Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Battlefield Shooter 2
Много добър 3.79
(33 гласа)

Battlefield Shooter 2

Battlefield Shooter 2 e защитна игра в която ти си в ролята на снайперист който защитава базата си. Използвай различни оръжия за да отблъскваш врага. Не забравяй да подобряваш постоянно екипировката си, след всяка вълна от врагове. Успех.
Посещения: 14013 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 24 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
R - презареждане.
Шпация - зуум.
Battlefield Airwolf 2
Пилотирайте военен хеликоптер, избягвайте вражеския огън и събирайте различни бонуси, за да подобрявате въоръжението си.
Battlefield Airwolf 2
5.00
8,6K
Battlefield 2
Battlefield 2 е екшън игра с добра графика и разнообразни мисии.
Можете да избирате от два различни героя, с които да играете. Единият е по силен и е въоръжен с огнепръскачка, а другият с базука.
Battlefield 2
4.00
19,6K
Battlefield General
Това е династия Qin в древен Китай. Вашата мисия е да натрупат колкото се може повече злато във всяка една от вашите военни кампании, за да помогнете на императора да построи Великата стена. Успех!
Battlefield General
4.00
23,4K
CS златна броня
Готина игра със стрелба, вдъхновена от Counter Strike. Играта предлага шест нива и четири различни оръжия които можеш да използваш. Избий враговете които се крият по нивата за да отключиш тайното ниво.
CS златна броня
3.00
25,9K
Не Бързай
Не Бързай е забавна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта в тази игра е да помогнеш на костенурката да намери подарък за рожден ден възможно най-бързо. Изстрелвай костенурка през гората възможно най-надалеч за да намери подарък. След всеки опит печелиш пари с които да подобриш екипировката си.
Не Бързай
5.00
3,4K