Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Червеният Бутон
Много добър 3.5
(6 гласа)

Червеният Бутон

Червеният бутон е пъзел игра изпълнена в ретро стил. Пиксел Арт графиката допринася за ретро-излъчването на играта. Ти си в ролята на малък робот който може да копира движенията на други създания и да ги използва за да преодолява различни препятствия. Целта на всяко ниво е да достигнеш невредим до изхода. Успех.
Посещения: 4638 Размер на файла: 14 MB Добавено: чт 29 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи с WASD.
Действия: с мишката.
Червеният Барон
Унищожете с меча си всички врагове, които ви се изправят на пътя.
Червеният Барон
5.00
23,9K
Play Aero Fighters
Ретро шутър със самолети. Целта е да унищожавате вражеските единици и да упгрейдвате самолета си.
Play Aero Fighters
5.00
16,8K
Подксачащият енот
Подскачащият енот е отегчен до смърт от живота в джунглата и си търси нови забавления. В тази игра трябва да помогнеш на енота да се добре колкото се може по нависоко в джунглата. Успех.
Подксачащият енот
3.00
4,7K
Tooth n Claw
Изберете дали ще играете като куче или котка и се впуснете в спасителна мисия. В зависимост от героя който сте избрали трябва да спасявате малки кученца или котки. След като спасите всички мъници падат бонуси, колкото по-бързо спасите животните толкова повече бонуси ще имате.
Tooth n Claw
5.00
11,2K
Приключението на Смърфовете
Приключението на Смърфовете е приключенска игра подходяща за най-малките фенове на Смърфовете. Смърфовете са планирали грандиозно парти за Татко Смърф защото рождения му ден наближава. Опитай се да събереш възможно най-много подаръци.
Приключението на Смърфовете
5.00
5,1K