Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Елза и Олаф Оцветяване
Много добър 3.67
(12 гласа)

Елза и Олаф Оцветяване

Оцветяването никога не е било толкова забавно. Забвлявай се с героите от анимационния филм Замръзналото Кралство. Избери си палитра и маркери и се опитай да оцветиш картинките. Успех.
Посещения: 6930 Размер на файла: 611 KB Добавено: ср 26 авг 2015
Добави към любими
Играе се с мишката.
Спонджбоб Обличане
Искало ли ти се е някога да преоблечеш Спонджбоб? Ако това е така - тази игра е точно за теб.
Спонджбоб Обличане
5.00
9,6K
Baby Hazel Coloring
Игрите за оцветяване никога не са били толкова забавни. Някога мечтал ли си да станеш художник? Избери си четки и палитра и се заеми с оцветяването на картинките. Тази игра е подходяща за най-малките посетители и ще им помогне да научат различните цветове.
Baby Hazel Coloring
5.00
1,8K
Хълк Раид
Хълк Раид е АТВ игра с екшън елементи. В тази игра зеленият гигант Хълк кара огромно АТВ, с което прегазва военните машини, които се опитват до го спрат. Събирайте зелени звезди и се пробвайте да минете всички нива на играта, без да бъдете спрени от опитите на военните.
Хълк Раид
3.00
4,8K
Мечешко Приключение
Мечешко Приключение е семпла аркадна игра с анимационна графика. Подходяща е за най-малките ни посетители. Ти си в ролята на голямата мечка, която трябва да достигне до голяма златна купа скрита в гората. Помогни на голямата мечка да избягва другите животни в гората, капаните и всякакви препятствия които и се изпречват на пътя.
Мечешко Приключение
4.00
3K
Бърз Завой 2
Бърз Завой 2 е аркадна игра със 30 нива. Твоята цел е да събираш всички звездички на всяко ниво и да стигнеш до финиша за да отключиш следващото ниво. Избягвай всякакви шипове, резачки й други препядствия като скачате или сменяте посоката на нивото като изпозлвате различни ключове. На някои нива дори може да карате и кола.
Бърз Завой 2
4.00
7K