Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани Короната
Много добър 3.8
(20 гласа)

Хвани Короната

Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Посещения: 10581 Размер на файла: 6 MB Добавено: пн 23 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Хвани Покемоните
Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Хвани Покемоните
4.60
2,8K
Хвани я!
Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Хвани я!
5.00
27,9K
Angry Birds Рио
Angry Birds Рио е нова версия на хитовата игра Angry Birds. В тази игра вие трябва да изстреляте куршумите от ядосани птици и да унищожите всички птичи клетки, за да можете да освободите вашите приятели птиците и да преминете към следващото ниво.
Angry Birds Рио
5.00
118,3K
Destroy the Village
Управлявайте ракетата и я взривете в селото, постарайте се да го унищожите с минимален брой ракети.
Destroy the Village
4.00
7K
Орбити
Орбити е физична игра в която трябва да изчисляваш траекторията на космическия кораб, да събираш монети и да го приземиш на червеното оградено място. Ако събереш достатъчно монетки ще отключиш и нови кораби.
Орбити
4.00
4,7K