Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Галактическа обсада 3
Много добър 4
(5 гласа)

Галактическа обсада 3

Галактическа обсада 3 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит и да изпълняваш различни междугалактически мисии. Изгради кораба си от различни модули и се впусни в приключението. Успех.
Посещения: 5267 Размер на файла: 7 MB Добавено: ср 16 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Галактическа експедиция
Нова планета е открита и покорена. Твоята мисия е да я изследваш със своя всъдеход. Карай внимателно, защото нивата са много трудни и ще трябва да дадеш най-доброто от себе си.
Галактическа експедиция
4.00
24,5K
Роко Кроко
Роко Кроко е ретро игра в която се разказва за летящия крокодил Роко. Неговата цел в тази игра е да събере максимален брой точки като хапва плодовете. Пази се от лошите балони. Успех.
Роко Кроко
3.00
3,4K
СпонджБоб Рали 2
Втората версия на състезателната детска игра СпонджБоб Рали е вече и при нас. Във втората версия на играта има 2 нови коли, които трябва да отключиш и много нови нива. Пали двигателя и се опитай да спечелиш първо място на всички писти. Успех.
СпонджБоб Рали 2
4.00
13,5K
Совалката Дебрис
Игра с летене в която ти управляваш легендарната совалка Дебрис. Лети във висините, събирай бонуси и монети, избягвай астероидите и минавай през червените врати.
Совалката Дебрис
4.00
6,7K
Sky Fighters
Целта ви в тази екшън игра е да оцелеете колкото може по-дълго и да унищожите повече врагове. Ако имате нужда от презареждане прелетете над базата
Sky Fighters
4.00
59,5K