Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Класически Състезания
Много добър 3.72
(50 гласа)

Класически Състезания

Страхотна триизмерна игра с класически рейсинг автомобили. Потопи се в духа на една отминала епоха. Избери си ретро състезателен автомобил и се впусни в ретро-надпреварата. Успех.
Посещения: 17337 Размер на файла: 9 MB Добавено: вт 15 сеп 2015 Качена от: Мракобесник Неземен
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
melinda
melinda 03.01.2016 03:43
мне нравится
Класически паркинг
В тази класическа паркинг игра ще трябва да товариш ретро автомобили в автовоз. След като си паркирал колата на камиона той ще я транспортира безопасно до музея.
Класически паркинг
2.00
28,3K
Крале на ралито
Състезателна игра в която се състезаваш по оффроуд писти срещу компютърно контролирани опоненти. Може да състезаваш с две различни машини. Карай внимателно защото колата ти може да се счупи, и трябва да я поправяш след всяко състезание.
Крале на ралито
3.50
37,8K
Света на колите
Страхотна триизмерна игра, в която не трябва да се състезаваш с никой. Карай червената си кола из празните улици и се наслаждавай.
Света на колите
3.33
15,8K
Gun Rider
Gun Rider е екшън игра с камиони захранена от Unity технология. Играта предлага зашеметяваща графика и много подобрения за джипа ти. Забавлявай се докато стреляш и караш джипа си в тази реалистична триизмерна игра.
Gun Rider
4.11
5K
Светещата Факла
Тъмнината се е разпростряла навсякъде...буквално. Ти си една самотна свещ в тъмнината. Наслади се на приключението в невероятните магически земи.
Светещата Факла
4.00
3K