Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Бронирана Война 1917
Много добър 3.58
(12 гласа)

Бронирана Война 1917

Озоваваш се по средата на военните действия по време на първата световна война. Задачата ти е да изпълняваш различни мисии като използваш тежко-въоръжения си танк и подкрепата на други войници и техника. Главната ти цел е да достигнеш до края на нивото на време.
Посещения: 7289 Размер на файла: 15 MB Добавено: ср 7 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
A и D - управление на танка.
Зомби Рали (Zombie Race)
Зомби Рали е игра с коли и зомбита в която ти си в ролята на Зомби шофьор на такси. Карай таксито по магистралата, избягвай другите коли и събирай бонуси. За да минеш нивото трябва да изпиеш достатъчно мозъци преди да свърши времето. На края на нивото може да използваш спечелените пари за да подобряваш таксито.
Зомби Рали (Zombie Race)
5.00
28,8K
Рицар на спусъка
Неаганжираща екшън игра която се играе само с ляв клик на мишката. Правилата са стандартните - бий се с лошите, лекувай се, събирай пари и ъпгрейдвай героя със парите които събираш. Успех.
Рицар на спусъка
3.00
3,8K
Речно Нападение
Речно Нападение е изпълнена с екшън игра направена от ветераните в бранша miniclip.com. В тази игра ти си в ролята на войник който пътува по река обсадена от вражески сили. Стреляй по всичко което мърда и си проправяй път напред. Викай въздушни подкрепления когато това се налага. Успех войнико.
Речно Нападение
3.50
13,1K
Сержант Мейхем
Сержант Мейхем е страхотна екшън игра в която трябва да изпълняваш различни военни мисии. Стягай оръжията и нека екшъна да започне сега. След като спечелиш достатъчно пари може да си купуваш нови, по-мощни оръжия.
Сержант Мейхем
3.50
17,5K
Горещо Преследване в Града
Горещо Преследване в Града е игра с коли в която ти си в ролята на ченге което трябва да изпълнява различни мисии. Целта ти е да поддържаш безопасността в града и да не разбиваш полицейската кола. След всяка мисия можеш да използваш парите които си спечелил за да подобряваш колата си.
Горещо Преследване в Града
5.00
19,4K