Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Birds Joyride
Много добър 3.67
(3 гласа)

Birds Joyride

Birds Joyride е много добре направена игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта ти е да летиш с птицата, като използваш мишката и да преминаваш през препятствията, докато събираш бонуси и различни ъпгрейди. Успех.
Посещения: 4011 Размер на файла: 9 MB Добавено: пн 7 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Bobby Nutcase Moto Jump
Лудият Боби трябва спешно да премине през трафика в града и да стигне до пристанището. Единственият начин Боб да стигне до пристанището навреме е да скочи от рампата и да кара върху трафика. След всеки скок можете да подобрявате мотора си.
Bobby Nutcase Moto Jump
5.00
21,4K
Year One - Save the Princess
Излетете от пещерата, като се изстреляте с ластик опънат на рогата на бизона. Събирайте бонуси и монети с които подобрявате полета си.
Year One - Save the Princess
3.00
12,5K
Зомби Ловци Онлайн
Зомби Ловци Онлайн (Zombie Hunters Online) е мрежова игра. Това означава че играеш с много други истински хора в реално време. Целта е простичка - изтребвайте колкото се може повече зомбита. С напредването на играта ще можеш да се въоръжиш с по-мощно оръжие.
Зомби Ловци Онлайн
4.75
2,9K
Go Go Goblin 2
Go Go Goblin 2 е забавна игра в която трябва да изминаваш максимално разстояние с един опит. Ти си гоблин който се опитва да достигне до човешкия замък. Колкото по надалеч изстреляш гоблина, толкова по-висок резултат ще достигнеш.
Go Go Goblin 2
4.00
2K
Лудия Бургер 3
Лудия Бургер 3 е забавна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние. Според това колко надалеч си стигнал, и колко бонуси си събрал ще печелиш пари, които после може да използваш за подобрения. Успех.
Лудия Бургер 3
5.00
3,1K