Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани Короната
Много добър 3.72
(18 гласа)

Хвани Короната

Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Посещения: 7777 Размер на файла: 6 MB Добавено: пн 23 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Хвани Покемоните
Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Хвани Покемоните
4.60
2,1K
Хвани я!
Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Хвани я!
5.00
27,2K
Студена справедливост
Използвайте рикошети, за да убиете всички престъпници на нивото и да преминете на следващото. Стреляйте точно, защото патроните ви са ограничени.
Студена справедливост
3.00
16,7K
Фантастико
Фантастико е забавна игра, в която физичните закони важат с пълна сила. Твоята цел е да раздадеш желето на всичките си приятели за да минеш нивото. Хвърляй внимателно защото имаш ограничен брой опити.
Фантастико
4.00
3,7K
Яйцата на Марио и Йоши
Логическа игра в която трябва да помогнеш на Марио и Йоши да опазят зелените яйца. Цъкай по камъните за да ги премахваш и построй пътека до зелената тръба за яйцата, след това цъкни на дървото за да освободиш яйцата.
Яйцата на Марио и Йоши
4.00
35,6K