Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Баскет Шампион
Отличен 4.3
(10 гласа)

Баскет Шампион

Баскет Шампион е простичка, но много зарибяваща игра. Преодолявай законите на физиката, като се опитваш да вкараш топката в коша. Играта предлага 21 нива, като на всяко ниво трябва да преодолееш всички препятствия и да вкараш топката. Успех.
Посещения: 9851 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 24 сеп 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Баскет Стрелба
Супер готина триизмерна игра в която да потренираш стрелба от тройката. Играта е много зарибяваща - играе се само със шпацията.
Баскет Стрелба
3.00
25,2K
Хвани Короната
Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Хвани Короната
3.86
12,5K
Пирати
Зловещия пират Червената брада е нападнал екипажа ти и е затворил приятелите ти в бутилки. Освободи бедните им души с оръдието си. Използвай рикошети.
Пирати
4.00
9,2K
Фантастико
Фантастико е забавна игра, в която физичните закони важат с пълна сила. Твоята цел е да раздадеш желето на всичките си приятели за да минеш нивото. Хвърляй внимателно защото имаш ограничен брой опити.
Фантастико
4.00
4,5K
Warzone Getaway
Стреляйте по превозните средства, които атакуват джипа охраняван от вас. След всяко ниво можете да закупувате нови по-мощни оръжия.
Warzone Getaway
2.00
40,1K