Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Pew Pew Recoil
Много добър 3.07
(14 гласа)

Pew Pew Recoil

Pew Pew Recoil е екшън платформна игра в която имаш на разположение огромна пружина, която трбява да използваш за да скачаш колкото се може по-нависоко. Враговете ти в тази игра са Мегамен, и една Нинджа. Успех.
Посещения: 5243 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 16 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се и скачай с WASD.
прицел и стрелба с мишката.
1-4 смяна на оръжията.
Ruff and Tumble
Това в флаш версия на класическата игра Ruff and Tumble. За тези които не са играли оригиналната игра Ruff and Tumble е страхотна аркадна игра с ретро графика. Вземете лазерната си пушка и започнете битката срещу извънземната раса окупирала планетата ни. Успех!
Ruff and Tumble
3.00
1,8K
Края на Зомбитата 2
Втората Версия на невероятната игра Края на Зомбитата 2 е вече и при нас. Втората версия е с много подобрена графика, нови нива и много нови оръжия. Успех.
Края на Зомбитата 2
4.00
3,7K
Галактически Боклук
Галактически Боклук е триизмерна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с повреден кораб който може само да се отбранява. Стреляй по безбройните чудовища, и се опитвай да откриеш много бонуси скрити дълбоко в галактиката. Успех.
Галактически Боклук
4.00
2,1K
Легендата за Пандора
Бях млад когато родителите ми загинаха от ръката на жалки крадци... И аз наистина страдах ужасно дълго време... Тогава реших да тренирам и да стана по силен. Живях с дядо си в планината защото не можеш да имам вяра на никой друг. Често пътувах до града за провизии, докато един ден не се случи нещо странно. Дядо ми не беше получил вестника си, и аз отидох до града за да проверя какво става.
Легендата за Пандора
5.00
6,6K
Karate Blazers
Аркадна ретро игра подобна на Каратека.
Karate Blazers
4.07
108,1K