Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Birds Joyride
Много добър 3.67
(3 гласа)

Birds Joyride

Birds Joyride е много добре направена игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта ти е да летиш с птицата, като използваш мишката и да преминаваш през препятствията, докато събираш бонуси и различни ъпгрейди. Успех.
Посещения: 4097 Размер на файла: 9 MB Добавено: пн 7 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Eruption Disruption
Пилотирайте боинг покрай облаци от вулканичен прах. Събирайте звезди и се пазете от облаците.
Eruption Disruption
3.50
37K
Ченгето Новобранец 2
Ченгето Новобранец 2 е игра с коли, в която ще участваш в магистрални преследвания. Ти си в ролята на млад полицай който патрулира по магистралата и събира пари. Избягвай трафика и различните препятствия по пътя. След всяка мисия може да използваш събраните пари за да подобрения.
Ченгето Новобранец 2
5.00
14,4K
Clone Effect
Космическа екшън игра, в която защитавате косимическа база, пилотирайтки космически кораб.
Clone Effect
4.00
7,5K
Дивия Крал
Една прекрасна приключенска игра. В играта се разказва за малко момче което си е помислило че е крал на гората. То яхва синия си помощник - летяща костенурка и се заема да изчисти гората от злите създания които превръщат миролюбивите обитатели на гората в страховити чудовища. Ти си единствената надежда на горските обитатели. Не ги разочаровай.
Дивия Крал
3.00
3,5K
GalactaGems
Това е класическа аркадна игра, в която управляваш космическия си кораб през родната ти галактика, избягваш ракети и метеори, докато събираш изгубените си галактически скъпоценни камъни.
GalactaGems
5.00
4,9K