Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ярост и Куршуми
Отличен 4.05
(121 гласа)

Ярост и Куршуми

Ярост и Куршуми е шутър от първо лице. Ти си част от специален отряд койтое открил вражеска лаборатория и трябва да я разруши. Грабни оръжието си и елиминирай всички гардове на лабораторията. След това трябва да се промъкнеш до ядрото и да се обезопасиш сградата.
Посещения: 28209 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 12 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Ярост на пътя 2
Ярост на пътя 2 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта изисква Unity Player. Карай бързо по магистралата и удряй другите шофьори в движението за да държиш гнева си на ниво. Ако се успокоиш играта свършва.
Ярост на пътя 2
4.50
9,7K
Ярост на Пътя
Ярост на Пътя е забавна игра с много стрелба и подобрения. Действието се развива в бъдещето където града ти е нападнат от яростни киборги. Подготви колата си, затегни коланите и покажи на гадните киборги кой е шефа. Оцелявай възможно най-дълго докато заякнеш достатъчно така че да елиминираш всички врагове.
Ярост на Пътя
3.83
12,7K
Gun Bros Lite
Екшън игра с много добре направена графика. Изберете вашият екип и се впуснете в безкрайни битки срещу вражеските вълни атакуващи базата ви. Играта зарежда бавно, защото е 20 МБ.
Gun Bros Lite
3.00
33,5K
Агент Скай
Агент Скай е таен агент под прикритие. Той е изпратен на мисия да спаси дъщерята на президента, която е отвлечена от Мексиканската мафия. Мисията ти е да навлезеш навътре във вражеската територия и да взривиш всички врагове които срещнеш и да се измъкнеш невредим.
Агент Скай
3.00
6,6K
Снежния Марио
Помогни на Супер Марио да превърне враговете си в големи снежни топки като ги обстрелва и затрупва със сняг. Дръж враговете си надалеч от снежните човеци или те ще ги превърнат в свои съдружници и положението ще се влоши доста за теб. В същото време трябва да държиш Супер Марио настрана от лошите, и да действаш бързо защото времето е ограничено.
Снежния Марио
4.00
1,9K