Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Голяма Лоша Маймуна
Много добър 3.58
(12 гласа)

Голяма Лоша Маймуна

В тази екшън игра ти си в ролята на една голяма лоша маймуна която се разхожда из града и разрушава всичко което и се изпречва на пътя. Играта предлага цели 16 нива и целта ти е да нанесеш възможно най-много разрушения и да избягваш полицейските атаки. Успех.
Посещения: 9822 Размер на файла: 10 MB Добавено: пн 21 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - действие.
Zombie Ramming
Карайте кола и прегазвайте атакуващите ви зомбита. След всяко ниво можете да поправяте и подобрявате колата си.
Zombie Ramming
5.00
18,8K
Heli Strike
Като пилот на хеликоптер от елитна военна част, на вас се падат най-трудните мисии. Взривете всичко по пътя си и стигнете до края на всяко ниво.
Heli Strike
4.00
18,8K
Days2Die - The Other Side
Това е продължение на оригиналната Days 2 Die. Ако се чудите какво се е случило с пристанището, тук ще разберете! Играта се развива по време на събитията от оригиналната Days 2 Die. Ти си в ролята на сержант Вик Радел, който трябва да спаси оцелелите.
Days2Die - The Other Side
3.00
17,2K
Контрол Крафт 3
Контрол Крафт 3 е динамична екшън игра с много нива на които да се насладиш. Твоята цел в тази игра е да превземеш колкото се може повече кули, което ще ти позволи да тренираш войници по-бързо и да разгромиш врага бързо и ефективно.
Контрол Крафт 3
4.50
6K
Zombie Incursion
Zombie Incursion е екшън игра със зомбита в която трябва да защтитаваш родния си град от нападението на зомбитата. Взимай резачката и се захващай за работа. Нарязвай зомбитата и не им позволявай да превземат базата. След всяко ниво можеш да използваш спечелените пари за подобрения. Избирай внимателно оръжията си за всяко ниво защото не можеш да ги сменяш. Успех.
Zombie Incursion
4.50
7,8K