Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crazycle
Много добър 3.29
(7 гласа)

Crazycle

Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Посещения: 8594 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 13 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
X за турбо.
С - трикове.
Стрелките - за управление.
Издръжлив моторист
Издръжлив моторист е игра с мотори, в която карате мотор по разнообразни писти изпълнени с препятствия. В началото на играта карате по горска писта, после се намирате в джунглата и на третото ниво вече е зима и карате по писта покрита с сняг и тежкотоварни машини. Целта на играта е да стигнете до края на нивото без да паднете от мотора.
Издръжлив моторист
3.00
29,2K
RPG Rider
В играта RPG Rider вие избирате дали да карате кросов мотор или ATV. След като направите вашият избор карате по хълмисти терени, като събирате бонус точки, внимавате да не паднете и избягвате капаните по пътя ви.
RPG Rider
3.00
23,9K
Марио срещу Зелда
Марио срещу Зелда е състезателна игра с мотори. Главните герои са добре познатите ни Супер Марио и Зелда. Заедно, те са организирали състезание с мотори. Избери си един от двамата и се опитай да победиш опонента си в това трудно състезание.
Марио срещу Зелда
5.00
12,2K
Motocross FMX
Мотокрос мания.
Motocross FMX
4.00
51,2K
Футболната Звезда
Футболна Звезда е зарибяваща спортна игра. Изпълнявай наказателни удари като се стремиш удара ти да е силен, и да успееш да залъжеш вратаря. Оглеждай се за скрити бонуси. Успех.
Футболната Звезда
3.00
4,7K