Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Класически Състезания
Много добър 3.79
(61 гласа)

Класически Състезания

Страхотна триизмерна игра с класически рейсинг автомобили. Потопи се в духа на една отминала епоха. Избери си ретро състезателен автомобил и се впусни в ретро-надпреварата. Успех.
Посещения: 21250 Размер на файла: 9 MB Добавено: вт 15 сеп 2015 Качена от: Мракобесник Неземен
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
melinda
melinda 03.01.2016 03:43
мне нравится
Класически паркинг
В тази класическа паркинг игра ще трябва да товариш ретро автомобили в автовоз. След като си паркирал колата на камиона той ще я транспортира безопасно до музея.
Класически паркинг
2.00
28,8K
Мания за Каскади
Мания за Каскади е нова триизмерна игра направена за Unity Player. Страхотна графика и геймплей. В тази игра управляваш колички с дистанционно по най-различни писти пълни с рампи и скокове. Избери си количка и нека забавата да започне сега.
Мания за Каскади
2.00
44,7K
Dune Dash
Dune Dash е една от новите игри на колегите от box10. Играта е много добре направена, графиката и анимацията е супер, управлението на бъгито също. Целта на играта е да преминете през пясъчните дюни, шезлонгите и чадърите на плажуващите туристи, без да се преобърнете.
Dune Dash
5.00
34,5K
Car Drive At
Демонстрирай шофьорските си умения в тази страхотна Unity 3D игра. Целта ти е да стигнеш до края на нивото, като се справиш успешно с всички препятствия. Късмет.
Car Drive At
4.16
31,2K
Звездно рали
Звездно рали е състезателна игра в която се състезавате срещу други космически коли на затворена писта. За да отключите следващото ниво трябва да спечелите състезанието. Успех.
Звездно рали
4.00
14,6K