Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Галактическа обсада 3
Много добър 4
(5 гласа)

Галактическа обсада 3

Галактическа обсада 3 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит и да изпълняваш различни междугалактически мисии. Изгради кораба си от различни модули и се впусни в приключението. Успех.
Посещения: 5532 Размер на файла: 7 MB Добавено: ср 16 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Галактическа експедиция
Нова планета е открита и покорена. Твоята мисия е да я изследваш със своя всъдеход. Карай внимателно, защото нивата са много трудни и ще трябва да дадеш най-доброто от себе си.
Галактическа експедиция
4.00
24,7K
Assault helicopter
В тази игра вие сте пилот на военен хеликоптер.
Assault helicopter
4.00
21,3K
Мечтата на Прасенцето
Мечтата на Прасенцето е увлекателна игра, подходяща за най-малките ни посетители. Целта на играта е да помогнеш на малкото прасенце да лети с балоните колкото се може по-надалеч, и да събира монети и други бонуси. Успех.
Мечтата на Прасенцето
5.00
6,7K
Оффроуд Войни
Оффроуд Войни е екшън игра с коли, в която ти управляваш тежко въоръжен и брониран джип в опустошени градове. Навсякъде дебнат и вражески единици, като кули и много други препятствия с които трябва да се справиш с помощта на своето бордово оръдие. След всяко ниво може да използваш спечелените пари за подобрения по машината.
Оффроуд Войни
4.00
5,3K
Газ и Въздух
Газ и Въздух е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта ти е да летиш на балон с горещ въздух и да събираш достатъчно газ за да поддържаш полета максимално дълго. След всеки полет можеш да подобряваш летящата си машина. Успех.
Газ и Въздух
4.00
2,2K