Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ти си Пътя
Много добър 3.72
(43 гласа)

Ти си Пътя

Ти си Пътя е уникална игра, в която ти не управляваш автомобилите, а самият път по който те се движат. Рисувай завоите, и спускай препятствия пред автомобилите за да ги затрудниш максимално. Успех.
Посещения: 12787 Размер на файла: 2 MB Добавено: пн 27 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Ченгето Новобранец 2
Ченгето Новобранец 2 е игра с коли, в която ще участваш в магистрални преследвания. Ти си в ролята на млад полицай който патрулира по магистралата и събира пари. Избягвай трафика и различните препятствия по пътя. След всяка мисия може да използваш събраните пари за да подобрения.
Ченгето Новобранец 2
5.00
14,7K
Щастливите Патета
Щастливите Патета е простичка, но много трудна игра. Целта ти е да помогнеш на мама Патка да пресечи магистралата без да загуби нито едно патенце. Успех.
Щастливите Патета
3.00
3,6K
Бен 10 Дрифт 2
Любимия ти анимационен герой Бен 10 има чисто нова спортна кола и иска да я изпробва. Карайте нова кола по пет различни писти и правете различни тестове на колата.
Бен 10 Дрифт 2
5.00
32,3K
Катастрофално Шофиране 2
Втората версия на играта катастрофално шофиране е вече при нас. В новата версия има много нови писти и коли с които да се забавляваш. Както и в първата версия - карай навсякъде и прави каскади за да изкараш пари за да подобряваш джипката си.
Катастрофално Шофиране 2
5.00
35,1K
Спасителна Паника
В тази игра вие сте шофьор на линейка за спешни случаи. Обикаляйте из града и транспортирайте ранените хора до болницата. Със спечелените пари можете да подобрявате линейката си, за да стигате по-бързо до хората в беда.
Спасителна Паника
3.00
24,9K