Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Класически Състезания
Много добър 3.81
(63 гласа)

Класически Състезания

Страхотна триизмерна игра с класически рейсинг автомобили. Потопи се в духа на една отминала епоха. Избери си ретро състезателен автомобил и се впусни в ретро-надпреварата. Успех.
Посещения: 22489 Размер на файла: 9 MB Добавено: вт 15 сеп 2015 Качена от: Мракобесник Неземен
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
melinda
melinda 03.01.2016 03:43
мне нравится
Класически паркинг
В тази класическа паркинг игра ще трябва да товариш ретро автомобили в автовоз. След като си паркирал колата на камиона той ще я транспортира безопасно до музея.
Класически паркинг
2.00
29,2K
Американски Снайпер
Американски Снайпер е военна игра, в която ти си в ролята на войник от специалните части. Твоята цел е да застреляш колкото можеш повече зомбита преди да изтече времето. Успех.
Американски Снайпер
4.00
7K
Global gears
Изберете вашата кола и участвайте в незаконни състезания. След всяко спечелено състезание можете да купувате по-добри части за вашата кола.
Global gears
4.00
72,8K
Бен 10: Криза
Внимание!!! Играта изисква инсталиран UNITY Player. Страхотна триизмерна игра с роботи и много бой. Помогни на Бен 10 да спаси планетата земя от нападението на роботите като използва супер силите си.
Бен 10: Криза
3.44
52,4K
Състезание с Бъгита
Състезание с Бъгита е зашеметяваща игра с бъгита. Играта изисква инсталиран Unity Player. Избери си любимата машина и се впусни в състезанието. След всяко рали може да използваш спестените пари за да подобряваш АТВ-то.
Състезание с Бъгита
4.00
6,8K