Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Jakes Dungeon Stone
Отличен 4.01
(75 гласа)

Jakes Dungeon Stone

Jakes Dungeon Stone е страхотна РПГ игра направена за Unity технология. Ти си в ролята на Фин, и Джейк е твоя придружител който ти дава напътствия по време на играта. Изследвай тъмниците, бий се със скелети и други зли твари, събирай пари и подобрявай героя си. Успех.
Посещения: 12318 Размер на файла: 32 MB Добавено: ср 26 авг 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака с мишката.
Е - отключване или използване на предмет.
М - Карта.
1 - изяж сандвич.
Шпация - претърколване.
Sofia
Sofia 01.01.2016 00:24
unity doesnt work
Горещи мотори 2
Втората версия на играта Горещи мотори е вече и при нас. Както и в първата версия, ти си жена, професионален моторист и трябва да демонстрираш уменията си като завършваш всички състезания. Карай възможно най-бързо и балансирай мотора си внимателно, защото пистите са трудни. Успех.
Горещи мотори 2
4.33
11K
Комикс Битки
Нова версия на страхотна игра е вече и при нас. В новата версия ще откриете двама нови бойци с които можеш да играеш. Избери си любим боец, избери си и мод на игра и се впусни в екшъна
Комикс Битки
2.50
7,5K
Gib Fest Multiplayer
Останете жив като стреляте по мутиралите животни, които постоянно ви атакуват. Със сабраните пари можете да закупувате нови оръжия и брони, които ще ви помогнат да оцелеете по-дълго.
Gib Fest Multiplayer
3.00
6,2K
Super Mario Battle
Супер Марио игра, която може да се играе от двама. Унищожете всички вражески единици, за да преминете на следващото ниво.
Super Mario Battle
5.00
50,8K
Зомбита срещу Пушката
Зомбита срещу Пушката е зарибяваща екшън игра. Целта е много проста - грабвай пушката и изчисти зомбитата от лицето на земята. Събирай бонуси и ъпгрейди за пушката си, защото тя е твоя най-добър приятел в тези трудни времена. Успех със спирането на Зомби-инвазията.
Зомбита срещу Пушката
3.00
4,5K