Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Галактическа обсада 3
Много добър 4
(5 гласа)

Галактическа обсада 3

Галактическа обсада 3 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит и да изпълняваш различни междугалактически мисии. Изгради кораба си от различни модули и се впусни в приключението. Успех.
Посещения: 5356 Размер на файла: 7 MB Добавено: ср 16 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Галактическа експедиция
Нова планета е открита и покорена. Твоята мисия е да я изследваш със своя всъдеход. Карай внимателно, защото нивата са много трудни и ще трябва да дадеш най-доброто от себе си.
Галактическа експедиция
4.00
24,5K
Лудия Камионджия
Лудия Камионджия е много добра игра с камиони в която трябва да изминаваш максимално разстояние с един опит. Задачата ти е да доставиш товар до много трудна дестинация. Карай внимателно и наблюдавай запасите си от храна и гориво. Със спечелените пари можете да подобрявате двигателя, управлението и запасите си от храна и гориво. Успех с тази трудна игра.
Лудия Камионджия
4.00
25,6K
Острова на Краля 3
Третата версия на безплатната игра Острова на Краля. Новата версия може да играеш като магьосник или Боец. Започни приключението в тази непозната земя, намирай магически оръжия и се сражавай с митични чудовища, докато намериш изхода.
Острова на Краля 3
5.00
3,4K
Мутанти - Защита
Мутирал вирус се е разпространил по целия свят. Вируса преобразява заразения в мощен мутант. Цивилизацията е на ръба на оцеляването, и искрици надежда проблясват все по-слабо. Можеш ли да поведеш смелите защитници срещу мутантските орди.
Мутанти - Защита
3.00
7,8K
Extreme Car Madness
Extreme Car Madness е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. За целта прави каскади, които ще ти покачват турбото. След всеки опит можеш да похарчиш парите за подобрения.
Extreme Car Madness
3.00
5,6K