Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Pew Pew Recoil
Много добър 3.06
(16 гласа)

Pew Pew Recoil

Pew Pew Recoil е екшън платформна игра в която имаш на разположение огромна пружина, която трбява да използваш за да скачаш колкото се може по-нависоко. Враговете ти в тази игра са Мегамен, и една Нинджа. Успех.
Посещения: 7285 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 16 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се и скачай с WASD.
прицел и стрелба с мишката.
1-4 смяна на оръжията.
Лоша Земя
Лоша Земя е екшън игра която се развива на едно забравено от Бога място, пълно с бандити. Твоята мисия е да разгромиш всички бандити в Лошата Земя и да изправиш техния лидер - Джъсти, пред правосъдието. Успех.
Лоша Земя
5.00
3,3K
Бягай, Бягай
Както може би се досещате Бягай, Бягай е игра в която ще има много бягане с екшън елементи. Ти си в ролята на малко момиченце което бяга по улиците в града и в горите извън него. Помогни и да избягва препятствията които се изпречват на пътя и. Сражавай се с враговете и големите босове.
Бягай, Бягай
5.00
7,2K
Алтернатор
Алтернатор е страхотна триизмерна игра с коли нарпавена за Unity Player. Състезанията се провеждат на затворени писти, срещу компютърно управлявани опоненти. След всяка победа подобрявай колата за по-добри резултати. Успех.
Алтернатор
4.00
5,6K
Лава катерач
Лава катерач е аркадна игра в която трябва да се катериш в стръмни пещери пълни с лава и капани. Мисията ти е да намериш приятеля си и да го спасиш от вулканичната клопка.
Лава катерач
5.00
6,2K
Избери си оръжие 5
Избери си оръжие 5 е супер екшън игра в която ти си в ролята на зелена маймуна. Играта предлага много оръжия и на всяко ниво трябва да избереш най-подходящото оръжие за всяко ниво. За минеш нивото трябва да избиеш всички противници, да вземеш зеленото куфарче и да скочиш в портала.
Избери си оръжие 5
5.00
9,1K