Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Класически Състезания
Много добър 3.84
(43 гласа)

Класически Състезания

Страхотна триизмерна игра с класически рейсинг автомобили. Потопи се в духа на една отминала епоха. Избери си ретро състезателен автомобил и се впусни в ретро-надпреварата. Успех.
Посещения: 15449 Размер на файла: 9 MB Добавено: вт 15 сеп 2015 Качена от: Мракобесник Неземен
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
melinda
melinda 03.01.2016 03:43
мне нравится
Класически паркинг
В тази класическа паркинг игра ще трябва да товариш ретро автомобили в автовоз. След като си паркирал колата на камиона той ще я транспортира безопасно до музея.
Класически паркинг
2.00
28,2K
Линкс Лунен Състезател
През 2013 година Космическата Агенция Линкс изпрати 22 цивилни в космоса. И така започна историята на тези герои и тяхната мисия да изследват необятния космос. През 2020 година агенцията открива станция Алфа на луната. Тя се превръща в тренировъчна база на космическата агенция. Твоята цел е да се усъвършенстваш в управлението на космически машини и да станеш експерт.
Линкс Лунен Състезател
5.00
2K
Road Wolves
Динамично състезание в коли, без правила. В тази игра всичко е позволено в борбата за първото място. След всяко състезание можете да подобрявате колата и оръжията си.
Road Wolves
3.50
40,1K
Зомбитата не Бягат
Зараза се е разпространила в твоя роден град и всички граждани без теб са се преобразили в зомбита. Бейзболната ти бухалка е единственото ти оръжие срещу освирепелите зомбита. Бягай надолу по улицата, прескачай препятствията и размазвай зомбита с бухалката си. Успех!
Зомбитата не Бягат
5.00
5,5K
3D Car Racing
3D състезание с коли. Изберете писта и кола и се състезавайте.
3D Car Racing
2.00
39,8K