Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Video Game Monsters
Много добър 3.5
(2 гласа)

Video Game Monsters

Video Game Monsters е простичка игра която се подчинява строго на физичните закони. Ти си в ролята на програмист който е създал безброй електронни чудовища. Сега трябва да унищожиш всичките тези чудовища без да прекъсваш работата на другите програмисти в офиса. Изчисти всичките 25 нива като използваш различни предмети с които да ги замеряш.
Посещения: 3662 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 7 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Дяволски Скок
Дяволски скок е физична игра в която трябва да хвърляш дявола и да удряш всички ъгли които са скрити по нивото. Прицелвай се внимателно защото имаш ограничен брой изстрели. Успех
Дяволски Скок
4.00
8,1K
Building Blaster 2
Поставете експлозиви на правилните места, за да взривите сградата.
Building Blaster 2
5.00
6,9K
Събуди кутията 3
Събуди кутията 3 е физична игра, чиято цел е да използваш наличните предмети за да вдигнеш достатъчно шум за събудиш кутията.
Събуди кутията 3
4.00
22,2K
Червена Топка 3
Червена Топка 3 е забавна аркадна игра в която контролирате червена топка, събирате звезди, скачате по ключовете и избягвате смъртоносни капани. За да минете нивата трябва да стигнете до червения флаг на края на всяко ниво.
Червена Топка 3
4.00
16,5K
Лоши Прасенца 2
Втората версия на физичната игра лоши прасенца е вече тук. Малките зелени прасенца отново имат нужда от твоята помощ за да достигнат до гнездата на омразните птици. Помогни ми им да изработят уникална машина за летене и ги навигирай безопасно до гнездата на птиците.
Лоши Прасенца 2
3.00
14,7K