Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Pew Pew Recoil
Много добър 3.07
(14 гласа)

Pew Pew Recoil

Pew Pew Recoil е екшън платформна игра в която имаш на разположение огромна пружина, която трбява да използваш за да скачаш колкото се може по-нависоко. Враговете ти в тази игра са Мегамен, и една Нинджа. Успех.
Посещения: 5615 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 16 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се и скачай с WASD.
прицел и стрелба с мишката.
1-4 смяна на оръжията.
Летни Mонетки
Летни монетки е аркадна игра подходяща за всички възрасти. Отново е лято и много стотинки са пръснати по плажа. Мисията ти е да събереш всички стотинки от плажа и да го изчистиш, така че да е приятен за плажуване.
Летни Mонетки
3.00
2K
Endless War 3
В третата част на тази игра ще намерите 30 нови мисии, много нови оръжия и ВСИЧКИ мисии и оръжия от предишните версии. Всъщо така сега можете �
Endless War 3
4.00
11,4K
Bubble Bobble the revival
Флаш версия на класическата игра Bubbles. Стреляйте с балони по враговете и ги пукайте.
Bubble Bobble the revival
4.00
34,8K
Зомби Ловци Онлайн
Зомби Ловци Онлайн (Zombie Hunters Online) е мрежова игра. Това означава че играеш с много други истински хора в реално време. Целта е простичка - изтребвайте колкото се може повече зомбита. С напредването на играта ще можеш да се въоръжиш с по-мощно оръжие.
Зомби Ловци Онлайн
4.75
2,3K
Полицейски Снайпер Тренинг
Полицейски Снайпер Тренинг е страхотна игра със стрелба. Играта предлага 30 нива в които упражняваш стрелбата си по мишени, превземане на сгради и най-накрая - истинския тест - стрелба по живи нападатели. Успех.
Полицейски Снайпер Тренинг
4.50
6,4K