Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Класически Състезания
Много добър 3.76
(55 гласа)

Класически Състезания

Страхотна триизмерна игра с класически рейсинг автомобили. Потопи се в духа на една отминала епоха. Избери си ретро състезателен автомобил и се впусни в ретро-надпреварата. Успех.
Посещения: 17838 Размер на файла: 9 MB Добавено: вт 15 сеп 2015 Качена от: Мракобесник Неземен
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
melinda
melinda 03.01.2016 03:43
мне нравится
Класически паркинг
В тази класическа паркинг игра ще трябва да товариш ретро автомобили в автовоз. След като си паркирал колата на камиона той ще я транспортира безопасно до музея.
Класически паркинг
2.00
28,4K
Офроад рали
Офроад рали е състезателна игра с високо проходими джипове, в която се състезавате срещу опонент управляван от компютъра. Взимайте внимателно завоите, като се стараете да не излизате от пистата и събирайте ускорения, за да спечелите първото място и да отключите нова писта.
Офроад рали
5.00
10,1K
Go Kart Go Turbo
3D състезание с картинги управлявани от различни животни. За да играете играта ви трябва shockwave плъгин.
Go Kart Go Turbo
3.50
41,5K
Екстремно 3D Рали
Екстремно 3D Рали е състезателна игра за Unity Player игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Всяко състезание има 6 обиколки и 10 опонента. Спечели всички състезания.
Екстремно 3D Рали
4.33
17,4K
Опасно Рали 3
Опасно Рали 3 е страхотна триизмерна игра в която ти си шофьор на Мафията и трябва да изпълняваш различни мисии. Това което прави тази игра уникална е избора на машини. Можеш да играеш нивата като избираш между хеликоптер, кола и мотор. Успех в изпълнението на опасните мафиотски мисии.
Опасно Рали 3
3.00
68,2K