Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Birds Joyride
Много добър 3.67
(3 гласа)

Birds Joyride

Birds Joyride е много добре направена игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта ти е да летиш с птицата, като използваш мишката и да преминаваш през препятствията, докато събираш бонуси и различни ъпгрейди. Успех.
Посещения: 4287 Размер на файла: 9 MB Добавено: пн 7 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Войната на Кликовете
Войната на Кликовете е микс между пъзел и стратегическа игра. Целта ти в тази цветна игра е да помогнеш на магьосниците да защитят замъка си от нападащите ги варвари. След всяка вълна можеш да подобряваш защитата и магиите си.
Войната на Кликовете
4.40
6K
Освободи Фред
Освободи Фред (Free Fred) е забавна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта разказва една история за едно пораснало момче, което е имало приятел делфин от детството си. Делфина е бил отвлечен от лошите когато ти си бил още малък. Вече си пораснал и може да спасиш стария си приятел. Успех.
Освободи Фред
5.00
6K
Crash Lifter
Управлявай катастрофилия хеликоптер, за да излезеш от пещерата.
Crash Lifter
3.00
49,6K
Решение 3
Решение 3 е игра с коли, в която вие сте изпратен на мисля, да стигнете до скоро свален съюзнически кораб и да спасите оцелелите. Колата с която разполагате няма ресурсите да стигне до мястото на катастрофата, но след всеки неуспешен опит можете да използвате събраните пари за подобряване на колата си.
Решение 3
5.00
26,8K
Дейв Безстрашния Каскадьор
Дейв Безстрашния Каскадьор е нова забавна игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Най-важното е да уцелиш точната скорост на автомобила при излитането, така че бъди внимателен и не задържай шпацията, а само я почуквай леко. След всяка каскада можеш да подобряваш автомобила за следващата каскада.
Дейв Безстрашния Каскадьор
4.00
34,1K