Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Pew Pew Recoil
Много добър 3.06
(16 гласа)

Pew Pew Recoil

Pew Pew Recoil е екшън платформна игра в която имаш на разположение огромна пружина, която трбява да използваш за да скачаш колкото се може по-нависоко. Враговете ти в тази игра са Мегамен, и една Нинджа. Успех.
Посещения: 7819 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 16 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се и скачай с WASD.
прицел и стрелба с мишката.
1-4 смяна на оръжията.
Яростта на Роботите
Яростта на Роботите е уникална мрежова игра с танкове. Играта изисква инсталиран Unity Player. Построй си собствен танк и се сражавай по онлайн арени с истински играчи от целия свят. Със спечелените пари можеш да подобряваш оръжията и защитата си, или дори да си купиш нов по-мощен танк.
Яростта на Роботите
4.00
5,8K
МоторСити: Карай
МоторСити: Карай е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Мисията ти е да опазиш Моторсити от злите роботи и техния зъл шеф. Патрулирай по улиците и разрушавай всеки робот който се изпречва на пътя ти. Пали двигателя защото улиците не са безопасни.
МоторСити: Карай
4.50
7,6K
Акула в Ню Йорк
Акула в Ню Йорк e кървава екшън игра, действието в която се развива по крайбрежието на големият град Ню Йорк. Вие естествено сте в ролята на гладната акула, която в решила да изяде и унищожи всичко по пътят си. Яжте хора, птици, риби, потапяйте кораби и лодки и сваляйте самолети.
Акула в Ню Йорк
3.80
30,3K
Key Finder
Аркадна игра в която трябва да намерите ключа, за да отключите врата към следващото ниво. Пазете се от атакуващите ви тролове и капаните.
Key Finder
5.00
9,8K
Hey Wizard - Quest for the Magic Mojo
Изпозвайте различни магии за да унищожите враговете си, стреляйте в земята за скок.
Hey Wizard - Quest for the Magic Mojo
3.00
6,2K