Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crazycle
Добър 3
(6 гласа)

Crazycle

Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Посещения: 5449 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 13 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
X за турбо.
С - трикове.
Стрелките - за управление.
Mountain Bike 2
Игра за феновете на планинските байкове.
Mountain Bike 2
4.00
34,6K
Крадец без Късмет
Крадец без Късемт в която трябва да помогнеш на крадеца да избяга от гробницата като скача по вървящите се зъбни колела. Събирай възможно най-много злато за да го използваш по-късно за подобряване на уменията си.
Крадец без Късмет
3.00
4,9K
Силния Рицар
Силния Рицар е много добре направена игра в която ти си смел рицар който се сражава с Тъмния Орден. Използвай меча и уменията си за да разгромиш чудовищата които те атакуват от всички страни. Събирай златни монети за да подобряваш оръжията и уменията си. Успех.
Силния Рицар
4.00
6K
Blast Rider
Blast Rider е забавна игра с мотори в която се състезаваш с кросови мотори през пресечена местност. Карай мотора си възможно най-бързо, събирай пари, и прави трикове във въздуха за да отключиш следващото ниво. Събирай парите, за да ги похарчиш за по-бърза машина. Успех.
Blast Rider
3.50
4,1K
Марио Мотокрос Мания 2
Новата версия на анимационната игра Марио Мотокрос Мания 2 е вече и при нас. Втората версия предлага доста подобрения по графиката и нови нива в които да използваш мотокрос уменията си. Напредвай през нивата за да отключваш много нови мотори.
Марио Мотокрос Мания 2
3.00
21,5K