Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Jakes Dungeon Stone
Отличен 4.01
(77 гласа)

Jakes Dungeon Stone

Jakes Dungeon Stone е страхотна РПГ игра направена за Unity технология. Ти си в ролята на Фин, и Джейк е твоя придружител който ти дава напътствия по време на играта. Изследвай тъмниците, бий се със скелети и други зли твари, събирай пари и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 15085 Размер на файла: 32 MB Добавено: ср 26 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака с мишката.
Е - отключване или използване на предмет.
М - Карта.
1 - изяж сандвич.
Шпация - претърколване.
Sofia
Sofia 01.01.2016 00:24
unity doesnt work
3D Състезание с мотори
Участвайте в състезание с мотори и се надпреварвайте с трима съперници. Финиширайте първи, за да отключите следващата писта. Внимавайте с дърветата по завоите, на моменти изглеждат все едно са на пътя, но като ги приближите се отместват.
3D Състезание с мотори
4.00
40,5K
Осмели се!
Осмели се е екстремна игра в която ти летиш с крилат костюм над красиви планини с водопади и реки които се вливат в морето. Може да тренираш свободното падане като се опитваш да минаваш през рингове, или да падаш свободно като се стремиш към максимален резултат. Успех.
Осмели се!
2.00
27,2K
Неживи в Обсега
Излез отвън и се сражавай смело със зомбитата които се опитват да се нахранят с мозъка ти. Покажи им че не всичко е загубено, и човешката раса ще се сражава до край. Успех.
Неживи в Обсега
4.17
12,8K
Кралството на лудия Бог
Кралството на лудия Бог е браузър базирана MMORPG игра със ретро графика. Личи си че създателите на играта са хвърлили доста труд. Играй заедно със хиляди истински играчи, бий се с чудовища и печели опит за да подобряваш показателите на героя си.
Кралството на лудия Бог
3.00
5,3K
Западния Фронт 1914
Западния фронт 1914 е екшън игра, с полирана графика и много оръжия, които можете да използвате за премахване на враговете си. Вземи пищова си и се впусни в екшъна.
Западния Фронт 1914
4.60
6,4K