Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Излез от Кутията
Много добър 3.75
(4 гласа)

Излез от Кутията

Излез от Кутията е много добре направена физична игра в която трябва да помогнеш на буболечките да съберат всички звездички на нивото и да достигнат до изхода. Успех.
Посещения: 4695 Размер на файла: 10 MB Добавено: ср 28 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Huje Tower 2
Главната ви цел в играта Huje Tower 2 е да построите кула от желирани топчета и транспортирате определен брой от тях до изхода.
Huje Tower 2
3.00
7,7K
Катеричка БУМ
Катеричка БУМ е забавна логическа игра в която трябва да помогнете на малката катерица да събира лешници намери изхода към следващото ниво като взривяваш бомби.
Катеричка БУМ
3.00
10,2K
Video Game Monsters
Video Game Monsters е простичка игра която се подчинява строго на физичните закони. Ти си в ролята на програмист който е създал безброй електронни чудовища. Сега трябва да унищожиш всичките тези чудовища без да прекъсваш работата на другите програмисти в офиса. Изчисти всичките 25 нива като използваш различни предмети с които да ги замеряш.
Video Game Monsters
3.50
3,6K
Зомби Терминатор
Заразното зло атакува отново. Ако не го разрушиш възможно най-бързо човечеството е застрашено от изчезване. Голямата отговорност е твоя - ще успееш ли да се справиш? Успех.
Зомби Терминатор
5.00
4,3K
Охлюва Боб 8
Осма поредна серия на страхотната логическа игра Охлюва Боб: Островна История. Докато кротко си ловял риба на брега, охлюва Боб е бил отвлечен от зло морско създание, и е изоставен на отдалечен тропически остров. Боб има нужда от помощтта ти да премине успешно през 30 нива за да се върне жив и здрав в къщи.
Охлюва Боб 8
4.63
12,2K