Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани Короната
Много добър 3.72
(18 гласа)

Хвани Короната

Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Посещения: 6962 Размер на файла: 6 MB Добавено: пн 23 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Хвани Покемоните
Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Хвани Покемоните
4.50
1,9K
Хвани я!
Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Хвани я!
5.00
27,1K
Супер Марио Бомбастик
Супер Марио игра вдъхновена от много успешната игра Angry Birds. В тази игра Марио е въоръжен с базука, която стреля с огромни куршуми. Използвайте базуката, за да унищожите всички гумби, разхождащи се из нивото. Стреляйте внимателно, защото патроните ви са ограничени.
Супер Марио Бомбастик
3.00
62,4K
Битката на Строителите
Готина походова стратегия вдъхновена от култовата игра Червеите (Worms). Ти и твоите приятели - строителите сте се спречкали с друга банда строители и в този дуел ще разрешите спора чрез всички налични оръжия и мръсни номерца.
Битката на Строителите
4.50
39K
Смъртоносен Конвой
Смъртоносен Конвой е физична игра с логически елементи. Целта на играта е да поставяш експлозиви на различни мостове и да ги взривяваш когато военните части прекосяват моста. Взриви мостовете навреме, и на правилното място за да си сигурен че нито един враг няма да се измъкне от засадата.
Смъртоносен Конвой
4.00
5,9K