Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ярост и Куршуми
Отличен 4.04
(113 гласа)

Ярост и Куршуми

Ярост и Куршуми е шутър от първо лице. Ти си част от специален отряд койтое открил вражеска лаборатория и трябва да я разруши. Грабни оръжието си и елиминирай всички гардове на лабораторията. След това трябва да се промъкнеш до ядрото и да се обезопасиш сградата.
Посещения: 25299 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 12 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Ярост на пътя 2
Ярост на пътя 2 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта изисква Unity Player. Карай бързо по магистралата и удряй другите шофьори в движението за да държиш гнева си на ниво. Ако се успокоиш играта свършва.
Ярост на пътя 2
4.50
9,4K
Ярост на Пътя
Ярост на Пътя е забавна игра с много стрелба и подобрения. Действието се развива в бъдещето където града ти е нападнат от яростни киборги. Подготви колата си, затегни коланите и покажи на гадните киборги кой е шефа. Оцелявай възможно най-дълго докато заякнеш достатъчно така че да елиминираш всички врагове.
Ярост на Пътя
3.60
12,4K
Swords Saga
Много добра бойна игра.
Swords Saga
3.00
23,9K
Защитата на Рибрарските Острови
В тази игра ти трябва да защитаваш рибарските острови от войниците които се опитват да ги превземат. Докажи се като един истински смел войник като не оставиш лошите да превземат острова.
Защитата на Рибрарските Острови
3.00
18,7K
Metal Slug Отмъщението на Зомбитата
Metal Slug Отмъщението на Зомбитата е поредната версия от култовата игра Metal Slug. В тази версия любимите ни герои се опитват да преживеят зомби инвазия. Стреляй яростно по злобните зомбита които те атакуват от двете страни на арената. Събирай оръжия и подобрения за да оцелееш по-дълго.
Metal Slug Отмъщението на Зомбитата
5.00
4K