Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Червеният Бутон
Много добър 3.71
(7 гласа)

Червеният Бутон

Червеният бутон е пъзел игра изпълнена в ретро стил. Пиксел Арт графиката допринася за ретро-излъчването на играта. Ти си в ролята на малък робот който може да копира движенията на други създания и да ги използва за да преодолява различни препятствия. Целта на всяко ниво е да достигнеш невредим до изхода. Успех.
Посещения: 5850 Размер на файла: 14 MB Добавено: чт 29 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи с WASD.
Действия: с мишката.
Червеният Барон
Унищожете с меча си всички врагове, които ви се изправят на пътя.
Червеният Барон
5.00
24K
EyeBall Shaun: ReEnvisioned
Завръщането на EyeBall Shaun. На планетата Оксо 16, две еднооки същества живеят заедно - Шон, и неговата възлюбена Даун. Планетата може да е необитаема, но докато те са заедно, всичко ще е наред.
EyeBall Shaun: ReEnvisioned
5.00
2,4K
Плазмен Откос 2
Втората версия на играта Плазмен Откос 2. Страхотна екшън игра с много стрелба. Промени главния герой и го обзаведи с подходящата екипировка. Играта предлага много подобрения и нови оръжия. Успех.
Плазмен Откос 2
5.00
11,1K
Nanowar 2
Стратегическа игра, в която управлявате колония от клетки и завладявате клетките до вас, докато доминирате цялата карта. С точките спечелени от мисиите можете да подобрявате вашите клетки.
Nanowar 2
5.00
9,9K
Цветни балони
Цветни балони е логическа игра в която трябва да комбинирате цветните балони заедно и да внимавате да не се заключат със неподходящите балони.
Цветни балони
3.50
10K