Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Почуствай Боята
Добър 2.25
(4 гласа)

Почуствай Боята

Почуствай Боята е защитна игра за оцветяване, в която трябва да защитаваш базата си от ордите цветни чудовища. Стреляй по чудовищата с правилния цвят куршуми и те ще експлоадират. Успех.
Посещения: 8002 Размер на файла: 25 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Защита на звездната база
Защита на звездната база е защитна игра. Действието се развива в космоса. Строй защитни кули на стратегически позиции и ги подобрявай редовно за да не могат вражеските кораби да пробият защитата ти. Успех.
Защита на звездната база
3.00
17,3K
Момчето на мама
Защитна игра, в която трябва да отстоявате позицията си и да стреляте по вълните чудовища, които ви атакуват по въздух и земя. Внимавайте да не прегреете оръжието си.
Момчето на мама
3.00
17,7K
City smasher
Искате малко екшън за сваляне на стреса? Това е играта ! :) В тази деструктивна игра помагате на великана да размаже в буквалния смисъл града.
City smasher
4.00
20,5K
Zombie Strike
Zombie Strike е игра за оцеляване със зомбита. Играта е направена за Unity Player. Ти се озоваваш хванат в капан в една стара ферма пълна със зомбита. Твоята цел е да оцелееш 10 минути, като използваш огромен арсенал от оръжия за да стреляш по опасните зомбита. Успех.
Zombie Strike
3.35
10,7K
Риби Навсякъде
Риби Навсякъде е подводна екшън игра с риби. Вие сте в ролята на риба въоръжена с автомат и трябва да се защитавате от различните видове риби, които плуват срещу вас. Бъдете много внимателни, защото има много различни видове риба. Едни за безопасни за вас, други са устойчиви на куршуми и искат повече стрелба, трети са зoмбирани и заразни. След всяко ниво можете да подобрявате оръжията си.
Риби Навсякъде
4.00
5,4K