Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Jakes Dungeon Stone
Отличен 4.04
(69 гласа)

Jakes Dungeon Stone

Jakes Dungeon Stone е страхотна РПГ игра направена за Unity технология. Ти си в ролята на Фин, и Джейк е твоя придружител който ти дава напътствия по време на играта. Изследвай тъмниците, бий се със скелети и други зли твари, събирай пари и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 11342 Размер на файла: 32 MB Добавено: ср 26 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака с мишката.
Е - отключване или използване на предмет.
М - Карта.
1 - изяж сандвич.
Шпация - претърколване.
Sofia
Sofia 01.01.2016 00:24
unity doesnt work
ЗОС
ЗОС е приключенска игра с ретро-графика, и много интересна история. Целта ти в тази игра е да разкриеш седемте планети, да миксираш отвари и да се сражаваш с древни чудовища. Успех.
ЗОС
4.00
3,1K
Сержант Супер 3
Третата версия на ретро шутъра супер сержант. Новата версия предлага много нови нива и врагове с които да се сражаваш. Обикаляй из тунелите, събирай оръжия и амуниции и стреляй по войниците и зомбитата които ти се пречкат.
Сержант Супер 3
4.00
26,2K
Галактически Стрелец
Галактически Стрелец е страхотна ретро игра с космически кораби. Управлявай космическата си совалка през галактиките и се сражавай с вражеските ескадрили. Не забравяй да подобряваш кораба си и оръжията за да успееш да се справиш с предизвикателствата на открития космос. Успех.
Галактически Стрелец
4.00
2,6K
Атаката на Триподите
Атаката на Триподите е екшън игра вдъхновена от култовия сериал война на световете. В тази игра ти си на страната на извънземните и трябва да разбиеш армия от слаби човеци като използваш оръжията на твоя могъщ трипод. Успех.
Атаката на Триподите
4.00
8,2K
Супер Роботи
Супер Роботи е сложна, походова стратегия. Целта ти е да построиш най-коравия робот и да участваш в турнири, където ще се срещнеш с други роботи. Със спечелените пари можеш да подобряваш робота.
Супер Роботи
4.00
16,6K