Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crazycle
Добър 3
(6 гласа)

Crazycle

Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Посещения: 4675 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 13 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
X за турбо.
С - трикове.
Стрелките - за управление.
Зомби Танк
Зомби Танк е страхотна нова игра в която караш танк и мачкаш зомбита. Размазвай зомбитата и изоставените стари коли, докато се опитваш да избягаш от заразения град. След всеки опит подобрявай машината си за да успееш да изминеш по-дълго разстояние.
Зомби Танк
5.00
4,4K
Стикмен Дърт Байк
Ако обичаш дъртбайкове и природата, то Стикмен Дърт Байк е точно за теб. В тази игра ти караш планински бегач в прекрасни девствени гори. Карай колелото колкото можеш по-бързо, скачай от бабуните, и прави трикове във въздуха. Опитай се да завършиш нивата без да се пребиеш.
Стикмен Дърт Байк
3.00
3K
Супер Дрифт 3D
Състезавайте се с другите участници в 3D състезанието. Взимайте завоите с голяма скорост и внимавайте да не се блъснете.
Супер Дрифт 3D
3.79
534K
Moto X
4.00
20,9K
Moto Rush 2
Много добре направена игра с мотори и сложен замисъл. Избирайте си писти, подобрявайте мотора си и всичко това с единствената цел - да печелите състезанията.
Moto Rush 2
5.00
36,9K