Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Jakes Dungeon Stone
Много добър 4
(76 гласа)

Jakes Dungeon Stone

Jakes Dungeon Stone е страхотна РПГ игра направена за Unity технология. Ти си в ролята на Фин, и Джейк е твоя придружител който ти дава напътствия по време на играта. Изследвай тъмниците, бий се със скелети и други зли твари, събирай пари и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 14708 Размер на файла: 32 MB Добавено: ср 26 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака с мишката.
Е - отключване или използване на предмет.
М - Карта.
1 - изяж сандвич.
Шпация - претърколване.
Sofia
Sofia 01.01.2016 00:24
unity doesnt work
Избери си оръжие 5
Избери си оръжие 5 е супер екшън игра в която ти си в ролята на зелена маймуна. Играта предлага много оръжия и на всяко ниво трябва да избереш най-подходящото оръжие за всяко ниво. За минеш нивото трябва да избиеш всички противници, да вземеш зеленото куфарче и да скочиш в портала.
Избери си оръжие 5
5.00
9,3K
3D Car Racing
3D състезание с коли. Изберете писта и кола и се състезавайте.
3D Car Racing
2.00
40,4K
Боен Марш
Боен Марш е стратегическа игра в която можеш да избереш своя тим - Щатите, СССР или Германия. Ти си командир на една от тези супер сили. Целта ти е да построиш армия и да разгромиш останалите преди да станали твърде силни.
Боен Марш
5.00
4,8K
Snow Bike
В тази игра караш кросов мотор по заснежени писти. Играта предлага 20 различни терени по които може да изтестваш уменията си. Пали мотора и се впусни в надпреварата. Покажи на всички кой е единствения шампион. Успех.
Snow Bike
3.77
4,8K
Тропически Плодове
Тропически Плодове е забавна аркадна игра с готина триизмерна графика. В тази игра ти си в ролята на малко момченце което събира плодове в джунглата. Не позволявай на плодовете да паднат на земята и се пази от мините.
Тропически Плодове
4.00
4,6K