Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crazycle
Много добър 3.29
(7 гласа)

Crazycle

Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Посещения: 8296 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 13 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
X за турбо.
С - трикове.
Стрелките - за управление.
Trucksform 3D
Trucksform 3D е невероятна триизмерна игра с джипове. Планетата Земя отново е в опасност и ти си единствения който може да я спаси. За да постигнеш целта си трябва да събереш три предмета които ще ти захранят машината която ще спаси планетата. Карай през трудни терени, трансформирай джипа си в зависимост от препятствията и събирай монети. Успех в спасяването на земята.
Trucksform 3D
4.10
5,6K
Екстрийм Кросов Мотор
Екстрийм Кросов Мотор е игра с кросови мотори в която може да тестваш шофьорските си умения по 23 супер трудни нива. Отключи нови мотори и двигатели за тях като побеждаваш опонентите си. Мисията ти е да изпревариш всички останали състезатели и да си първи на финиш линията.
Екстрийм Кросов Мотор
5.00
31,9K
Шофьор на Затворнически Автобус
Шофьор на Затворнически Автобус е транспортна игра, в която вие сте в ролята на шофьор на брониран затворнически автобус. Запалете двигателя на автобуса и го закарайте от полицията до затвора, където охраната на затвора ще го натовари със затворници. След това трябва да закарате затворниците до полицейското управление възможно най-бързо. Със спечелените пари можете да подобрявате бронята, скоростната кутия и гумите на автобуса.
Шофьор на Затворнически Автобус
3.33
23,2K
X-Rider
Карайте BMX по рампа и правете трикове.
X-Rider
4.00
26,8K
Market Delivery
Натоварете ремаркето на велосипеда със зеленчуци и ги транспортирайте до пазара, без да ги разпилеете по пътя.
Market Delivery
4.00
50,3K