Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crazycle
Добър 2.8
(5 гласа)

Crazycle

Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Посещения: 4489 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 13 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
X за турбо.
С - трикове.
Стрелките - за управление.
Екстремни мотористи
Карай спортния си мотор по екстремни писти, пълни с безброй препятствия които трябва да избегнеш, за да достигнеш цял до края на нивото. Завърши с най-добро време за да отключиш следващото ниво.
Екстремни мотористи
3.00
35K
Суифт Рейнджърс
Суифт Рейнджърс е страхотна игра с мотори в която ти си един от Пауър Рейнджърс и се състезаваш с останалите от култовия сериал. Карай внимателно, и завърши първи за да отключиш следващото ниво.
Суифт Рейнджърс
5.00
58,4K
Новогодишно Колело
Новогодишно Колело е състезателна игра в която избираш момче или момиче, което ще кара колело задвижвано от ракета :) Карай внимателно и стигни до финиша без да се разбиеш. Внимавай защото паднеш ли, трябва да започнеш отначало.
Новогодишно Колело
3.00
19K
Извънземни срещу Роботи
Готина екшън игра в която извънземните се сражават срещу роботите. Ти контролираш извънземните и тяхната летяща чиния. Целта ти е да елиминираш всички роботи които ти се изпречат. Събирай диаманти и подобрения които ще ти помагат в трудните мисии.
Извънземни срещу Роботи
3.00
5,9K
Red Lynx Trials
В тази игра сте състезател в траил състезание. Трябва да балансирате ускорението и мотора, много внимателно, за да не паднете и да успеете да преминете през всички нива.
Red Lynx Trials
5.00
14,9K