Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Класически Състезания
Много добър 3.79
(62 гласа)

Класически Състезания

Страхотна триизмерна игра с класически рейсинг автомобили. Потопи се в духа на една отминала епоха. Избери си ретро състезателен автомобил и се впусни в ретро-надпреварата. Успех.
Посещения: 21892 Размер на файла: 9 MB Добавено: вт 15 сеп 2015 Качена от: Мракобесник Неземен
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
melinda
melinda 03.01.2016 03:43
мне нравится
Класически паркинг
В тази класическа паркинг игра ще трябва да товариш ретро автомобили в автовоз. След като си паркирал колата на камиона той ще я транспортира безопасно до музея.
Класически паркинг
2.00
29K
Магистрален Състезател
Магистрален Състезател е триизмерна игра с коли. Изисква Unity 3D плеър. В тази игра караш колата си по магистралата с висока скорост. Главната ти цел е да изпревариш всички по пътя си без да се разбиеш. След всяко състезание можеш да използваш парите които си изкарал за да си купиш по-бърза кола. Успех.
Магистрален Състезател
4.67
23,1K
Космически състезания
Космически състезания е нова, триизмерна рали игра в която се състезавате по няколко 3D писти. Събирайте бонусите и паритее за подобрения. По време на състезанията събирайте и енергия които може да използвате за турбо или да атакувате другите състезатели.
Космически състезания
4.00
15,9K
Jump Gear
Преминавайте през препядствията и събирайте бонуси.
Jump Gear
3.00
14,2K
American Dragracer
Нищо не може да се сравни със звука на мощни американски коли, ускоряващи на права отсечка - карай най-яките американски коли и победи съперниците си.
American Dragracer
3.00
60,8K