Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ярост и Куршуми
Отличен 4.01
(139 гласа)

Ярост и Куршуми

Ярост и Куршуми е шутър от първо лице. Ти си част от специален отряд койтое открил вражеска лаборатория и трябва да я разруши. Грабни оръжието си и елиминирай всички гардове на лабораторията. След това трябва да се промъкнеш до ядрото и да се обезопасиш сградата.
Посещения: 32803 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 12 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Ярост на пътя 2
Ярост на пътя 2 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта изисква Unity Player. Карай бързо по магистралата и удряй другите шофьори в движението за да държиш гнева си на ниво. Ако се успокоиш играта свършва.
Ярост на пътя 2
4.50
10,3K
Ярост на Пътя
Ярост на Пътя е забавна игра с много стрелба и подобрения. Действието се развива в бъдещето където града ти е нападнат от яростни киборги. Подготви колата си, затегни коланите и покажи на гадните киборги кой е шефа. Оцелявай възможно най-дълго докато заякнеш достатъчно така че да елиминираш всички врагове.
Ярост на Пътя
3.83
13,4K
Avalon Siege
Целта на играта е да унищожите вражеските оръдия, преди те да са го направили.
Avalon Siege
5.00
14,7K
Отнета земя 2
Отнета земя 2 (Earth Taken 2) е страхотна аркадна игра. В нея се разказва за оцелял в автомобилна катастрофа. След инцидента разполагаш само с нож и противогаз. Мисията ти е да намериш безопасно място където да се скриеш през нощта.
Отнета земя 2
5.00
6,5K
Bombardment
Защитна игра, в която трябва да опазите кораба от нападащите бомбардировачи. На разположение имате огромна картечница с която да обстрелвате нападащите самолети.
Bombardment
5.00
8,8K