Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Червеният Бутон
Много добър 3.71
(7 гласа)

Червеният Бутон

Червеният бутон е пъзел игра изпълнена в ретро стил. Пиксел Арт графиката допринася за ретро-излъчването на играта. Ти си в ролята на малък робот който може да копира движенията на други създания и да ги използва за да преодолява различни препятствия. Целта на всяко ниво е да достигнеш невредим до изхода. Успех.
Посещения: 8020 Размер на файла: 14 MB Добавено: чт 29 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи с WASD.
Действия: с мишката.
Червеният Барон
Унищожете с меча си всички врагове, които ви се изправят на пътя.
Червеният Барон
5.00
24,5K
Супер Марио Кросоувър 2
Втората версия на успешната игра супер Марио Кросоувър е вече и при нас. Новата версия предлага много нови нива и врагове, както и 10 различни герои от различни игри. Можеш да избираш от всички тези играчи.
Супер Марио Кросоувър 2
3.00
7,1K
Infectonator Survivors
Колата ти вече е угаснала насред пътя. Няма повече гориво в резервоара и единствения начин е да продължиш напред е пеша. Пробивай си път през хилядите зомбита които те атакуват и се опитват да се нахранят с мозъка ти.
Infectonator Survivors
4.67
4,2K
BinB
Играта БинБ е ретро ремейк на класиката Bomber Man. Взривявайте бомби, за да откривате бонуси и да се отбранявате от враговете. Открийте изхода за следващото ниво и преминете след като съберете всички бонуси.
BinB
3.00
15,6K
Хобо Боб
Боб е изгубил работата си. Не го съди твърде строго, времената са трудни. Той ще се радва да изкара някой лев, поне за панталони и риза. Поради това Боб се мята на всяка оферта за работа и прави всичко за да я получи. Боб работи здраво, и фирмите ще се радват той да работи за тях.
Хобо Боб
4.00
1,9K