Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Battlefield Shooter 2
Много добър 3.87
(38 гласа)

Battlefield Shooter 2

Battlefield Shooter 2 e защитна игра в която ти си в ролята на снайперист който защитава базата си. Използвай различни оръжия за да отблъскваш врага. Не забравяй да подобряваш постоянно екипировката си, след всяка вълна от врагове. Успех.
Посещения: 15792 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 24 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
R - презареждане.
Шпация - зуум.
Battlefield Airwolf 2
Пилотирайте военен хеликоптер, избягвайте вражеския огън и събирайте различни бонуси, за да подобрявате въоръжението си.
Battlefield Airwolf 2
5.00
8,9K
Battlefield 2
Battlefield 2 е екшън игра с добра графика и разнообразни мисии.
Можете да избирате от два различни героя, с които да играете. Единият е по силен и е въоръжен с огнепръскачка, а другият с базука.
Battlefield 2
4.00
20K
Battlefield General
Това е династия Qin в древен Китай. Вашата мисия е да натрупат колкото се може повече злато във всяка една от вашите военни кампании, за да помогнете на императора да построи Великата стена. Успех!
Battlefield General
4.00
23,8K
Операция Картечница
Операция Картечница е игра със стрелба с невероятна триизмерна графика. В тази игра ти си в ролята на смел войник който защитава базата си от безкрайните атаки на врага. Стреляй по всичко което се движи и се опитай да останеш жив колкото се може по-дълго. Успех с оцеляването в тази вражеска среда.
Операция Картечница
4.00
30K
Завръщане във Фабриката на Робота Убиец
През 2016 РобоКорп инк. беше открита, за да произвежда и продава роботи за домакинството, също така те произвеждаха транспортни роботи, които доставяха стоки от складовете до клиентите. Техният най-голям клиент беше Rainforest.com, голям онлайн търговец. Те бяха толкова успешни, че се отделиха и започнаха да произвеждат роботи за други цели: роботи спасители, които спасяват хора от пожари и други бедствия, роботи работници, които могат да секат дървета, да разрушават опасни сгради, също така и роботи войници, които да патрулират в размирните зони. Обаче, един ден те станаха прекалено амбициозни и създадоха БосРобот, огромен интелигентен робот, който да управлява фабриката за роботи. Не след дълго БосРобот осъзнал, че може да контролира не само фабриката. Под негова команда, роботите изгонили всички хора от фабриката и започнали да го въоръжават. Твоята мисия е да проникнеш във фабриката и да спреш тази лудост преди да е станало прекалено късно. Успех!
Завръщане във Фабриката на Робота Убиец
3.00
4K