Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Birds Joyride
Много добър 3.67
(3 гласа)

Birds Joyride

Birds Joyride е много добре направена игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта ти е да летиш с птицата, като използваш мишката и да преминаваш през препятствията, докато събираш бонуси и различни ъпгрейди. Успех.
Посещения: 4174 Размер на файла: 9 MB Добавено: пн 7 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Атомно Море
Атомно Море е една игра, много подобна на поредицата "Нахрани ни". Действието се развива ерата след ядрена война. Морските създания са мутирали в следствие от повишените радиационни нива. Плувай в радиоактивните води, яж други риби и еволюирай докато успееш да доминираш в океана.
Атомно Море
3.00
7,9K
Thunder Struck
Управлявайте военен хеликоптер и изпълнявайте различни мисии.
Thunder Struck
4.00
19,5K
Някъде в космоса
Някъде в космоса е игра със космически кораби, в която ти си пилот на кораб в дълбокия космос. Мисията ти е да се сражаваш срещу вражеските кораби които се изпречват на пътя ти, да подобряваш кораба си и да намериш пътя към дома.
Някъде в космоса
4.00
4,7K
Не се закачай с Путин
Не се закачай с Путин е игра в която трябва да помогнеш на господин Путин да стабилизира политическата ситуация в Русия. След всеки опит печелиш пари с които можеш да правиш подобрения.
Не се закачай с Путин
5.00
5,4K
Решение 3
Решение 3 е игра с коли, в която вие сте изпратен на мисля, да стигнете до скоро свален съюзнически кораб и да спасите оцелелите. Колата с която разполагате няма ресурсите да стигне до мястото на катастрофата, но след всеки неуспешен опит можете да използвате събраните пари за подобряване на колата си.
Решение 3
5.00
26,7K