Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Video Game Monsters
Много добър 3.5
(2 гласа)

Video Game Monsters

Video Game Monsters е простичка игра която се подчинява строго на физичните закони. Ти си в ролята на програмист който е създал безброй електронни чудовища. Сега трябва да унищожиш всичките тези чудовища без да прекъсваш работата на другите програмисти в офиса. Изчисти всичките 25 нива като използваш различни предмети с които да ги замеряш.
Посещения: 3730 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 7 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Машинки 2
Машинки 2 е леко странна игра в която трябва да управляваш различни машини и да изпълняваш разнообразни мисии. Във тази втора версия на играта може да избираш различни подобрения за различните машини. Забавлявай се.
Машинки 2
3.33
26,8K
Дебелия Спонджбоб
Спонджбоб се е превърнал в дебеланко. Той е толкова дебел че вече подскача вместо да ходи. Той иска да изяде всички хамбургери преди да излезе. Помогни му да изпълни тази мисия.
Дебелия Спонджбоб
3.50
4,9K
Баскетбол
Стреляйте по баскетболен кош от различни позиции.
Баскетбол
4.00
30K
Физика за деца
Физика за деца е доста проста, но много интересна игра. Целта ти е да достигнеш черната звезда като я удариш с топката. Успех
Физика за деца
5.00
4,7K
Tarzan Ball
Закарайте пухкавото топче, до мишената, като го закачате и придърпвате към различни повърхности. Не всички повърхности са достатъчно грапави, за да можете да се закачите за тях.
Tarzan Ball
3.00
32,8K