Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Почуствай Боята
Добър 2.67
(3 гласа)

Почуствай Боята

Почуствай Боята е защитна игра за оцветяване, в която трябва да защитаваш базата си от ордите цветни чудовища. Стреляй по чудовищата с правилния цвят куршуми и те ще експлоадират. Успех.
Посещения: 4781 Размер на файла: 25 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Мегамен Стрелба
Мегамен Стрелба е игра с познатия ни от Нинтендо игрите Мегамен. Играта предлага 10 нива в които да летиш и да стреляш по злите роботи които ти се изпречват на пътя. Забавлявай се докато разбиваш вражеските армии.
Мегамен Стрелба
4.00
4,9K
Гладиатор Арена
Гладиатор е много добре направена екшън игра. Целта ти в тази игра е да станеш най-добрия гладиатор, като се сражаваш в серия от битки на арената. Използвай спечелените от жертвите ти пари за да си купуваш екипировка и да тренираш уменията си на смъртоносен боец.
Гладиатор Арена
4.67
31,6K
Star Wings Online
Много добър космически шутър.
Star Wings Online
5.00
15,8K
ETT
ETT е защитна игра направена на Unity 3D технология, което гарантира превъзходна триизмерна графика. В тази игра ти си сам. Самичък само с твоята 50 милиметрова картечница и твоите инстинкти. Оцелявай възможно най-дълго, преди да станеш за храна на извънземните.
ETT
4.50
2,9K
Супер Стрелец
Мислиш се за супер стрелец? Ела и се пробвай в тази игра. След като потренираш малко със сигурност ще си по-добър от преди.
Супер Стрелец
3.00
7,3K