 7463 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 13 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
X за турбо.
С - трикове.
Стрелките - за управление.
Опасни Небеса
Опасни Небеса е страхотна игра със самолети и много стрелба. Много подобрения за космическия ти кораб. Сражавай се с безброй вражески самолети, събирай злато от корабите които си унищожил, и го използвай за подобрения по собствения си самолет. Успех.
Опасни Небеса
5.00
2,5K
Max Dirt Bike
Карайте кросов мотор и изпълнявайте сложни трикове от скоковете. Внимавайте да не се преобърнете.
Max Dirt Bike
3.00
16,6K
Инфектонатор
Инфектонатор - горещо преследване. Ретро игрица в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Ти си зомби и трябва да бягаш по улиците и да заразяваш колкото можеш повече хора, да събираш монети, и да изминеш максимален резултат. Успех.
Инфектонатор
3.00
1,4K
Мотокрос Каскадьор
Мотокрос Каскадьор е невероятна мотокрос игра. Играта предлага 24 нива в които може да демонстрирате мотокрос уменията си. Пали мотора и се пусни по рампите. Успех.
Мотокрос Каскадьор
3.00
8,9K
Марио Мини Моторчета
Марио Мини Моторчета е състезателна игра със любимия ни Супер Марио и неговите приятели. Избери си твоя любим герой и се впусни с надпреварата. Събирай различни бонуси по пистата които може да пускаш със шпацията.
Марио Мини Моторчета
4.00
11,2K