Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crazycle
Добър 3
(6 гласа)

Crazycle

Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Посещения: 7277 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 13 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
X за турбо.
С - трикове.
Стрелките - за управление.
Hillblazer FMX
Карайте кросов мотор и изпълнявайте трикове докато се във въздуха.
Hillblazer FMX
5.00
20,4K
Каскадьора Джо - Супер Звезда
Каскадьора Джо е изумителна и доста трудна игра с мотори. В тази игра Каскадьора Джо кара кросов мотор по кални писти изпълнени със смъртоносни препятствия. Дай най-доброто от себе си и прекоси всички препятствия възможно най-бързо. Карай внимателно защото на края на нивото трябва да спреш, или ще катастрофираш. След всяко ниво може да използваш парите които си спечелил за да подобряваш машината си.
Каскадьора Джо - Супер Звезда
5.00
6,8K
Зомби Лудост
Твоят космически кораб пътува през дълбокия космос. Дестинацията на пътуването е далечна планета, неизследвана от хора досега. Неочаквано кораба ти е нападнат от зомбита. Кораба ти е засякъл нападението и те е събудил от криогенен сън за да защитиш кораба и останалите от екипажа. Грабни пистолета си и започни да прочистваш стаите една по една от гладните зомбита. Събирай пари за да подобряваш оръжията си и да си купуваш нови оръжия. Успех войнико.
Зомби Лудост
5.00
5,9K
Moto X3M
Moto X3M е много добре направена състезателна игра с мотори. Играта предлага анимирана графика и много реалистична физика. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Скачай от скоковете и се забавлявай докато караш мотора си.
Moto X3M
3.00
4,7K
Гръмотевични Коли
Гръмотевични Коли е състезателна игра с мощни коли. Състезанията са на затворена писта, срещу компютърно управлявани опоненти. Има 8 писти и много подобрения по автомобила. Парите от спечелените състезания инвестирай в подобрения на автомобила. Успех.
Гръмотевични Коли
4.00
9,9K