Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Излез от Кутията
Много добър 3.75
(4 гласа)

Излез от Кутията

Излез от Кутията е много добре направена физична игра в която трябва да помогнеш на буболечките да съберат всички звездички на нивото и да достигнат до изхода. Успех.
Посещения: 4771 Размер на файла: 10 MB Добавено: ср 28 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Angry Birds в космоса
Новата версия на Angry Birds е вече тук. Този път действието се развива в космоса. Изчислявай притегателната сила на планетите и траекториите на птичките. Успех.
Angry Birds в космоса
4.11
35,8K
Космонавта Max
Космонавта Max е физична игра в която трябва да премествате някои обекти. Целта е да помогнете на Макс да избяга от вулкана Мартин.
Космонавта Max
4.00
11,7K
Лепкави Подскоци
Лепкави Подскоци е забавна игра в която трябва да отскачаш от стените, да ядеш мухи и да се пазиш от токсичните мехури. Със всяка спечелена точка се изкачваш нагоре в класирането и отключваш различни постижения. Можеш да си пазариш различни подобрения в магазина на играта.
Лепкави Подскоци
3.00
3,3K
Гравитация 2
Целта на всяко ниво е да унищожите астероида, като го насочите и взривите в слънцето. Постарайте се да избягате другите планети и препятствия. Сините планети отблъскват астероида, докато червените го привличат.
Гравитация 2
4.00
6,4K
Crush the Castle 2 - Players Pack
Нови нива за популярната игра на armorgames.com "Crush the Castle 2". Използвайте катапулта си, за да унищожите всички вражески замъци и хората, които се крият в тях.
Crush the Castle 2 - Players Pack
5.00
9,9K