Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Почуствай Боята
Добър 2.8
(5 гласа)

Почуствай Боята

Почуствай Боята е защитна игра за оцветяване, в която трябва да защитаваш базата си от ордите цветни чудовища. Стреляй по чудовищата с правилния цвят куршуми и те ще експлоадират. Успех.
Посещения: 10454 Размер на файла: 25 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Creeper World 2 - Академията
Втората версия на играта Creeper World е вече тук. Тази нова версия предлага изцяло нов геймплей, много нови защитни оръжия и стори мод. Защити света от инвазията на крийпърите като копаеш кристали и минерали и строиш сложни защитни механизми.
Creeper World 2 - Академията
3.00
12,7K
Apocalipseed
Apocalipseed е защитна игра, в която трябва да поемете контрола над гигантски мутирали растения и да създадете армия от мутанти, които да защитават растението майка и когато се развият достатъчно да унищожат човешкия род.
Apocalipseed
5.00
6,1K
Знак на Греха
Знак на Греха е една игра вдъхновена от Diablo и други подобни RPG игри. Разбивай тъмните портали които бълват зли демони и събирай мощни руни.
Знак на Греха
3.00
13,8K
Пилигрим
Супер игра със стрелба в която ти си в ролята на войник пуснат в тила на врага. Веднъж попаднал на вражеска територия трябва да се бориш за оцеляването си. Стреляй по извънземните и събирай бонуси за да оцеляваш по-дълго. След всяко ниво можеш да подобряваш оръжията си и бронята си.
Пилигрим
3.00
3,7K
Защита на звездната база
Защита на звездната база е защитна игра. Действието се развива в космоса. Строй защитни кули на стратегически позиции и ги подобрявай редовно за да не могат вражеските кораби да пробият защитата ти. Успех.
Защита на звездната база
3.00
18K