Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Класически Състезания
Много добър 3.74
(58 гласа)

Класически Състезания

Страхотна триизмерна игра с класически рейсинг автомобили. Потопи се в духа на една отминала епоха. Избери си ретро състезателен автомобил и се впусни в ретро-надпреварата. Успех.
Посещения: 19892 Размер на файла: 9 MB Добавено: вт 15 сеп 2015 Качена от: Мракобесник Неземен
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
melinda
melinda 03.01.2016 03:43
мне нравится
Класически паркинг
В тази класическа паркинг игра ще трябва да товариш ретро автомобили в автовоз. След като си паркирал колата на камиона той ще я транспортира безопасно до музея.
Класически паркинг
2.00
28,6K
Модерно Мото Състезание
Модерно Мото Състезание е динамична състезателна игра с мотори и страхотна графика. Играта предлага 5 различни места където може да караш мотора си. На всяко място има по 5 писти, което прави общо 25 писти които трябва да минеш. Пали мотора и се впусни в надпреварата.
Модерно Мото Състезание
4.00
6,3K
Койота срещу Пътният Бегач
Койота срещу Пътният Бегач е супер забавна игра направена за Unity Player. Добре познатите ни герои от филмчетата на Looney Tunes отново са тук за да ни забавляват. Койота ще се опитва да хване Бегача за пореден път. Успех.
Койота срещу Пътният Бегач
3.67
9,3K
Щурите герои
Щурите герои е първата unity защитна игра, която добавяме в колекцията си. Играта предлага отлична графика и пристрастяващ геймплей и упгрейд система. Водете епични битки, срещу армията на черният рицар и използвайте събраният опит, за да подобрявате защитните си кули или да отключите нов вид кули.
Щурите герои
5.00
9,4K
Bush Rampage
Буш пуска ново американско оръжие. Огромен джип който минава през всичко - танкове, згради, хора ...
Bush Rampage
3.00
30,4K