Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crazycle
Добър 3
(6 гласа)

Crazycle

Crazycle е страхотна състезателна игра с мотори. Избери си карач и се впусни в надпреварата. Целта ти в тази игра е да изпълняваш трикове както на земя, така и във въздуха за да трупаш турбо и подоброения за мотора си. Всяко ниво е съставено от няколко мисии. Успех.
Посещения: 6362 Размер на файла: 12 MB Добавено: пн 13 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
X за турбо.
С - трикове.
Стрелките - за управление.
Линкс Лунен Състезател
През 2013 година Космическата Агенция Линкс изпрати 22 цивилни в космоса. И така започна историята на тези герои и тяхната мисия да изследват необятния космос. През 2020 година агенцията открива станция Алфа на луната. Тя се превръща в тренировъчна база на космическата агенция. Твоята цел е да се усъвършенстваш в управлението на космически машини и да станеш експерт.
Линкс Лунен Състезател
5.00
2,2K
Лошия Строител 2
Втората версия на екшън играта лошия строител е вече тук. Новата версия предлага много нови нива и оръжия с които да се защитаваш строителна площадка. Грабвай оръжието си и се защитавай от безкрайните вълни от мутанти. След всяка вълна може да похарчиш събраните пари за оръжия.
Лошия Строител 2
3.00
5,6K
Snowmobile Stunt
Карайте и балансирайте снежната шейна без да се разбиете.
Snowmobile Stunt
3.00
50,6K
Макс Мотори 2
Макс Мотори 2 (Max Motoride 2) е забавна игра с мотори в която караш кросова машина през нивата и събираш различни части за мотора си. Карай възможно най-бързо е не пропускай нито една част. Успех.
Макс Мотори 2
4.00
5,8K
Touch Me
Карайте голям туристически мотор в градското задръстване. Целта на играта не е да карате максимално бързо, а да внимавате да не докоснете спрелите коли.
Touch Me
4.00
44,1K