Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Бронирана Война 1917
Много добър 3.58
(12 гласа)

Бронирана Война 1917

Озоваваш се по средата на военните действия по време на първата световна война. Задачата ти е да изпълняваш различни мисии като използваш тежко-въоръжения си танк и подкрепата на други войници и техника. Главната ти цел е да достигнеш до края на нивото на време.
Посещения: 7391 Размер на файла: 15 MB Добавено: ср 7 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
A и D - управление на танка.
Гангстерски начин
Играта Гангстерски начин ви хвърля дълбоко в тъмният незаконен свят на мафията и гангстерските банди. В началото на играта вие сте ново попълнение в редиците на мафията и трябва да изпълните няколко мръсни мисии, за да се докажете вашата лоялност. След всяка успешно завършена мисия получавате възнаграждение, което можете да изхарчите за по-добри оръжия и броня. Успех с кариерата ви на гангстер!
Гангстерски начин
4.75
7,6K
Шампиони 4 - Световна Купа
Най-добрия футболен симулатор сред флаш игрите. В новата версия трябва да спечелиш 29 мача от шампионата за да спечелиш световната титла. Има много подобрения и скрити бонуси които да отключваш. Успех.
Шампиони 4 - Световна Купа
4.29
41K
Централна Извънземна Агенция
Централна Извънземна Агенция е игра за оцеляване в която трябва да се защитаваш от безкрайните вражески орди от извънземни. Събирай пари и опит за подобряване на оръжията.
Централна Извънземна Агенция
5.00
4,2K
Края на Зомбитата 2
Втората Версия на невероятната игра Края на Зомбитата 2 е вече и при нас. Втората версия е с много подобрена графика, нови нива и много нови оръжия. Успех.
Края на Зомбитата 2
4.00
4,8K
Безсмъртни души: Тъмния поход
Безсмъртни души: Тъмния поход е походова RPG игра от създателите на най-добрите флаш игри в днешно времe - Armor Games. Играта има впечатляващо интро и интересна история. Сражавайте се срещу няколко противника, комбинирайте атаки от един и същи тип за да направите серийка и следете енергията си. Атаките трябва да съвпадат по цвят със цвета на енергията на противника за да нанесете максимални щети.
Безсмъртни души: Тъмния поход
4.00
6,3K