Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Battlefield Shooter 2
Много добър 3.8
(30 гласа)

Battlefield Shooter 2

Battlefield Shooter 2 e защитна игра в която ти си в ролята на снайперист който защитава базата си. Използвай различни оръжия за да отблъскваш врага. Не забравяй да подобряваш постоянно екипировката си, след всяка вълна от врагове. Успех.
Посещения: 11407 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 24 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
R - презареждане.
Шпация - зуум.
Battlefield Airwolf 2
Пилотирайте военен хеликоптер, избягвайте вражеския огън и събирайте различни бонуси, за да подобрявате въоръжението си.
Battlefield Airwolf 2
5.00
8,2K
Battlefield 2
Battlefield 2 е екшън игра с добра графика и разнообразни мисии.
Можете да избирате от два различни героя, с които да играете. Единият е по силен и е въоръжен с огнепръскачка, а другият с базука.
Battlefield 2
4.00
19,3K
Battlefield General
Това е династия Qin в древен Китай. Вашата мисия е да натрупат колкото се може повече злато във всяка една от вашите военни кампании, за да помогнете на императора да построи Великата стена. Успех!
Battlefield General
4.00
23,1K
Военно Обучение
В тази игра ще преминеш специално обучение за снайперист. Тренирай в различни условия, като стреля по терористите които изкачат от всякъде. Успех.
Военно Обучение
3.00
22,1K
Самотният войник
Самотният войник е една игра със стрелба в която вие сте последния оцелял войник от вашата част. Целта ви е да удържите позииците докато пристигне подкрепление. След всяко ниво може да си купите по-мощни оръжия които ще ви помогнат да оцелеете по-дълго.
Самотният войник
4.00
63,9K