Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Jakes Dungeon Stone
Много добър 4
(76 гласа)

Jakes Dungeon Stone

Jakes Dungeon Stone е страхотна РПГ игра направена за Unity технология. Ти си в ролята на Фин, и Джейк е твоя придружител който ти дава напътствия по време на играта. Изследвай тъмниците, бий се със скелети и други зли твари, събирай пари и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 13105 Размер на файла: 32 MB Добавено: ср 26 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака с мишката.
Е - отключване или използване на предмет.
М - Карта.
1 - изяж сандвич.
Шпация - претърколване.
Sofia
Sofia 01.01.2016 00:24
unity doesnt work
Състезание с моторни шейни
Състезание с моторни шейни (ColaCao SnowCross) е триизмерна игра в която караш мощни моторни шейни, по заснежени писти. Играта е направена за Unity технология и предлага страхотна триизмерна графика. Настъпи моторната шейна и спечели състезанието като изпревариш всички опоненти.
Състезание с моторни шейни
4.00
4,6K
Трансформърс 3: Победата е сладка
Трансформърс 3: Победата е сладка е екшън игра със страхотна 3D графика. Вашата мисия в тази игра е да спрете Звезденписък и неговата армия и да спасите градът от унищожение. Успех!
Трансформърс 3: Победата е сладка
4.32
9,9K
Епичен Боец
Epic Warrior е екшън игра, в която вие сте в ролята на гладиатор, който се бие за свободата на своето царство. Убивайте враговете които срещнете, учете нови удари и намирайте нови оръжия.
Епичен Боец
3.00
17,8K
3D Car Driver
5.00
24,7K
Миникар Шампион
ВНИМАНИЕ: Играта изисква инсталиран Unity Player! Страхотна триизмерна игра с мини колички. Играта предлага 12 различни писти, но преди да може да караш по тях трябва да ги отключиш. Това става като завършваш първи на състезанията. Успех.
Миникар Шампион
4.00
13,6K