Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Червеният Бутон
Много добър 3.75
(8 гласа)

Червеният Бутон

Червеният бутон е пъзел игра изпълнена в ретро стил. Пиксел Арт графиката допринася за ретро-излъчването на играта. Ти си в ролята на малък робот който може да копира движенията на други създания и да ги използва за да преодолява различни препятствия. Целта на всяко ниво е да достигнеш невредим до изхода. Успех.
Посещения: 9429 Размер на файла: 14 MB Добавено: чт 29 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи с WASD.
Действия: с мишката.
Червеният Барон
Унищожете с меча си всички врагове, които ви се изправят на пътя.
Червеният Барон
5.00
25,2K
Super Mario BP Oil Spill
Помогнете на Супер Марио да изчисти петролното петно причинено от разлива на BP и да спаси отровените от нефта риби.
Super Mario BP Oil Spill
4.00
18,8K
Построй Пътя
Построй Пътя е логическа игра подходяща както за най-малките, така и за по-големите потребители. Целта е да подредиш пъзела така че колата да може да достигне безпроблемно от единия край на нивото до другия. Времето е ограничено, така че не се бави. Успех.
Построй Пътя
2.00
5,8K
Края на Зомбитата 2
Втората Версия на невероятната игра Края на Зомбитата 2 е вече и при нас. Втората версия е с много подобрена графика, нови нива и много нови оръжия. Успех.
Края на Зомбитата 2
4.00
4,7K
Трипмен
Непознат вирус от тъмните дебри на необятния космос е нападнал земята. Борбата срещу заразата е обединила всички учени от цял свят. Един от тях, професор Шелдън Воловиц, който работи по научен проект, е достигнал до решение на тъмната загадка. Точно във финалния момент, с готовото лекарство в ръка мозъка на великия учен просто спира. В изблик на лудост професора унищожава труда и разработките си. Сега мистерията около животоспасяващото лекарство е отново тайна. Дошло е времето за нов супер-герой. Един шаман е повикан на помощ - Трипмен. Той ще се опита да извади мозъка на професора от бездната.
Трипмен
4.00
4K