Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crazycle
Добър 3
(6 гласа)

Crazycle

Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Посещения: 5220 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 13 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
X за турбо.
С - трикове.
Стрелките - за управление.
Bart ATV
Може би всички познавате Барт Симпсън - сина на Хоумър Симпсън от известния анимационен сериал. В тази игра Барт е яхнал АТВ - помогнете му да завършва нивата и да събира бонус точки.
Bart ATV
4.00
21,8K
Каскадьорска Мания
Каскадьорска Мания е нова игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. В тази игра караш кросов мотор и трябва да прескочиш огромна гора без да ти свърши горивото или да се разбиеш. След всеки опит можеш да подобряваш мотора си.
Каскадьорска Мания
4.00
5,1K
Ръш Тръпката 2
В играта Ръш Тръпката 2 вие сте в ролята на тинейджър (ка), който се вози на екстремно влакче в увеселителен парк. Скачайте и се навеждайте в правилният момент, за да преодолеете множеството препятствия, които ви очакват по пистата. С парите спечелени от спусканията можете да закупите нов герой или нова количка за влакчето.
 Ръш Тръпката 2
3.00
3,8K
Трудни Пътища
Трудни Пътища е страхотна игра за оцеляване със зомбита от armorgames.com. В тази игра ти си водача на група оцелели от зомби Апокалипсиса. За да оцелеете трябва да тършувате домове за провизии, да подобряваш екипировката на екипа си и на превозните средства които ползвате.
Трудни Пътища
5.00
4,5K
Превземане
Превземане е стратегия в реално време от Арморгеймс - водещо студио за разработка на флаш игри. В тази игра трябва да избереш нация и да я поведеш в епична битка.
Превземане
4.60
47,2K