Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Birds Joyride
Много добър 3.67
(3 гласа)

Birds Joyride

Birds Joyride е много добре направена игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта ти е да летиш с птицата, като използваш мишката и да преминаваш през препятствията, докато събираш бонуси и различни ъпгрейди. Успех.
Посещения: 4228 Размер на файла: 9 MB Добавено: пн 7 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
1945k III
Страхотен ретро шутър със самолети.
Събирайте упгрейди и унишожавайте прииждащите вражески единици.
1945k III
3.00
36,6K
Nether Runner
Nether Runner е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта предлага много подобрения за героя ти. В нея се разказва за един млад човек чиято приятелка е отвлечена от зъл октопод. Помогни му да си я върне обратно.
Nether Runner
3.00
2,8K
Роган - Майстора на Меча
Могъщ и тъмен магьосник е използвал древния кристал за да отвори забравената отдавна Врата на Отчаянието. След това той разцепва кристала на 4 отделни парчета и го дава на четири митични същества, така че никой да не може да събере кристала и да затвори вратата. Трябва да намериш и победиш тези чудовища, и да събереш кристала, за да можеш да затвориш Вратата на отчаянието завинаги.
Роган - Майстора на Меча
3.00
7K
Retro Shooter
Извънземните нападат земята и вие сте единственият пилот на космически кораб, който може да я спаси. Качете се на кораба си и се изправете срещу инвазията на извънземните войски.
Retro Shooter
3.00
22,1K
Ренегат Рейсинг
Ренегат Рейсинг е много добре направена анимационна игра с коли. Ти ще шофираш голям джип по няколко различни оффроуд писти. Със спечелените пари от състезания може да подобряваш джипа, или направо да си купиш нов. Успех.
Ренегат Рейсинг
2.00
53,6K