Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани Короната
Много добър 3.79
(19 гласа)

Хвани Короната

Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Посещения: 9909 Размер на файла: 6 MB Добавено: пн 23 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Хвани Покемоните
Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Хвани Покемоните
4.60
2,6K
Хвани я!
Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Хвани я!
5.00
27,7K
Червена Топка 4
Четвъртата версия на успешната аркадна игра Червената Топка 4 е вече е при нас. Търкаляй се и подскачай през тъмната гора. Целта ти е да скачаш върху злите черни квадрати и по този начин да ги унищожиш и да спреш тяхната инвазия.
Червена Топка 4
4.00
4,3K
Зомбласт
Зомбласт е поредната Зомби игра. Избивай всички зомбита които срещаш по нивата с безбройните си гранати. Поставяй гранатите на правилните места и ги завъртай така че да предизвикат верижна реакция.
Зомбласт
4.00
6,2K
Лазерно оръжие 3
Третата версия на физичната игра Лазерно Оръжие е вече при нас. Нова орда от ужасяващи чудовища е атакувала света и ти трябва да ги спреш като използваш мощно лазерно оръжие. Първите нива на играта лесни, но след това играта става доста интересна.
Лазерно оръжие 3
4.00
8K