Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Jakes Dungeon Stone
Много добър 4
(76 гласа)

Jakes Dungeon Stone

Jakes Dungeon Stone е страхотна РПГ игра направена за Unity технология. Ти си в ролята на Фин, и Джейк е твоя придружител който ти дава напътствия по време на играта. Изследвай тъмниците, бий се със скелети и други зли твари, събирай пари и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 13557 Размер на файла: 32 MB Добавено: ср 26 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака с мишката.
Е - отключване или използване на предмет.
М - Карта.
1 - изяж сандвич.
Шпация - претърколване.
Sofia
Sofia 01.01.2016 00:24
unity doesnt work
Товарни Камиони - Рейсинг
Втората версия на играта Товарни Камиони е вече тук. Новата версия на играта предлага нови камиони и нови писти. Пали двигателя и се впусни в надпреварата с огромните машини. След всяко състезание може да използваш събраните пари за да подобряваш камиона си.
Товарни Камиони - Рейсинг
3.00
13,4K
Квадрат на Смъртта
Квадрат на Смъртта е нов триизмерен шутър направен за Unity Player. Играта предлага страхотна триизмерна графика и много интересен геймплей. Сражавай се срещу чудовища, зомбита и други фантастични състезания. Разполагаш и с голям арсенал оръжия - използвай го разумно. Успех.
Квадрат на Смъртта
5.00
3,4K
Въздушна война 3D класика
Въздушна война 3D (Air War 3D Classic) е много добре направен боен стимулатор на самолет. Играта е направена с Unity 3d технологията и предлага красива и реалистична графика. Включете се в във въздушната битката и тествайте уменията си на пилот. Освен вражеските самолети, които ви атакуват от всички страни, по-земята има и зенитни оръдия, които стрелят по вас.
Въздушна война 3D класика
3.00
19,1K
Обречената Ковачница
Обречената Ковачница е онлайн бойна игра в която ти участваш в дуели срещу реални играчи от цял свят. Подобрявай героя си, купувай оръжия и екипировка от аукциона и започни да изработваш предметите сам.
Обречената Ковачница
5.00
5,4K
Бягството на Сара
Бягството на Сара е триизмерна игра направена за Unity Player. Сара е заключена в огромен затвор - лабиринт и има нужда от помощта ти за да избяга. Помогни и да намери изхода от всяко ниво, и така докато успее да се измъкне от затвора.
Бягството на Сара
4.50
5,4K