Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ярост и Куршуми
Отличен 4.05
(121 гласа)

Ярост и Куршуми

Ярост и Куршуми е шутър от първо лице. Ти си част от специален отряд койтое открил вражеска лаборатория и трябва да я разруши. Грабни оръжието си и елиминирай всички гардове на лабораторията. След това трябва да се промъкнеш до ядрото и да се обезопасиш сградата.
Посещения: 27679 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 12 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Ярост на пътя 2
Ярост на пътя 2 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта изисква Unity Player. Карай бързо по магистралата и удряй другите шофьори в движението за да държиш гнева си на ниво. Ако се успокоиш играта свършва.
Ярост на пътя 2
4.50
9,6K
Ярост на Пътя
Ярост на Пътя е забавна игра с много стрелба и подобрения. Действието се развива в бъдещето където града ти е нападнат от яростни киборги. Подготви колата си, затегни коланите и покажи на гадните киборги кой е шефа. Оцелявай възможно най-дълго докато заякнеш достатъчно така че да елиминираш всички врагове.
Ярост на Пътя
3.83
12,6K
Tummy Trouble
Целта на всяко ниво е да откриете скритата карта и да отключите вратата за следващото ниво.
Tummy Trouble
3.00
16,6K
Елитни Пехотинци: Мрежа
Елитни Пехотинци: Мрежа е триизмерна екшън игра в която играете в мрежа срещу играчи от цял свят. Включи се в готово игра или създай своя. Може да избираш измежду 6 различни арени. Избери си игра и се включи в стрелбата.
Елитни Пехотинци: Мрежа
3.00
12K
Batman Double Team
Помогнете на Батман да оцелее възможно най-дълго в битката с мотантите.
Batman Double Team
5.00
42K