Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Jakes Dungeon Stone
Много добър 3.99
(73 гласа)

Jakes Dungeon Stone

Jakes Dungeon Stone е страхотна РПГ игра направена за Unity технология. Ти си в ролята на Фин, и Джейк е твоя придружител който ти дава напътствия по време на играта. Изследвай тъмниците, бий се със скелети и други зли твари, събирай пари и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 11901 Размер на файла: 32 MB Добавено: ср 26 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака с мишката.
Е - отключване или използване на предмет.
М - Карта.
1 - изяж сандвич.
Шпация - претърколване.
Sofia
Sofia 01.01.2016 00:24
unity doesnt work
Диамантена Мина
Диамантена Мина е игра в която трябва да подскачаш по платформите, като се придвижваш само нагоре. Скачай, стреляй подобрявай екипировката си и побеждавай врагове, докато се опитваш да се измъкнеш от безкрайната пещера.
Диамантена Мина
4.00
3,5K
Niwit слайд
Niwit слайд е сноуборд игра, в която се спускате по стръмни заснежени писти, събирате монети и избягвате различните препятствия пи пистата. След всяко спускане може да използвате събраните монети за да подобрите вашият герой и неговите качества.
Niwit слайд
3.00
4,5K
След Залеза
След Залеза е игра в която трябва да оцеляваш в един враждебен свят пълен със зомбита. Използвай инстинктите си и всички налични оръжия за да удържиш позицията си докато пукне зората.
След Залеза
5.00
2,7K
Манияк с Резачка
Един герой, една арена, една моторна резачка и хиляди зомбита. За това става дума в играта Манияк с Резачка. Опитай се да минеш 10 напрегнати нива и да оцелееш срещу ордите от зомбита.
Манияк с Резачка
4.29
8K
Снежни Състезания
В тази забавна зимна игра ти управляваш сноумобил по заснежените планински върхове. Събирай звездичките и прави предни и задни салта за да натрупаш повече точки. Успех.
Снежни Състезания
3.00
2,6K