Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Галактическа обсада 3
Много добър 4
(5 гласа)

Галактическа обсада 3

Галактическа обсада 3 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит и да изпълняваш различни междугалактически мисии. Изгради кораба си от различни модули и се впусни в приключението. Успех.
Посещения: 5191 Размер на файла: 7 MB Добавено: ср 16 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Галактическа експедиция
Нова планета е открита и покорена. Твоята мисия е да я изследваш със своя всъдеход. Карай внимателно, защото нивата са много трудни и ще трябва да дадеш най-доброто от себе си.
Галактическа експедиция
4.00
24,4K
Покемон
Целта ви е да съберете всички енергийни топки. Избягвайте препядствията.
Покемон
4.00
11,7K
Slash Zombies Rampage
Всички градове по света са заразени от Зомби вируса и са обхванати от пламъци. Ние сме съпротивата, ние се борим да прекратим това безумие, и да възстановим реда и мира в света. Всички твои приятели са мъртви, и ти стоиш по средата на нищото. Чул си че някъде има сигурна зона, някъде на другия край на града, но достигането до там може да се окаже проблем. Това може да се окаже твоя последен шанс.
Slash Zombies Rampage
3.00
3,4K
Хот Зомб
Хот Зомб е нова Unity 3d игра, в която се разказва историята на група рокери които спират да заредят моторите си на бензиностанция. Преди да успеят да заредят моторите догоре, са нападнати от група гладни зомбита. Управлявай тримата члена на бандата, като ги защитаваш от атакуващите зомбита. Успех.
Хот Зомб
4.00
6,5K
Джипове и Зомбита
Джипове и зомбита е страхотна екшън игра със зомбита, джипове и много стрелба. Населението на планетата Земя е заразено с опасен вирус който превръща хората в зомбита. Запали бронирания си джип и започни да разчистваш улиците от гладните за мозъци зомбита. След всяко ниво можеш да използваш спечелените пари за да подобряваш оръжията си.
Джипове и Зомбита
3.00
11K