Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Video Game Monsters
Много добър 3.5
(2 гласа)

Video Game Monsters

Video Game Monsters е простичка игра която се подчинява строго на физичните закони. Ти си в ролята на програмист който е създал безброй електронни чудовища. Сега трябва да унищожиш всичките тези чудовища без да прекъсваш работата на другите програмисти в офиса. Изчисти всичките 25 нива като използваш различни предмети с които да ги замеряш.
Посещения: 3888 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 7 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Прецизен удар
Хвърляй гранати по враговете които се крият в бункери. Цели се точно защото гранатите ти са ограничен брой. Избий всички терористи които се крият по нивото. Само така ще можеш да преминеш на следващото ниво.
Прецизен удар
3.00
7,6K
Робота се Прибира
Робота се Прибира е нова логическа игра в която трябва да помогнеш на малкия робот да намери изхода от нивото. Използвай набор от инструменти за да помогнеш на робота да преодолее препятствията и да се прибере безопасно в къщи.
Робота се Прибира
5.00
5,1K
Хамбо
Представяме на вашето внимание първата версия на забавната физична игра Хамбо. В тази игра, малкото прасенце Хамбо трябва да спаси отвлечения си приятел Бекончо. Стреляй със стрели, хвърлях гранати, и пластичен експлозив, за да елиминираш всички лоши прасенца на нивото. Успех.
Хамбо
4.00
3K
Физична Симетрия 2
Физична Симетрия 2 е игра в която трябва да се съобразявате със физичните закони. Премахвайте някои от червените фигури за та постигнете перфектна симетрия.
Физична Симетрия 2
4.50
3,9K
Dummy Never Fails
Прицелите се добре и оцелте мишената с куклата за да преминете на следващото ниво от играта.
 Dummy Never Fails
4.00
10,9K