Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ярост и Куршуми
Отличен 4.01
(142 гласа)

Ярост и Куршуми

Ярост и Куршуми е шутър от първо лице. Ти си част от специален отряд койтое открил вражеска лаборатория и трябва да я разруши. Грабни оръжието си и елиминирай всички гардове на лабораторията. След това трябва да се промъкнеш до ядрото и да се обезопасиш сградата.
Посещения: 34369 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 12 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Ярост на пътя 2
Ярост на пътя 2 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта изисква Unity Player. Карай бързо по магистралата и удряй другите шофьори в движението за да държиш гнева си на ниво. Ако се успокоиш играта свършва.
Ярост на пътя 2
4.50
10,6K
Ярост на Пътя
Ярост на Пътя е забавна игра с много стрелба и подобрения. Действието се развива в бъдещето където града ти е нападнат от яростни киборги. Подготви колата си, затегни коланите и покажи на гадните киборги кой е шефа. Оцелявай възможно най-дълго докато заякнеш достатъчно така че да елиминираш всички врагове.
Ярост на Пътя
3.83
13,8K
Kill H1N1
Вие сте малко момче което открива ваксина за свински грип. Целта ви в тази игра е да ваксинирате хората.
Kill H1N1
3.00
11,5K
Магическа Стомана
Магическа стомана е екшън игра със ретро графика в която ти контролираш военна машина оборудвана с тежки оръжия и магии. Сражавай се с лошите типове които ти се изпречват и подобрявай машината си.
Магическа Стомана
3.00
5,8K
Кализе
Добре дошли в земите на Кализе, където на свобода живеят много диви зверове, и където ти властваш над всички елементи. Ти играеш с Хедора - тя е майстор на лъка и защитник на земите на Кализе. Използвай арсенала си и елементите да се защитаваш от Орки, Тролове и не-живи, а понякога дори и Дракони.
Кализе
5.00
8K