Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Плъх Каскадьор
Отличен 4.29
(7 гласа)

Плъх Каскадьор

В тази забавна игра ти си в ролята на плъх каскадьор който кара кросовия си мотор, изпълнява сложни трикове и събира сиренце. Пали мотора и покажи на публиката кой е най-добрата мишка на мотор.
Посещения: 5308 Размер на файла: 4 MB Добавено: пн 23 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Управлява се със стрелките.
Скок със шпацията.
Плъх и сирене
Опитай се да помогнеш на малкия плъх да изяде сиренцето което го чака най-отгоре на рафта. Пази се от движещите се остриета и въртящите се лъжици.
Плъх и сирене
4.00
5,7K
Offroad ATV Thunder
Карайте АТВ, правете въздушни трикове и се постарайте да съберете нужните точки за да минете на следващото ниво.
Offroad ATV Thunder
3.00
39,2K
Каскакади 2
Ако си фен на дърт байковете и екстремни каскади с мотори, то тази игра е точно за теб. Избери си мотор и карай бясно през трудни терени, изпълнени с възвишения и скокове. Прави трикове от рампите за максимален резултат.
Каскакади 2
3.00
21,6K
Играчки мотористи
Виждали ли сте плюшено мече да кара мотор? Най-вероятно не. В тази игра имате шанса да видите. Целта на играта е да помогнете на плюшеното мече да мине през всички препятствия, карайки мотор играчка.
Играчки мотористи
4.00
15,4K
Бен 10 на мотор
Бен 10 на мотор е нова игра с мотори и любимия ни герой Бен 10 и неговите приятели. Може да играеш играта сам или да се състезаваш срещу извънземни. Избери си любимия герой и се впусни в това лудо състезание. Печели състезанията за да отключваш нови нива.
Бен 10 на мотор
5.00
51K