Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Голяма Лоша Маймуна
Много добър 3.58
(12 гласа)

Голяма Лоша Маймуна

В тази екшън игра ти си в ролята на една голяма лоша маймуна която се разхожда из града и разрушава всичко което и се изпречва на пътя. Играта предлага цели 16 нива и целта ти е да нанесеш възможно най-много разрушения и да избягваш полицейските атаки. Успех.
Посещения: 9480 Размер на файла: 10 MB Добавено: пн 21 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - действие.
Кървавата Улица
В екшън играта Кървавата Улица твоят роден град е нападнат от освирепели зомбита и ти трябва да преминеш през града за да достигнеш подсигурената зона. Избери си един от двамата главни герои, и се впусни в кървавото приключение. Изтребвай всички зомбита които ти се изпречват на пътя, събирай бонуси и пари за да подобряваш уменията и екипировката си. Успех.
Кървавата Улица
4.00
6,8K
Роторна Буря
Роторна Буря е страхотен военен симулатор с хеликоптери. Пилотирай военен хеликоптер през вражеска територия и елиминирай враговете които ти се изпречват на пътя. Избягвай атаките им и си пробивай пътя чрез огън. Събирай бонуси за по-силна стрелба и използвай нападателната си сила срещу враговете.
Роторна Буря
3.00
2,8K
Кървава Нощ
Играта Кървава Нощ разказва една страшна история от близкото бъдещо. Тъмен портал към ада е отворен и бъдещето на човечеството е застрашено. Ти си тяхната последна надежда - не се проваляй.
Кървава Нощ
3.50
4,7K
Slash zombies Rampage 2
Slash zombies Rampage 2 се развива през 2018 година, когато света е инфектиран от зомби вирус и по-голямата част от популацията на планетата земя е заразена. Използвай танка си за да мачкаш орди от зомбита. Събирай пари за да подобряваш танка и оръжията си, и дай най-доброто от себе си за да преминеш през всички 15 нива. Целта ти ед а достигнеш до военната база, която е останала единственото сигурно място на планетата.
Slash zombies Rampage 2
4.20
3,6K
Битка на Тролове
Преди много време живял един малък трол в тъмната гора. Той бил един умен малък трол и много възпитан. Той обичал градината си, и неговото хоби било да проектира и сглобява машини. Живота бил спокоен и прекрасен докато една сутрин той не получил писмо в което се казвало че селото му е нападнато от зли тролове. Вземи оръжието си и защити селото си от нашествениците.
Битка на Тролове
5.00
6,6K