Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Класически Състезания
Много добър 3.79
(62 гласа)

Класически Състезания

Страхотна триизмерна игра с класически рейсинг автомобили. Потопи се в духа на една отминала епоха. Избери си ретро състезателен автомобил и се впусни в ретро-надпреварата. Успех.
Посещения: 21495 Размер на файла: 9 MB Добавено: вт 15 сеп 2015 Качена от: Мракобесник Неземен
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
melinda
melinda 03.01.2016 03:43
мне нравится
Класически паркинг
В тази класическа паркинг игра ще трябва да товариш ретро автомобили в автовоз. След като си паркирал колата на камиона той ще я транспортира безопасно до музея.
Класически паркинг
2.00
28,9K
Улично Рали 2
Улично Рали 2 е невероятна триизмерна игра с коли. Избери си кола и цвят и после се опитай да биеш останалите състезатели в едно оспорвано рали. Използвай турбото си разумно защото то ти дава много сила, но не издържа дълго. Успех.
Улично Рали 2
4.36
36,6K
Млъкни и карай 2
Втора версия на супер успешната игра "млъкни и карай" е вече тук. Състезавай се срещу други рейсъри управлявани от компютъра, и завърши пистата преди да е изтекло времето.
Млъкни и карай 2
5.00
68,4K
Zombogrinder
Zombogrinder е екшън игра с коли, в която главната ви цел е да карате по магистралата и да блъскате зомбитата, които се опитват да ви спрат. След всяко ниво можете да подобрявате резервоара, окачването и двигателя на колата си.
Zombogrinder
3.00
21,3K
Американски Рейсинг
Американски Рейсинг е състезателна игра с коли, в която ти се състезаваш по затворена писта срещу максимум 60 други състезатели. На всяка писта броя на опонентите е различен, и финиша е на различно място. След всяко ниво може да изразходваш спечелените пари за да подобряваш различни части на колата.
Американски Рейсинг
4.50
50,3K