Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Pew Pew Recoil
Много добър 3.06
(16 гласа)

Pew Pew Recoil

Pew Pew Recoil е екшън платформна игра в която имаш на разположение огромна пружина, която трбява да използваш за да скачаш колкото се може по-нависоко. Враговете ти в тази игра са Мегамен, и една Нинджа. Успех.
Посещения: 8202 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 16 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се и скачай с WASD.
прицел и стрелба с мишката.
1-4 смяна на оръжията.
Приключенията на Гущерчето
Приключенията на Гущерчето е забавна игра, която доста прилича на Супер Марио. Гущерчето много обича пъпеши и кивита и за това и излязло на лов за любимите си плодове. Помогни му да събере колкото може повече от любимите си плодчета, преди червеите да си ги изяли.
Приключенията на Гущерчето
5.00
3,1K
Убиец на Зомбита 3D
Триизмерна игра в която трябва да защитаваш църквата от зомбита. След зомби зараза, оцелелите са се събрали в местната църква, и твоята задача е да опазиш входа на убежището от нападащите зомбита.
Убиец на Зомбита 3D
2.00
4,4K
Плъх и сирене
Опитай се да помогнеш на малкия плъх да изяде сиренцето което го чака най-отгоре на рафта. Пази се от движещите се остриета и въртящите се лъжици.
Плъх и сирене
4.00
6,5K
Мафия - бягството
Помогнете на мафиотите да транспортират червения бус на сигурно място, недостъпно за полицията. Стреляйте по полицаите, атакуващи буса. След всяко ниво можете да купувате по-мощни оръжия и да наемате мафиоти, които да ви помагат в бягството.
Мафия - бягството
4.50
20,6K
Монумент
Монумент е олд скул игра с много стрелба. Посичай орди от чудовища, събирай различни бонуси и оръжия и подобрявай уменията си. Всяко ниво е уникално и не си прилича с предното. Целта ти в тази игра не е да събереш липсващите части от монумента на всяка локация. Забавлявай се докато разкриваш картата и се биеш срещу чудовищата.
Монумент
4.67
6,3K