Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Ярост и Куршуми
Отличен 4.03
(149 гласа)

Ярост и Куршуми

Ярост и Куршуми е шутър от първо лице. Ти си част от специален отряд койтое открил вражеска лаборатория и трябва да я разруши. Грабни оръжието си и елиминирай всички гардове на лабораторията. След това трябва да се промъкнеш до ядрото и да се обезопасиш сградата.
Посещения: 36179 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 12 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи се с WASD.
Прицел и стрелба с мишката.
Ярост на пътя 2
Ярост на пътя 2 е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Играта изисква Unity Player. Карай бързо по магистралата и удряй другите шофьори в движението за да държиш гнева си на ниво. Ако се успокоиш играта свършва.
Ярост на пътя 2
4.50
11,2K
Ярост на Пътя
Ярост на Пътя е забавна игра с много стрелба и подобрения. Действието се развива в бъдещето където града ти е нападнат от яростни киборги. Подготви колата си, затегни коланите и покажи на гадните киборги кой е шефа. Оцелявай възможно най-дълго докато заякнеш достатъчно така че да елиминираш всички врагове.
Ярост на Пътя
3.83
14,3K
Zombies Took My Daughter
Вашата мисия в тази игра е да спаси дъщеря си от бандата на зомбита. Използвайте оръжие да убие всички тях и търсете улики които ще ви заведът до дъщеря ви.
Zombies Took My Daughter
4.00
12K
Специални Сили
Специални Сили е триизмерна игра със ретро графика. Движи се през триизмерните коридори, събирай оръжия и амуниции се сражавай с враговете които те атакуват. Хвърляй око на енергията си и използвай аптечки когато се налага.
Специални Сили
4.00
32,7K
Змия яде зомбита
В тази игра ти си змията. Стреляй по зомбитата и ги изяждай, за да станеш по-дълга. Опитай се да постигеш най-добрия резултат и да преодолееш всички препятствия.
Змия яде зомбита
4.00
18,7K