Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани Короната
Много добър 3.72
(18 гласа)

Хвани Короната

Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Посещения: 8050 Размер на файла: 6 MB Добавено: пн 23 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Хвани Покемоните
Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Хвани Покемоните
4.60
2,1K
Хвани я!
Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Хвани я!
5.00
27,3K
Crush the Castle 2 - Players Pack
Нови нива за популярната игра на armorgames.com "Crush the Castle 2". Използвайте катапулта си, за да унищожите всички вражески замъци и хората, които се крият в тях.
Crush the Castle 2 - Players Pack
5.00
9,5K
Angry Sonic
Още една игра вдъхновена от играта Сърдити Птици. В тази версия на играта сърдитият е любимият ви анимационен герой таралежа Соник. Направете го щастлив като уцелите всички раци и преминете на следващото ниво.
Angry Sonic
4.00
9,2K
Оръдието на Марио
Оръдието на Марио е игра вдъхновена от Angry Birds. Целта на Супер Марио е да порази всички кумби по нивото като ги обстрелва с тежки гюлета.
Оръдието на Марио
3.00
27,7K