Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Почуствай Боята
Добър 2.8
(5 гласа)

Почуствай Боята

Почуствай Боята е защитна игра за оцветяване, в която трябва да защитаваш базата си от ордите цветни чудовища. Стреляй по чудовищата с правилния цвят куршуми и те ще експлоадират. Успех.
Посещения: 8615 Размер на файла: 25 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
ReBound 3
Стрелба по движещи се мишени. Имате избор между 4 различни оръжия. На всяко следващо ниво мишените се движат по ралзличен начин.
ReBound 3
5.00
13,5K
Зашита на селото
Враговете прииждат за да завладеят селото ти. Като глава на селото ти трябва да ги защитиш. Изнеси им лекция по стратегическа защита и им помогни да изградят стратегически защитни позиции около пътя който води към селото.
Зашита на селото
3.00
12,1K
Factory Defence
Защитете вашите постройки като взривявате падащите ракети и упгрейдвате оръжията си.
Factory Defence
4.00
7,6K
Пълна Авто Лудница
Пълна Авто Лудница е състезателна игра с екшън елементи. Играта предлага 27 затворени писти на които се състезаваш срещу други опоненти. Трябва да спечелиш състезанието на всяка цена. Пускай мини по пистата, стреляй с оръдие - общо взето няма никакви правила - всичко е позволено. След всяко състезание може да използваш парите които си спечелил за да подобряваш автомобила.
Пълна Авто Лудница
4.33
8,5K
Harvest Defender
Harvest Defender е защитна игра в която ти си в ролята на малко зайче което защитава безценните си моркови от гладните гоблини. Строй защитата си и подобрявай оръжията си за да можеш да удържиш на атаките възможно най-дълго.
Harvest Defender
3.67
3,8K