Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Battlefield Shooter 2
Много добър 3.8
(30 гласа)

Battlefield Shooter 2

Battlefield Shooter 2 e защитна игра в която ти си в ролята на снайперист който защитава базата си. Използвай различни оръжия за да отблъскваш врага. Не забравяй да подобряваш постоянно екипировката си, след всяка вълна от врагове. Успех.
Посещения: 10647 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 24 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
R - презареждане.
Шпация - зуум.
Battlefield Airwolf 2
Пилотирайте военен хеликоптер, избягвайте вражеския огън и събирайте различни бонуси, за да подобрявате въоръжението си.
Battlefield Airwolf 2
5.00
8,1K
Battlefield 2
Battlefield 2 е екшън игра с добра графика и разнообразни мисии.
Можете да избирате от два различни героя, с които да играете. Единият е по силен и е въоръжен с огнепръскачка, а другият с базука.
Battlefield 2
4.00
19,2K
Battlefield General
Това е династия Qin в древен Китай. Вашата мисия е да натрупат колкото се може повече злато във всяка една от вашите военни кампании, за да помогнете на императора да построи Великата стена. Успех!
Battlefield General
4.00
23,1K
Obama vs Zombies
Помогнете на президента Обама в борбата със зомбитата. След всяко ниво можете да поправяте барикадата и да закупите по-мощни оръжия.
Obama vs Zombies
4.00
30,1K
Братята Булдозер
Двама братя са се загубили в дълбока пещера с малко кислород и ограничено гориво. Помогни да излязат от пещерата като използват булдозер и кран. След всеки опит за бягство може да подобряваш машините им.
Братята Булдозер
3.00
30,3K