Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани Короната
Много добър 3.8
(20 гласа)

Хвани Короната

Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Посещения: 11862 Размер на файла: 6 MB Добавено: пн 23 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Хвани Покемоните
Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Хвани Покемоните
4.60
3,2K
Хвани я!
Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Хвани я!
5.00
28,4K
Хобит - Орките Атакуват
Хобит - Орките Атакуват е игра в която трябва да се съобразяваш с физичните закони. Играта е вдъхновена от култовия филм хобит и има за цел да рекламира излизащият скоро филм Хобит - Битката на петте армии. Филма ще бъде по кината 17 Декември 2014г.
Хобит - Орките Атакуват
4.50
12,2K
Demolition City
Много интересна логическа игра, в която вие сте в ролята на сапьор. За да минете на следващото ниво трябва да взривите сградата, така че тя да е по ниска от определената височина.
Demolition City
4.00
12,3K
Christmas Bombs
Поставете коледните експлозиви на подходящо място и нагласете нужното закъснение, за да предвижите петоъгълника до червения флаг.
Christmas Bombs
4.00
7,1K