Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Червеният Бутон
Много добър 3.75
(8 гласа)

Червеният Бутон

Червеният бутон е пъзел игра изпълнена в ретро стил. Пиксел Арт графиката допринася за ретро-излъчването на играта. Ти си в ролята на малък робот който може да копира движенията на други създания и да ги използва за да преодолява различни препятствия. Целта на всяко ниво е да достигнеш невредим до изхода. Успех.
Посещения: 8476 Размер на файла: 14 MB Добавено: чт 29 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи с WASD.
Действия: с мишката.
Червеният Барон
Унищожете с меча си всички врагове, които ви се изправят на пътя.
Червеният Барон
5.00
24,7K
Газ и Въздух
Газ и Въздух е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Целта ти е да летиш на балон с горещ въздух и да събираш достатъчно газ за да поддържаш полета максимално дълго. След всеки полет можеш да подобряваш летящата си машина. Успех.
Газ и Въздух
4.00
1,8K
Шарещи Очички
Шарещи Очички е забавна пъзел игра в която трябва да помогнеш на малкия зелен извънземен да намери пътя към космическия си кораб. На всяко ниво трябва да преодолееш няколко препятствия преди да достигнеш телепорта. Успех.
Шарещи Очички
3.00
4,1K
Призрачният остров
Някои острови винаги те карат да останеш на тях...
Призрачният остров
3.00
8,3K
Близки Братя
Близки Братя е мрежова която може да бъде играна от двама играчи на един компютър. Пилето и Патето живеят в природата и много обичат приключенията. Те ще трябва да събират скъпоценни камъни, да избягват животните и да съберат всички три ключа към врата за изхода. Успех.
Близки Братя
5.00
2,8K