Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crazycle
Много добър 3.29
(7 гласа)

Crazycle

Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Посещения: 8729 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 13 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
X за турбо.
С - трикове.
Стрелките - за управление.
Бягство от Затвора
Бягство от Затвора е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта ти е да избягаш от затвора с реактивна раница. Бягай колкото можеш по-бързи, след това скочи и отлети с реактивната си раница. След всеки опит може да подобряваш екипировката си.
Бягство от Затвора
4.50
12,5K
Бързи скорости
Бързи скорости е нова 2D състезателна игра с коли, в която се състезавате срещу опоненти управлявани от компютъра. Състезанията се провеждат на разнообразни писти намиращи се в пустинята. Изберете вашата кола и се включете в състезанието. С парите спечелени от състезанията можете да закупите нова кола или подобрения, за тази която вече притежавате. Успех!
Бързи скорости
4.00
10,1K
Trial Lumber Park
Trial Lumber Park е оффроуд игра в която караш кросовия си мотор по трасе в гората. Карай мотора внимателно защото трасето е изпълнено с най-различни препятствия и рампи. Дай най-доброто от себе си и се опитай да дадеш най-добро време за всяко състезание.
Trial Lumber Park
3.45
5,6K
3D Мотокрос
3D Мотокрос е нова игра направена за Unity Player. Пали двигателя и се опитвай да превземеш всички 20 писти, които те очакват. Успех и внимателно!
3D Мотокрос
3.00
11,1K
Zombo Buster Rising
Медан, градът на тъмнината е заразен със сериозна болест от мистериозен мъж. Болестта превръща хората в зомбита. Zombo Buster е обучен екип от анти-зомби професионалисти които защитават града. Те току що са прочистили зона от която са получили СОС сигнал. Защитавай сградите от зомбитата като стрлеяш по тях. Събирай пари за подобрения по екипировката.
Zombo Buster Rising
4.50
6,1K