Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Jakes Dungeon Stone
Отличен 4.03
(80 гласа)

Jakes Dungeon Stone

Jakes Dungeon Stone е страхотна РПГ игра направена за Unity технология. Ти си в ролята на Фин, и Джейк е твоя придружител който ти дава напътствия по време на играта. Изследвай тъмниците, бий се със скелети и други зли твари, събирай пари и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 15466 Размер на файла: 32 MB Добавено: ср 26 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака с мишката.
Е - отключване или използване на предмет.
М - Карта.
1 - изяж сандвич.
Шпация - претърколване.
Sofia
Sofia 01.01.2016 00:24
unity doesnt work
Мини Атака: Градски Битки
Мини Атака: Градски Битки е триизмерна игра направена за Unity Player. Изпълни тренировъчната мисия за да овладееш основите на играта. След това може да се впуснеш в истинския екшън. Ъпгрейдвай оръжията и екипировката си и изпълнявай мисиите които ти биват давани от командването.
Мини Атака: Градски Битки
3.00
8,7K
Heli Strike
Като пилот на хеликоптер от елитна военна част, на вас се падат най-трудните мисии. Взривете всичко по пътя си и стигнете до края на всяко ниво.
Heli Strike
4.00
18,8K
Sniper Assassin Zombies
Sniper Assassin Zombies е перфектно направена игра с много стрелба по зомбита. Вземи снайпера си в ръка и защитавай позицията си възможно най-дълго.
Sniper Assassin Zombies
4.00
8,5K
Изчадието от Латерната
С наближаването на Хелоуин се задават и тематичните игри. Тази игра се казва Изчадието от Латерната и се разказва за чудовище които обикаля по улиците на града и плаши хората за да им вземе сладките. Успех.
Изчадието от Латерната
5.00
4,6K
Ловец на глави 3
В тази екшън игра вие сте снайперист ловец на глави. Следвайте инструкциите на мисиите внимателно и внимавайте да не бъдете забелязан.
Ловец на глави 3
4.00
39,6K