Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Video Game Monsters
Много добър 3.5
(2 гласа)

Video Game Monsters

Video Game Monsters е простичка игра която се подчинява строго на физичните закони. Ти си в ролята на програмист който е създал безброй електронни чудовища. Сега трябва да унищожиш всичките тези чудовища без да прекъсваш работата на другите програмисти в офиса. Изчисти всичките 25 нива като използваш различни предмети с които да ги замеряш.
Посещения: 3585 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 7 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Angry Animals
Angry Animals е поредната флаш игра вдъхновена от хита Angry Birds, с тази разлика, че в тази игра стреляте с различни видове животни, които имат различни умения. Някой се разделят на много по малки животинки и така нанасят по голяма щета, други могат да пускат бомби.
Angry Animals
3.00
8,3K
Дяволски Скок
Дяволски скок е физична игра в която трябва да хвърляш дявола и да удряш всички ъгли които са скрити по нивото. Прицелвай се внимателно защото имаш ограничен брой изстрели. Успех
Дяволски Скок
4.00
8,1K
Лоши Прасенца HD
Лоши Прасенца HD е страхотна игра подчинена на физичните закони. Играта е от създателите на Angry Birds. Лошите прасенца отново са по следите на яйцата и имат нужда от твоята помощ да сглобят тяхната адска машина и да откраднат яйцата.
Лоши Прасенца HD
3.00
15,6K
Collapse It
Поставете експлозивите на правилните места, така че да разрушите постройките и да няма оцелели. В различните нива можете да използвате различни видове експлозиви.
Collapse It
5.00
23,8K
Лоши Доставки
След като си се преместил в нова къща, фирмата която те е пренасяла е оставила аквариумите ти на най-неподходящите места. Твоята цел в тази игра е да свалиш аквариумите до земята така че да не ги счупиш. Успех.
Лоши Доставки
4.00
2,1K