Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Jakes Dungeon Stone
Отличен 4.03
(65 гласа)

Jakes Dungeon Stone

Jakes Dungeon Stone е страхотна РПГ игра направена за Unity технология. Ти си в ролята на Фин, и Джейк е твоя придружител който ти дава напътствия по време на играта. Изследвай тъмниците, бий се със скелети и други зли твари, събирай пари и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 10029 Размер на файла: 32 MB Добавено: ср 26 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака с мишката.
Е - отключване или използване на предмет.
М - Карта.
1 - изяж сандвич.
Шпация - претърколване.
Sofia
Sofia 01.01.2016 00:24
unity doesnt work
Небесен Рицар 2
Много приятна ретро игра със самолети и много стрелба. Ако си отегчен от всички тези стандартни игри със самолети, то тази игра ще те изненада приятно. Кръстосвай небесата и се сражавай с вражеските самолети. Наглеждай температурата на оръдията защото прегряват.
Небесен Рицар 2
5.00
2,3K
Ядосаната Бабка: Halloween
Ядосаната Бабка е отново тук с нова версия за Хелоуин. Бягай през страшните улици, бий се с пънкарите и преодолявай всевъзможни страховити препятствия. Събирай черепи за да отключиш нови герои. Успех.
Ядосаната Бабка: Halloween
4.25
6,9K
Tree Fender
В тази игра вие сте рицар, който трябва да защити свещеното дърво. След всяко ниво използвате натрупания си опит, за да подобрявате героя си.
Tree Fender
5.00
8,1K
3D Състезание с Класики
Кефиш ли се на класически автомобили и скоростни състезания? Тази игра перфектно комбинира и двете. Наслаждавай се на класическата си кола докато караш през градовете и събирай бонуси за по-висок резултат. Изпълнявай мисиите и техните под-мисии.
3D Състезание с Класики
4.00
30,9K
Арктически Дрифт
Арктическо дрифт рали с много добра 3D графика. Поднасяйте в завоите, за да събирате дрифт точки и да зареждате ускорението си.
Арктически Дрифт
3.00
78,2K