Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Jakes Dungeon Stone
Отличен 4.04
(68 гласа)

Jakes Dungeon Stone

Jakes Dungeon Stone е страхотна РПГ игра направена за Unity технология. Ти си в ролята на Фин, и Джейк е твоя придружител който ти дава напътствия по време на играта. Изследвай тъмниците, бий се със скелети и други зли твари, събирай пари и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 10340 Размер на файла: 32 MB Добавено: ср 26 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака с мишката.
Е - отключване или използване на предмет.
М - Карта.
1 - изяж сандвич.
Шпация - претърколване.
Sofia
Sofia 01.01.2016 00:24
unity doesnt work
Wolfblood - Shadow Runners
Wolfblood - Shadow Runners e игра направена по сериала Wolfblood. Ти си в ролята на вълк който трябва да събере върколашка есенция за да стане по-силен. Успех.
Wolfblood - Shadow Runners
4.00
4,4K
Пустинно Чудовище 2
Излезе втората версия на оф-роад играта Пустинно Чудовище, в новата версия можете да карате вашето пустинно чудовище по много нови писти и да го тунинговате с разнообразни подобрения. Преди всяко състезание трябва да проверите останалото гориво и да долеете, защото горивото свършва бързо и не се презарежда автоматично. Успех!
Пустинно Чудовище 2
4.00
12,2K
Убиец на Зомбита 3D
Триизмерна игра в която трябва да защитаваш църквата от зомбита. След зомби зараза, оцелелите са се събрали в местната църква, и твоята задача е да опазиш входа на убежището от нападащите зомбита.
Убиец на Зомбита 3D
2.00
3,5K
Военен Хеликоптер
Военен Хеликоптер е страхтона 3D игра, в която ти си войник който стреля с картечница от хеликоптер. Избий всички врагове, преди ти де успеят да свалят хеликоптера.
Военен Хеликоптер
4.00
21,9K
3 Foot Ninja II
Помогнете на малкият нинджа да победи враговете си.
3 Foot Ninja II
4.00
30,3K