Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Jakes Dungeon Stone
Отличен 4.04
(69 гласа)

Jakes Dungeon Stone

Jakes Dungeon Stone е страхотна РПГ игра направена за Unity технология. Ти си в ролята на Фин, и Джейк е твоя придружител който ти дава напътствия по време на играта. Изследвай тъмниците, бий се със скелети и други зли твари, събирай пари и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 10832 Размер на файла: 32 MB Добавено: ср 26 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака с мишката.
Е - отключване или използване на предмет.
М - Карта.
1 - изяж сандвич.
Шпация - претърколване.
Sofia
Sofia 01.01.2016 00:24
unity doesnt work
Herbie Racing
Herbie Racing е 3D игра с коли, в която участвате в състезание с ретро коли. Карайте внимателно и се постарайте да пресечете финиш линията първи.
Herbie Racing
4.00
72,6K
Отнета земя 2
Отнета земя 2 (Earth Taken 2) е страхотна аркадна игра. В нея се разказва за оцелял в автомобилна катастрофа. След инцидента разполагаш само с нож и противогаз. Мисията ти е да намериш безопасно място където да се скриеш през нощта.
Отнета земя 2
5.00
6,1K
Небесни Вълци
Небесни Вълци е страхотна екшън игра в която ти си пилот на космически кораб. Настани се удобно в кабината, избери си управление (клавиатура или мишка) и се впусни в екшъна. Стреляй по всеки вражески кораб който забележиш и събирай бонусите които падат от свалените самолети. Със събраните диаманти може да подобряваш кораба си.
Небесни Вълци
3.00
4,4K
Нинджаго Рестартиран
Нинджаго Рестартиран е много добре направена триизмерна игра за Unity Player. В тази нова версия на играта трябва да тичаш през нивата с нинджа-героя си. Избери си любимия герой и се впусни в надпреварата. Сражавай се с нинджите които се опитват да те спрат.
Нинджаго Рестартиран
4.44
11,5K
Контра Терорист
Контра Терорист е страхотна тактическа игра, с много екшън. Играта може да се играе от двама души на един компютър. Родният ти град е окупиран от терористи, които отвличат хората и грабят банки. Само ти и твоят приятел може да ги спрете. Успех.
Контра Терорист
5.00
7,2K