Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Плъх Каскадьор
Отличен 4.29
(7 гласа)

Плъх Каскадьор

В тази забавна игра ти си в ролята на плъх каскадьор който кара кросовия си мотор, изпълнява сложни трикове и събира сиренце. Пали мотора и покажи на публиката кой е най-добрата мишка на мотор.
Посещения: 6141 Размер на файла: 4 MB Добавено: пн 23 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Управлява се със стрелките.
Скок със шпацията.
Плъх и сирене
Опитай се да помогнеш на малкия плъх да изяде сиренцето което го чака най-отгоре на рафта. Пази се от движещите се остриета и въртящите се лъжици.
Плъх и сирене
4.00
5,8K
Екстремен Мотокрос
Преминете през деветте високите рампи без да паднете.
Екстремен Мотокрос
4.00
54,6K
Рали с мотори 2
Рали с мотори 2 е нова рейсинг игра с мотори с мотори в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Карай мотора си внимателно, събирай бонусите и се опитвай да завършиш първи за да отключиш следващата писта.
Рали с мотори 2
4.00
45,5K
Час Пик: Мотокрос
Омръзнали ли са ти огромните задръствания в града? Пали мотора и карай все едно няма задръствания. Карай по покривите на колите които са приклещени в трафика. Внимавай защото полицейските коли също са в задръстването и ще те подгонят. След всяко ниво може да подобряваш мотора си.
Час Пик: Мотокрос
5.00
14,2K
Touch Me
Карайте голям туристически мотор в градското задръстване. Целта на играта не е да карате максимално бързо, а да внимавате да не докоснете спрелите коли.
Touch Me
4.00
44,1K