Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Излез от Кутията
Много добър 3.75
(4 гласа)

Излез от Кутията

Излез от Кутията е много добре направена физична игра в която трябва да помогнеш на буболечките да съберат всички звездички на нивото и да достигнат до изхода. Успех.
Посещения: 4897 Размер на файла: 10 MB Добавено: ср 28 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Уийли 2
Втората версия на прекрасната физична игра Уийли е вече и при нас. В тази версия Уийли отива на изложение за коли и се влюбва в една красива розова кола. За съжаление неговата любов е отнета от него след изложението. Мисията ти е да я откриеш и да я спасиш. Успех.
Уийли 2
3.40
13,7K
Спаси дърво
Спаси дърво е логическа игра в която трябва да помогнеш на водната капка да достигне до тръбата и така да спаси изсъхващото дърво. За да изчистиш пътя на безценната вода трябва да премахнеш стените от пръст и да активираш различни устройства. Внимавай за шипове защото те ще унищожат капката.
Спаси дърво
3.00
19,3K
Нахрани Ме
Един научен експеримент се обърква тотално, и в резултат на това лабораторните животни са се превърнали огромен проблем. Те са станали огромни и са вечно гладни. Мисията ти в тази игра е да намериш начин да нахраниш тези лакомници, или те ще откачат и ще потрошат всичко в лабораторията.
Нахрани Ме
5.00
8,2K
Ледени Подаръци 2
Ледени Подаръци 2 е игра в която трябва да предизвикаш верижна реакция и да размразиш дядо Коледа и всичките му подаръци. Те са замръзнали от студа и разчитат на твоята помощ. Само ти можеш да спасиш Дядо Коледа.
Ледени Подаръци 2
4.00
7,3K
Нарежи Чудовището
Никой не харесва чудовища. В тази нова физична игра ще имаш шанса да режеш чудовищата на парчета с мощен лазер.
Нарежи Чудовището
5.00
4,7K