Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
НЛО - Черна Буря
Отличен 5
(2 гласа)

НЛО - Черна Буря

В играта НЛО - Черна Буря ти си пилот на извънземен кораб който има способността да поема куршуми и да ги превръща в полезна енергия, която в последствие да използваш за да противодействаш на враговете си. Измисляй нови извънземни технологии които ще ти помогнат да се справиш с извънземна инвазия.
Посещения: 2646 Размер на файла: 7 MB Добавено: вт 28 юли 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай кораба със стрелките.
НЛО на Земата
НЛО на Земата е игра в която можеш да изпробваш уменията си. Подходяща е за най-малките. Управлявай летяща чиния и се наслаждавай на чудесата на света. Събирай златни монетки и други бонуси.
НЛО на Земата
4.00
3K
НЛО катастрофа
НЛО катастрофа е логическа игра подходяща за най-малките. Целта е да помогнеш на малкия извънземен, който се е разбил на земята, да мине през всички препядствия и да стигне до края на нивото.
НЛО катастрофа
4.00
16,3K
НЛО Еуфория
НЛО еуфория е простичка, но много зарибяваща игра. Извънземните са нападнали земята и на теб се пада честта да ги спреш. За целта имаш анти-НЛО пушка. Стреляй по настъпващите кораби и събирай амуниции и други бонуси за да издържиш по-дълго.
НЛО Еуфория
4.00
3,4K
Гладни Насекоми
Гладни Насекоми е физична игра в която се разказва за младо момче което не иска да се храни. То се чуди как да се отърве от излишната храна и вика гладните насекоми на помощ. Помогни на насекомите да преодолеят препятствията по пътя си и да достигнат до храната.
Гладни Насекоми
4.00
3,6K
Защитен Механизъм 2
Защитен Механизъм 2 е защитна игра, в която трябва да отбранявате космическа база, от безкрайните атаки на враждебните марсиански войници. След всяка атака можете да използвате спечелените пари, за да тренирате войниците си и да подобрявате оръжията им.
Защитен Механизъм 2
4.00
3,5K