Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Сантасе ( Шестдесет и шест  )
Отличен 5
(2 гласа)

Сантасе ( Шестдесет и шест )

Сантасе е популярна игра на карти , която се играя от двама човека. В този вариант вие можете да играете онлайн с приятели или ваши близки.

Играта сантасе се играе с 24 карти , от тестето с 32 карти са премахват седмиците , като всяка карта има различна стойност. Точките са както следва : 9=0; J=2; Q=3; K=4; 10=10; A=11 . Целта е играча да събере 66 или повече точки за да спечели взятката. След край на раздаването се присъждат точки на победителят. Ако загубилият не е успял да събере 33 или повече точки, победителят получава две точки. Ако загубилият не е успял да вземе нито една взятка то играта се обявява за „капо“ и победителят получава три точки. Играта приключва когато единият играч събере 11 или повече точки. Всеки играч в началот на играта получава по 6 карти , като последната се обръща с видимата страна надолу и се определя като козов цвят. Карите са подредени по сила спрямо стойността си , като коза е най-силната карта. Комбинация от дама и поп от козов цвят се брои за 40т. , а дама и поп от друг цвят за 20т.
Посещения: 3833 Размер на файла: 26 KB Добавено: чт 20 авг 2015 Качена от: nuki87
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Играта се управлява с мишка, коато потребителят избира съответната карта
Spider Freecell Solitaire
Пасианс - съберете всички карти в 4 купчини, като започнете от Асата и така до поп. Може също да нареждате картите по колоните във възходящ ред.
Spider Freecell Solitaire
5.00
12,4K
Zuma with cards
Интересна зума игра с карти.
Zuma with cards
5.00
12,2K
Пасианс Пирамида
Пирамидата е популярна игра с карти от типа пасианс. Целта в тази игра е да премахнеш всички карти от пирамидата преди да изтече времето.
Пасианс Пирамида
3.00
8,9K
Freecell Solitaire
Флаш версия на класическата игра пасианс. Целта на играта е да подредите всички карти в последователна редица.
Freecell Solitaire
4.50
19,3K
Governor of Poker
Проверете дали сте способни да завладеете Тексас! В тази страхотна покер игра си избирате какъв пол да е вашия герой и целта ви е да участвате в турнири и да победите във всички. Пари, слава, имоти, коли и може би дори титла. Спечелете награди за изключит
Governor of Poker
3.50
24,2K