Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани Короната
Много добър 3.79
(19 гласа)

Хвани Короната

Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Посещения: 9081 Размер на файла: 6 MB Добавено: пн 23 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Хвани Покемоните
Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Хвани Покемоните
4.60
2,4K
Хвани я!
Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Хвани я!
5.00
27,5K
Атос срещу Зверовете
Помогни на Атос да победи звяра който се крие по нивата. Хвърляй бомби по зверовете и по торбите с пари. Целта ти е да взривиш всички торби с пари преди зверовете.
Атос срещу Зверовете
3.00
2,8K
Хобит - Орките Атакуват
Хобит - Орките Атакуват е игра в която трябва да се съобразяваш с физичните закони. Играта е вдъхновена от култовия филм хобит и има за цел да рекламира излизащият скоро филм Хобит - Битката на петте армии. Филма ще бъде по кината 17 Декември 2014г.
Хобит - Орките Атакуват
4.33
11,3K
Пирати от моретата на глупците
Пирати от моретата на глупците е екшън игра в която ти си капитан на пиратски кораб. Стреляй с оръдията си и залавяй вражески кораби за да изкарваш пари и съкровища. Не оставяй корабите да стигат до брега, защото ще избягат. Подобрявай оръжията си и кораба си за да залавяш по-лесно враговете си.
Пирати от моретата на глупците
3.50
23,9K