Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Червеният Бутон
Много добър 3.75
(8 гласа)

Червеният Бутон

Червеният бутон е пъзел игра изпълнена в ретро стил. Пиксел Арт графиката допринася за ретро-излъчването на играта. Ти си в ролята на малък робот който може да копира движенията на други създания и да ги използва за да преодолява различни препятствия. Целта на всяко ниво е да достигнеш невредим до изхода. Успех.
Посещения: 9880 Размер на файла: 14 MB Добавено: чт 29 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи с WASD.
Действия: с мишката.
Червеният Барон
Унищожете с меча си всички врагове, които ви се изправят на пътя.
Червеният Барон
5.00
25,3K
Excit
За да започнете играта напишете име и натиснете ENTER. Идеията е да стигнете до указаното място, без да излизате от екрана. Управление стрелки.
Excit
5.00
5,5K
ТелеЛенди
ТелеЛенди е класическа игра с елементи на пъзел. Помогни на ТелеЛенди да достигне до телепорта. Не трябва да се разбиваш на скалите. Наглеждай нивото на горивото си, и енергията си. Пази се от лошите. Събирай монети - те са важни защото ще ти помогнат да преминаваш през пропастите.
ТелеЛенди
4.00
2,1K
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена е страхотна аркадна игра с любимите ни герои от анимационния сериал Костенурките Нинджа. В началото на играта можеш да играеш само с Леонардо, но скоро след това можеш да избираш и някой от останалите герои.
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена
4.14
144,4K
Марио Пътешествие
Марио Пътешествие е забавна флаш игра с ретро графика и нашия любим Нинтендо герой - Супер Марио. Марио е решил да отиде на оффроуд пътешествие на изолиран остров. На всяко ниво трябва да помагаш на Марио да лети с хеликоптер до острова, от където ще се прехвърли на оффроуд джип, с който да продължи пътуването си.
Марио Пътешествие
4.00
3,6K