Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Бронирана Война 1917
Много добър 3.58
(12 гласа)

Бронирана Война 1917

Озоваваш се по средата на военните действия по време на първата световна война. Задачата ти е да изпълняваш различни мисии като използваш тежко-въоръжения си танк и подкрепата на други войници и техника. Главната ти цел е да достигнеш до края на нивото на време.
Посещения: 7509 Размер на файла: 15 MB Добавено: ср 7 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
A и D - управление на танка.
Нахрани ни 5
Поредната, пета версия от супер култовата игра - Нахрани ни е вече и при нас. В тази игра ти управляваш хищна пираня която поглъща всичко живо по пътя си. Храни се с хора и животни и подобрявай постоянно тялото и скоростта си. Унищожавай всичко по пътя си.
Нахрани ни 5
4.75
13,4K
Бездната
Бездната е страхотна бойна игра. Историята разказва как Рекс се е промъкнал в леговището на Ван Клейс, което се намира в бездната и трябва да устои на атаките на чудовищата Ево. Унищожи колкото можеш повече Евота преди Агент 6 да доведе войните на провидението и да довърши започнатото от теб.
Бездната
3.00
10,5K
Добро Утро Зомбита
Добро Утро Зомбита, е сървайвал игра в която ти си войник който се разбива на пустинен остров пълен с кръвожадни зомбита. Защитавай се от злите твари и подобрявай оръжията си докато събереш достатъчно сила и оръжия за да се срещнеш с крайния бос. Успех.
Добро Утро Зомбита
4.67
4,6K
Мотокрос Каскадьор
Мотокрос Каскадьор е невероятна мотокрос игра. Играта предлага 24 нива в които може да демонстрирате мотокрос уменията си. Пали мотора и се пусни по рампите. Успех.
Мотокрос Каскадьор
3.00
9,4K
Предай се
Триизмерна Unity игра със страхотна графика. Действието се развива в бъдещето, когато абсолютно всички територии са вече завзети и единствения начин да завладееш нови земи е чрез война. Използвай танкове и хеликоптери, джипове и военна техника за да нападаш враговете си. Целта е да разрушиш базата им и да завладееш флага. Само джипка може да превзема флага - имай го в предвид.
Предай се
4.00
6,7K