Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Почуствай Боята
Добър 2.67
(3 гласа)

Почуствай Боята

Почуствай Боята е защитна игра за оцветяване, в която трябва да защитаваш базата си от ордите цветни чудовища. Стреляй по чудовищата с правилния цвят куршуми и те ще експлоадират. Успех.
Посещения: 5877 Размер на файла: 25 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Треска за Стрелба
Треска за Стрелба е много динамична игра с много стрелба и екшън. Играй срещу приятели или компютърни опоненти. Кампанията на играта ти предлага много нива в които ти се сражаваш срещу които да стреляш. Успех.
Треска за Стрелба
4.00
5,4K
Свещеник срещу злото
Вашият град е атакуван от армия от зомбита, които са инфектирали повечето от хората в града и вие сте единственият човек в града способен да спре инвазията. Вземете бейзболната си бухалка и започнете да прочиствате улиците от зловещите зомбита. В началото на играта сте въоръжен само с бухалка, но по време на игра ще намерите голям арсенал от оръжия, като АК47, пистолет, меч и много други. Успех - вашият град разчита на вас!
Свещеник срещу злото
3.00
4K
Хобо 6 - в Ада
Най-накрая излезе следващата версия на култовата игра Хобо. В тази версия нашия любимец е попаднал в Ада. Използвай уникалните си способности и комбинации от удари за да победиш ордите от демони които те атакуват.
Хобо 6 - в Ада
3.00
31,6K
Лудите братя
Лудите братя е екшън игра в която ти управляваш летяща парна машина. Стреляй по враговете които ще се опитат да те свалят и избягвай техните куршуми събирай оръжия и бонуси и наблюдавай налягането на парата много внимателно, защото ако падне драстично ще се разбиеш на скалите.
Лудите братя
4.00
5,8K
Superfighters
Създайте два отбора от войници, единият контролиран от вас, другият от компютъра и се впуснете в динамични битки с много добра пикселизирана графика.
Superfighters
4.00
14,8K