Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ярост и Куршуми
Отличен 4.01
(142 гласа)

Ярост и Куршуми

Ярост и Куршуми е шутър от първо лице. Ти си част от специален отряд койтое открил вражеска лаборатория и трябва да я разруши. Грабни оръжието си и елиминирай всички гардове на лабораторията. След това трябва да се промъкнеш до ядрото и да се обезопасиш сградата.
Посещения: 33942 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 12 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Ярост на пътя 2
Ярост на пътя 2 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта изисква Unity Player. Карай бързо по магистралата и удряй другите шофьори в движението за да държиш гнева си на ниво. Ако се успокоиш играта свършва.
Ярост на пътя 2
4.50
10,5K
Ярост на Пътя
Ярост на Пътя е забавна игра с много стрелба и подобрения. Действието се развива в бъдещето където града ти е нападнат от яростни киборги. Подготви колата си, затегни коланите и покажи на гадните киборги кой е шефа. Оцелявай възможно най-дълго докато заякнеш достатъчно така че да елиминираш всички врагове.
Ярост на Пътя
3.83
13,7K
Прокълнатия Дворец
Прокълнатия Дворец е приятна аркадна игра с ретро графика. В тази игра ти в ролята на обикновено дете, което е попаднало в странна сграда в родния си град. Там то се е намерило с група учени които са правили експеримент на отдалечен остров, който обаче се е объркал. Хлапето е решило да им помогне - и така започва твоето приключение на отдалечения остров.
Прокълнатия Дворец
5.00
2,5K
Ядрена Защита
Ядрена защита е нова защитна игра, изпълнена с екшън и много адреналин. Злото си е построило замък в твоите земи и орди от зли създания атакуват селото ти. Сражавай се с чудовищата които непрестанно атакуват селото ти. Сражавай се с магия и строй защитни кули за да удържиш на атаките. Успех.
Ядрена Защита
5.00
3,1K
Зона Нула
Зона Нула е мрежова екшън игра от типа First Person Shooter. В нея се биеш срещу компютърно управлявани играчи на триизмерна карта с невероятна графика и звукови ефекти.
Зона Нула
3.50
8,4K