Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Почуствай Боята
Добър 2.67
(3 гласа)

Почуствай Боята

Почуствай Боята е защитна игра за оцветяване, в която трябва да защитаваш базата си от ордите цветни чудовища. Стреляй по чудовищата с правилния цвят куршуми и те ще експлоадират. Успех.
Посещения: 6856 Размер на файла: 25 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Защита от Терора
В тази военно-защитна игра ти си ви ролята на войник който охранява Американска военна база, която е атакувана от терористи. Стреляй по всички терористи които щурмуват сградата преди да достигнат до стената. Спасявай докторите (не стреляй по тях) защото те поправят базата ти и дават допълнителни бонуси.
Защита от Терора
4.33
8,4K
Awaken - Front Line
Awaken - Front Line е стратегическа игра с много интересен сюжет и добра графика. В тази игра вие сте командир на взвод войници, попаднали в зомби засада, от която не могат да се измъкнат, защото джипът им е повреден. Вашата цел е да удържите атаките на зомбитата, докато успеете да ремонтирате джипа си, използвайки части от разрушените автомобили наоколо.
Awaken - Front Line
3.00
4,8K
Точка на пречупване
Малка забавна игрица в която стреляш по астероиди и летиш из космоса.
Точка на пречупване
5.00
2,4K
Предай се
Триизмерна Unity игра със страхотна графика. Действието се развива в бъдещето, когато абсолютно всички територии са вече завзети и единствения начин да завладееш нови земи е чрез война. Използвай танкове и хеликоптери, джипове и военна техника за да нападаш враговете си. Целта е да разрушиш базата им и да завладееш флага. Само джипка може да превзема флага - имай го в предвид.
Предай се
4.00
5,9K
The return to Pearl Harbord
Управлявате моторна лотка с която трябва да гоните и сваляте самолети.
The return to Pearl Harbord
5.00
10,3K