Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Бронирана Война 1917
Много добър 3.58
(12 гласа)

Бронирана Война 1917

Озоваваш се по средата на военните действия по време на първата световна война. Задачата ти е да изпълняваш различни мисии като използваш тежко-въоръжения си танк и подкрепата на други войници и техника. Главната ти цел е да достигнеш до края на нивото на време.
Посещения: 7165 Размер на файла: 15 MB Добавено: ср 7 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
A и D - управление на танка.
The king of fighters
Много добра игра в стил уличен боец.
The king of fighters
3.50
37,6K
Мъртвия Рай 3
Третата версия на хитовата игра Мъртвия Рай (Dead Paradise) е тук. В новата версия на играта, ще откриете много нови нива, мисии и врагове. Също така главното ви превозно средство е е подменено с тежко брониран военен танк. Изпълнявайте разнообразни мисии и събирайте ресурси за подобряване на танкът ви. Успех!
Мъртвия Рай 3
5.00
8,4K
Мъртвия Рай
Мъртвия Рай е екшън игра с коли, в която трябва да избягаш от град който е разрушен от технологична катастрофа. Карай по улиците на града и се бий със вандалите които атакуват колата ти. Събирай пари за подобрения.
Мъртвия Рай
4.00
39,9K
Кикбокс
Кикбокс е страхотна бойна игра в която можеш да се насладиш на срещи по кикбокс срещу разнообразни противници. Избери си любимия боец и се докажи като най-здравия в състезанието.
Кикбокс
4.09
17,8K
Monster Truck Assault
Monster Truck Assault e двуизмерна състезателна игра с камиони. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти, стреляй ги с ракети и използвай турбо за да ги победиш. Печели пари от състезанията и подобрявай машината си за следващите състезания.
Monster Truck Assault
4.00
4,4K