Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Video Game Monsters
Много добър 3.5
(2 гласа)

Video Game Monsters

Video Game Monsters е простичка игра която се подчинява строго на физичните закони. Ти си в ролята на програмист който е създал безброй електронни чудовища. Сега трябва да унищожиш всичките тези чудовища без да прекъсваш работата на другите програмисти в офиса. Изчисти всичките 25 нива като използваш различни предмети с които да ги замеряш.
Посещения: 3801 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 7 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Angry Birds Stella
Както може би се досещате от заглавието това е поредната игра от поредицата Angry Birds. В тази игра имате шанса да се присъедините към Стела и нейния приятел на мисия в която трябва да защитите дома си. Успех.
Angry Birds Stella
4.14
3K
Milo Physics
Подредете предметите, така че да съберете всички звезди с червената топка.
Milo Physics
3.00
9,3K
IQ Ball
Помогнете на синята топка да достигне мишената и да завърши нивото.
IQ Ball
3.50
14,3K
Ядосаните Животни 2
Ядосаните Животни 2 е физична игра вдъхновена от Angry Birds. В тази игра трябва да помогнеш на ядосаните животни да се сражават с извънземните които се опитват да ги отвлекат, докато спят. Използвай прашката за да стреляш по тях.
Ядосаните Животни 2
4.00
5K
Изгубен Космос
Изгубен Космос е физична игра в която ти летиш на космически кораб с ограничено гориво и живот. Мисията ти е да събираш звездите по нивото и да приземиш кораба на определеното за целта място. Трябва да кацнеш преди да ти е свършило горивото.
Изгубен Космос
5.00
3,9K