Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Pew Pew Recoil
Много добър 3.07
(14 гласа)

Pew Pew Recoil

Pew Pew Recoil е екшън платформна игра в която имаш на разположение огромна пружина, която трбява да използваш за да скачаш колкото се може по-нависоко. Враговете ти в тази игра са Мегамен, и една Нинджа. Успех.
Посещения: 4708 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 16 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се и скачай с WASD.
прицел и стрелба с мишката.
1-4 смяна на оръжията.
Final Fight
Флаш версия на класическата бойна игра Final Fight.
Final Fight
3.00
28,5K
Квадрат на Смъртта
Квадрат на Смъртта е нов триизмерен шутър направен за Unity Player. Играта предлага страхотна триизмерна графика и много интересен геймплей. Сражавай се срещу чудовища, зомбита и други фантастични състезания. Разполагаш и с голям арсенал оръжия - използвай го разумно. Успех.
Квадрат на Смъртта
5.00
3,2K
Нахрани ни 3
Голямата лоша пирания е отново тук по-гладна от всякога. Новата трета версия на супер успешната игра предлага много нови емоции. Нахрани гладната пираня със плуващи хора и риби.
Нахрани ни 3
3.00
12,4K
Snow Bike
В тази игра караш кросов мотор по заснежени писти. Играта предлага 20 различни терени по които може да изтестваш уменията си. Пали мотора и се впусни в надпреварата. Покажи на всички кой е единствения шампион. Успех.
Snow Bike
3.64
3,6K
8Bit Doves
8Bit Doves е много интересна игра направена за Unity Player. Целта ти е да събереш всички птички по нивото и да ги транспортираш безопасно до изхода на нивото. Успех.
8Bit Doves
2.50
2K