Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Хвани Короната
Много добър 3.8
(20 гласа)

Хвани Короната

Хвани Короната е много добре направена игра с много красиви анимации. Целта ти е да събираш всички всички звездички и да елиминираш рицарите по нивото. Ти си въоръжен с квадратни камъни и кръгли трупи които може да пускаш върху рицаирте. На някои нива може дори да използваш оръдие. Успех.
Посещения: 10364 Размер на файла: 6 MB Добавено: пн 23 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Играе се с мишката.
Хвани Покемоните
Аш и Пикачу са отново навън в търсене на покемони. В това ново приключение, те ще се натъкнат на най различни покемони. Всеки различен вид има своите особености. Някои се ловят по-лесно, а други не чак толкова. Помогни на Аш да хвърля Поке-топката по покемоните за да ги хванеш всички.
Хвани Покемоните
4.60
2,7K
Хвани я!
Хвани я! е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние от първия опит. В тази игра се опитваш да достигнеш една много готина мадама. След всеки опит печелиш пари с които можеш да подобриш колата си за да постигаш по-добър резултат всеки следващ път.
Хвани я!
5.00
27,8K
Излез от Кутията
Излез от Кутията е много добре направена физична игра в която трябва да помогнеш на буболечките да съберат всички звездички на нивото и да достигнат до изхода. Успех.
Излез от Кутията
3.75
4,4K
Изгубен Космос
Изгубен Космос е физична игра в която ти летиш на космически кораб с ограничено гориво и живот. Мисията ти е да събираш звездите по нивото и да приземиш кораба на определеното за целта място. Трябва да кацнеш преди да ти е свършило горивото.
Изгубен Космос
5.00
3,5K
Лоши Прасенца HD
Лоши Прасенца HD е страхотна игра подчинена на физичните закони. Играта е от създателите на Angry Birds. Лошите прасенца отново са по следите на яйцата и имат нужда от твоята помощ да сглобят тяхната адска машина и да откраднат яйцата.
Лоши Прасенца HD
3.00
15,3K