Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Плъх Каскадьор
Отличен 4.29
(7 гласа)

Плъх Каскадьор

В тази забавна игра ти си в ролята на плъх каскадьор който кара кросовия си мотор, изпълнява сложни трикове и събира сиренце. Пали мотора и покажи на публиката кой е най-добрата мишка на мотор.
Посещения: 5782 Размер на файла: 4 MB Добавено: пн 23 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Управлява се със стрелките.
Скок със шпацията.
Плъх и сирене
Опитай се да помогнеш на малкия плъх да изяде сиренцето което го чака най-отгоре на рафта. Пази се от движещите се остриета и въртящите се лъжици.
Плъх и сирене
4.00
5,7K
Кокосовият Остров - Марио Мото
В играта Кокосовият Остров Марио Мото, вашият любим Нинтендо герой е на пътешествие до Кокосовият Остров. Вашата цел в играта е да помогнете на Супер Марио да изпробва новият си кросов мотор и да събере възможно най-много кокосови орехи. Успех.
Кокосовият Остров - Марио Мото
3.00
11,7K
Blend Rider
Blend Rider е игра с мотори, в която участвате в траял състезания. Целта на играта е да преминете всяка от пистите без да паднете от мотора.
Blend Rider
3.00
25,8K
Хелуин Мотор
Карай странния си мотор през Хелуинските нива и събирайте възможно най-много сладки и бонбони. Внимателно с мотора, защото е много мощен и чувствителен.
Хелуин Мотор
3.00
9,3K
Оффроуд Моторист
В играта Оффроуд Моторист ще трябва да помогнеш на един луд моторист който кара кросов мотор по трудни терени. Карай мотора колкото се може по-бързо, събирай златни монетки за максимален резултат и се опитай да достигнеш финиша без да паднеш от мотора.
Оффроуд Моторист
3.00
12,3K