Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Почуствай Боята
Добър 2.8
(5 гласа)

Почуствай Боята

Почуствай Боята е защитна игра за оцветяване, в която трябва да защитаваш базата си от ордите цветни чудовища. Стреляй по чудовищата с правилния цвят куршуми и те ще експлоадират. Успех.
Посещения: 8825 Размер на файла: 25 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Zmash Tx
Zmash Tx е игра в която трябва да оцеляваш срещу зомбита. Избери си герой и се защитавай от вълните от зомбита и птици. Събирай различни оръжия които ще ти помогнат да избиваш зомбитата.
Zmash Tx
4.00
13,7K
Бен 10 срещу Зомбита
Бен 10 срещу Зомбита е екшън игра с любимия ни герой Бен 10. Помогни му да разбие всички зомбита които го атакуват, като използва оръжието си, гранати и ръкопашен бой. След всяко ниво може да похарчиш точките които си спечелил за ъпгрейди.
Бен 10 срещу Зомбита
4.00
7,6K
Балон в пустошта
Много интересна защитна игра, в която вие сте катастрофирали с балон в пустошта. За да преминете нивото трябва да поправите балона си. Между вълните минават камиони, от които можете да пазарувате.
Балон в пустошта
4.00
7,9K
Confrontation
Confrontation e eкшън игра, в която вие ръководите екип от командоси. Опитайте се да победите вражеският отбор, като купувате нови и по-мощни оръжия.
Confrontation
3.00
30,9K
The Heist
Целта на тази игра е да минавате отсечки от магистралата преди да ви е изтекло времето. Гледай те да правите минимален брой катастрофи и да избягвате полицейските коли. Между нивата имате възможност да упгрейдвате колата си.
The Heist
3.00
35,1K