Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Червеният Бутон
Много добър 3.75
(8 гласа)

Червеният Бутон

Червеният бутон е пъзел игра изпълнена в ретро стил. Пиксел Арт графиката допринася за ретро-излъчването на играта. Ти си в ролята на малък робот който може да копира движенията на други създания и да ги използва за да преодолява различни препятствия. Целта на всяко ниво е да достигнеш невредим до изхода. Успех.
Посещения: 8240 Размер на файла: 14 MB Добавено: чт 29 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи с WASD.
Действия: с мишката.
Червеният Барон
Унищожете с меча си всички врагове, които ви се изправят на пътя.
Червеният Барон
5.00
24,6K
Пазителя на душите
Бий се срещу чудовища и зомбита за да си върнеш душата. Двуизмерната бойна арена и реалистичните удари ще ви накарат да заобичате тази игра. Бий се с чудовищата които ти се изпречват на пътя.
Пазителя на душите
3.00
3,9K
Глийн
Глийн е много интересна аркадна игра. Мисията ти е да разкриваш подземните богатства на света под краката ти. Копай за минерали които да бъдат използвани за подобрения и поправки. Наблюдавай температурата на машината си, за да не загрее.
Глийн
5.00
4,4K
Пазителя на Козите
Пазителя на Козите (Goat Guardian) е забавна аркадна игра в която трябва да събудиш заспалата коза. За целта трябва да събереш всички скъпоценни камъни по нивото и да се върнеш при козата. Планирай ходовете си внимателно защото плочките пропадат след като минеш по тях и не можеш да се върнеш.
Пазителя на Козите
3.57
5,9K
Приключението на Смърфовете
Приключението на Смърфовете е приключенска игра подходяща за най-малките фенове на Смърфовете. Смърфовете са планирали грандиозно парти за Татко Смърф защото рождения му ден наближава. Опитай се да събереш възможно най-много подаръци.
Приключението на Смърфовете
5.00
5,5K