Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Голяма Лоша Маймуна
Много добър 3.58
(12 гласа)

Голяма Лоша Маймуна

В тази екшън игра ти си в ролята на една голяма лоша маймуна която се разхожда из града и разрушава всичко което и се изпречва на пътя. Играта предлага цели 16 нива и целта ти е да нанесеш възможно най-много разрушения и да избягваш полицейските атаки. Успех.
Посещения: 9687 Размер на файла: 10 MB Добавено: пн 21 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - действие.
Оръжия на Анархията
Оръжия на Анархията е триизмерна игра от ветераните в бранша Miniclip.com. Играта е направена за shockwave флаш и предлага страхотна триизмерна графика. Взривявай всичко което ти се изпречи на пътя с голямото си оръжие. Докажи кой е господаря на разрухата.
Оръжия на Анархията
4.50
9K
Епична битка
Епична Битка е много добре изглеждаща екшън/приключенска игра в която ти си в ролята на малко момиче-пират. Събирай златните монети и вдигай нива като събираш опит от битките с чудовищата.
Епична битка
5.00
8,8K
Dragon Ball Fierce Fighting
Ретро екшън игра в която трябва да помогнете на Гоку да разбие вражеските чудовища. По време на играта трупате опит който отключва нови удари.
Dragon Ball Fierce Fighting
4.00
13K
Plough The Skies
В тази игра вие сте пилот на военен бомбардировач. Използвайте картечницата си за да сваляте вражеските самолети, хвърляйте бомби върху нацистите и техните танкове и внимавайте да не се разбиете в сградите.
Plough The Skies
4.00
6,7K
Viva Caligula
Убивайте всичко живо в Рим.
Viva Caligula
3.00
22K