Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Бронирана Война 1917
Много добър 3.58
(12 гласа)

Бронирана Война 1917

Озоваваш се по средата на военните действия по време на първата световна война. Задачата ти е да изпълняваш различни мисии като използваш тежко-въоръжения си танк и подкрепата на други войници и техника. Главната ти цел е да достигнеш до края на нивото на време.
Посещения: 7028 Размер на файла: 15 MB Добавено: ср 7 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
A и D - управление на танка.
Небесен Рицар 2
Много приятна ретро игра със самолети и много стрелба. Ако си отегчен от всички тези стандартни игри със самолети, то тази игра ще те изненада приятно. Кръстосвай небесата и се сражавай с вражеските самолети. Наглеждай температурата на оръдията защото прегряват.
Небесен Рицар 2
5.00
2,8K
Есенно Състезание
Есенно Състезание е игра с колелета. Ти си в ролята на малко момченце което си кара колелото на село. Събирай различни бонуси и избягвай препятствията които ти се изпречват защото ще те забавят. След всяко ниво можеш да използваш събрания опит за да подобриш колелото си. Успех.
Есенно Състезание
4.00
3,3K
Galaxy X
Изберете вашият робот и се впуснете в походови битки, с останалите роботи управлявани от компютъра.
Galaxy X
3.00
17,9K
Сноуборд Трикове
Обичате ли сноуборда? Ако това е така, то тази игра е точно за теб. Страхотна триизмерна графика и избор от двама сноубордисти. На всяко ниво имаш поставени различни цели, като да събереш всички маски или да изпълниш специфичен трик. С напредването на нивата правиш се по-сложни трикове, и получаваш все по-трудни задачи.
Сноуборд Трикове
5.00
17,6K
Shark Mountain
Скачайте над заледената вода и разкъсвайте хората, опитващи се да пробият леда на езерото ви.
Shark Mountain
2.50
16,5K