Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crazycle
Добър 3
(6 гласа)

Crazycle

Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Посещения: 5660 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 13 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
X за турбо.
С - трикове.
Стрелките - за управление.
Military Rush
Карайте АТВ по трудно проходими терени.
Military Rush
3.00
37,9K
Тик Так Бомба
Тик Так Бомба е транспортна игра в която ти управляваш огромен камион с опасен товар. Трябва да превозиш бомба до крайната си цел. Опитай се да достигнеш до края на нивото без да взривиш опасния си товар.
Тик Так Бомба
4.00
6K
Горещ мотокрос
Горещ мотокрос е нова игра. Карай през трудните нива, като изкачваш и спускаш възвишения. Приготви се и за големи скокове. Докажи че си най-добрия моторист.
Горещ мотокрос
4.00
42,9K
Ловци на духове
Помогнете на ловците на духове да изчистят гората от натрапниците. Обикаляйте горите със специално екипирани АТВ-та и се оглеждайте за призраци. Карайте внимателно и унищожавайте всеки призрак който срещнете в гората.
Ловци на духове
3.00
29,1K
Мото Буря
Мото Буря е нова игра с мотори. Пали двигателя и се мятай на пистата която е пълна с рампи, скокове, ями и огън. Има 15 писти по които можеш да караш и два мотора които може да закупиш, но първо трябва да ги отключиш.
Мото Буря
3.00
4,3K