Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оффроуд Рейсинг
Много добър 3.9
(41 гласа)

Оффроуд Рейсинг

Оффроуд Рейсинг е страхотна АТВ игра направена за Unity Player. Играта предлага опция за игра в мрежа. Избери си мод и АТВ и се впусни в надпреварата. Карай възможно най-бързо, но и внимателно защото скоковете лесно могат да счупят АТВ-то.
Посещения: 16454 Размер на файла: 45 MB Добавено: пн 24 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Управлявай със стрелките.
Десен клик за цял екран.
Снимка 1 от Оффроуд Рейсинг Снимка 2 от Оффроуд Рейсинг Снимка 3 от Оффроуд Рейсинг Снимка 4 от Оффроуд Рейсинг Снимка 5 от Оффроуд Рейсинг
Оффроуд Камиони
Оффроуд Камиони е нова състезателна игра с огромни камиони. Включи се в бясната надпревара с мощните оффроуд машини. Печели състезанията за да печелиш пари, които от своя страна можеш да използваш за подобрения по камиона си. Карай възможно най-бързо и събирай бонусите. Успех.
Оффроуд Камиони
4.25
6,2K
Оффроуд Моторист
В играта Оффроуд Моторист ще трябва да помогнеш на един луд моторист който кара кросов мотор по трудни терени. Карай мотора колкото се може по-бързо, събирай златни монетки за максимален резултат и се опитай да достигнеш финиша без да паднеш от мотора.
Оффроуд Моторист
3.00
13,4K
Оффроуд Ярост 2
Втората версия от страхотната състезателна игра с елементи на екшън е вече и при нас. Играта е все още в бета версия, но така или иначе е голяма забава. Направи нова игра или се присъедини към някоя вече направена и се сражавай срещу играчи от цял свят. Опитай се да завършиш първи, преди всички. За целта се опитай да ги унищожиш преди да са финиширали.
Оффроуд Ярост 2
4.00
5,5K
Оффроуд Багер
В тази игра може да тестваш шофьорските си умения на огромен строителен трактор. Целта е да достигнеш до края на всяко ниво. Използвай кофата си за да си помагаш при трудните ситуации.
Оффроуд Багер
4.00
22,2K
Оффроуд Багер 2
В играта Оффроуд Багер 2 ти управляваш тежък строителен багер, който трябва да преодолее доста трудности за да стигне до обекта. Изкачвай се по хълмовете, и преодолявай препятствията като си помагаш с кофата.
Оффроуд Багер 2
3.33
17,5K