Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Червеният Бутон
Много добър 3.71
(7 гласа)

Червеният Бутон

Червеният бутон е пъзел игра изпълнена в ретро стил. Пиксел Арт графиката допринася за ретро-излъчването на играта. Ти си в ролята на малък робот който може да копира движенията на други създания и да ги използва за да преодолява различни препятствия. Целта на всяко ниво е да достигнеш невредим до изхода. Успех.
Посещения: 5366 Размер на файла: 14 MB Добавено: чт 29 окт 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Движи с WASD.
Действия: с мишката.
Червеният Барон
Унищожете с меча си всички врагове, които ви се изправят на пътя.
Червеният Барон
5.00
24K
Изкъпи Кучето
Изкъпи Кучето е забавна и предизвикателна игра, която се подчинява на законите на физиката. Твоят най-добър приятел е доста измърсен и трябва да го изкъпеш с вода. Използвай мишката за да го поливаш с вода. Първите няколко нива са доста лесни, но след това играта става по-интересна.
Изкъпи Кучето
5.00
5,5K
Raze 3
Най-после третата версия на дългоочакваната игра Raze е вече тук. За тези които не знаят за тази игра ето я и историята: Преди 10 години извънземна инвазия е потопила земята в огън и мрак. Човешката цивилизация е започнала строежи в небето, докато земята все още се разчиства от отломките. Военните са развили тренировъчна програма в която да се обучат нови кадри. Тук започва и твоята история. Успех.
Raze 3
4.50
4,5K
Бойна Арена
Бойна Арена е екшън платформена игра с пикселизирана графика. Ти и твоите приятели сте изядени от побъркан компютър и трябва да си пробиете път навън с бой. Успех.
Бойна Арена
3.25
6,9K
Съюза на машините
Механичният свят е атакуван от ужасен вирус и всички роботи са полудели. За да се елиминира източника заразата, механичния съвет е избрал да изпрати най-могъщите си войни за да се справят с кризата.
Съюза на машините
3.00
4K