Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Jakes Dungeon Stone
Много добър 4
(76 гласа)

Jakes Dungeon Stone

Jakes Dungeon Stone е страхотна РПГ игра направена за Unity технология. Ти си в ролята на Фин, и Джейк е твоя придружител който ти дава напътствия по време на играта. Изследвай тъмниците, бий се със скелети и други зли твари, събирай пари и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 14192 Размер на файла: 32 MB Добавено: ср 26 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака с мишката.
Е - отключване или използване на предмет.
М - Карта.
1 - изяж сандвич.
Шпация - претърколване.
Sofia
Sofia 01.01.2016 00:24
unity doesnt work
The strangers 4
В тази игра вие сте капитан на Делта Форс екип. Вашата първа мисия е да спасите трима заложници. Натиснете spacebar, за да намерите екипа си на GPS-а. Използвайте мишката, за да ги поставите на стратегически места.
The strangers 4
3.00
15K
Raze 2
Втора версия на екшън играта Raze 2 е вече тук. Raze 2 предлага два мода на игра - бърз мач или кампания. По време на кампанията имаш и съюзник който ще ти помага през нивата. Събирай амуниции и оръжия, сражавай се с лошите които ти се изпречват на пътя, и решавай пъзели. След всяка мисия може да подобряваш оръжията си и вониците си.
Raze 2
4.00
38,7K
Мото Рейсинг 2014
Мото Рейсинг 2014 е триизмерна състезателна игра направена за Unity Player. Играта предлага реалистична графика и страхотни писти. В началото на играта разполагаш само с един мотор но с напредването през нивата ще отключиш още. Успех.
Мото Рейсинг 2014
3.00
2,5K
Monster Truck Assault
Monster Truck Assault e двуизмерна състезателна игра с камиони. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти, стреляй ги с ракети и използвай турбо за да ги победиш. Печели пари от състезанията и подобрявай машината си за следващите състезания.
Monster Truck Assault
4.00
4,2K
Street fighter 2
Флаш версия на популярната ретро игра Уличен Боец 2. За съжаление в тази версия на играта можете да играете само с Рю и да се биете срещу Сагат.
Street fighter 2
4.00
52,3K