Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Pew Pew Recoil
Много добър 3.07
(14 гласа)

Pew Pew Recoil

Pew Pew Recoil е екшън платформна игра в която имаш на разположение огромна пружина, която трбява да използваш за да скачаш колкото се може по-нависоко. Враговете ти в тази игра са Мегамен, и една Нинджа. Успех.
Посещения: 5788 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 16 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се и скачай с WASD.
прицел и стрелба с мишката.
1-4 смяна на оръжията.
Super Flash Mario Bros
Флаш версия на известната игра Super Mario Bros.
Super Flash Mario Bros
4.44
252,6K
Firedragon
Вие сте огнедишащ дракон. Топете замъзналата храна падаща отгоре и я събирайте. Внимавайте да не ви одари кубче лед, което сте пропуснали да стопите.
Firedragon
3.00
5,2K
Beard Mans Adventure
Beard Mans Adventure е простичка приключенска игра с ретро графика. Целта ти в тази игра е да събереш храната, като се пазиш от скелетите и другите врагове които се опитват да ти я откраднат. Успех.
Beard Mans Adventure
5.00
1,9K
Злокалипсис: Страховития Макс
Злокалипсис: Страховития Макс е игра за оцеляване. Нападнат си от зомбита, скелети и други страховити чудовища. Ти си последния оцелял и спасението е в твоите ръце. Дай най-доброто от себе си и удръж вълните от зомбита. В същото време събирай пари за ъпгрейди.
Злокалипсис: Страховития Макс
5.00
7,4K
Джако в Ада 2
Втората версия на аркадната игра Джако в Ада е вече при нас. Джако отново има нужда от твоята помощ за да извика великия дух на Хелоуин. Призови и твоя помощник - адския гарван. Той ще ти помогне на места където не можеш да достигнеш. Разреши всички задачки които ти се изпречват по пътя.
Джако в Ада 2
5.00
3,1K