Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Класически Състезания
Много добър 3.76
(46 гласа)

Класически Състезания

Страхотна триизмерна игра с класически рейсинг автомобили. Потопи се в духа на една отминала епоха. Избери си ретро състезателен автомобил и се впусни в ретро-надпреварата. Успех.
Посещения: 16766 Размер на файла: 9 MB Добавено: вт 15 сеп 2015 Качена от: Мракобесник Неземен
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
melinda
melinda 03.01.2016 03:43
мне нравится
Класически паркинг
В тази класическа паркинг игра ще трябва да товариш ретро автомобили в автовоз. След като си паркирал колата на камиона той ще я транспортира безопасно до музея.
Класически паркинг
2.00
28,3K
Шофьор на Такси
В тази игра сте шофьор на Такси и печелите пари като транспортирате хора до желания адрес. Ако карате бързо и стигнете на адреса по-рано от очакваното ще спечелите повече пари. Като изкарате достатъчно пари може да си купите нова кола или да подобрите тази която вече имате.
Шофьор на Такси
4.00
54,4K
Операция на Специалните Части
Операция на Специалните Части е екшън игра с реалистична 3D графика изпоlзваща Unity 3d платформата. Заредете вашето оръжие и се впуснете в екшъна.
Операция на Специалните Части
5.00
6,8K
Бомбастичен Картинг
Бомбастичен Картинг е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Избери си картинг и се впусни в надпреварата. Дрифтай в завоите за да спестиш време, и събирай различни бонуси, които може да използваш срещу противниците си.
Бомбастичен Картинг
3.00
4,5K
Сноуборд Състезание
Сноуборд Състезание е прекрасна зимна игра за любителите на снежните спортове. Играта изисква Unity 3D плеър. Можеш да се състезаваш по 6 различни писти, но в началото на играта само една е отключена. Хващай борда и се наслади на снежното състезание.
Сноуборд Състезание
5.00
7K