Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Battlefield Shooter 2
Много добър 3.71
(31 гласа)

Battlefield Shooter 2

Battlefield Shooter 2 e защитна игра в която ти си в ролята на снайперист който защитава базата си. Използвай различни оръжия за да отблъскваш врага. Не забравяй да подобряваш постоянно екипировката си, след всяка вълна от врагове. Успех.
Посещения: 12872 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 24 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
R - презареждане.
Шпация - зуум.
Battlefield Airwolf 2
Пилотирайте военен хеликоптер, избягвайте вражеския огън и събирайте различни бонуси, за да подобрявате въоръжението си.
Battlefield Airwolf 2
5.00
8,4K
Battlefield 2
Battlefield 2 е екшън игра с добра графика и разнообразни мисии.
Можете да избирате от два различни героя, с които да играете. Единият е по силен и е въоръжен с огнепръскачка, а другият с базука.
Battlefield 2
4.00
19,4K
Battlefield General
Това е династия Qin в древен Китай. Вашата мисия е да натрупат колкото се може повече злато във всяка една от вашите военни кампании, за да помогнете на императора да построи Великата стена. Успех!
Battlefield General
4.00
23,2K
Bullet Overflow
В града ви бушува гангстерска война и вие сте единственият който може да я спре. Атакувайте щаба на гангстерите и ги унищожете, за да могат гражданите спокойно да се разхождат по улиците на града.
Bullet Overflow
4.00
30,2K
Моджото на Мумията
Една страхотна игра в която трябва да изминеш възможно най-дълго разстояние с един опит. Ти си в ролята на млад зубрач, който се опитва да впечатли момичетата. Той е решил да стане готин като намери гробницата на цар Готин. Използвай реактивната си раница за да летиш из гробницата. Избягвай препятствията и летящите мумии и събирай златни монети с които да подобряваш екипировката си.
Моджото на Мумията
3.00
4,1K