Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Почуствай Боята
Добър 2.67
(3 гласа)

Почуствай Боята

Почуствай Боята е защитна игра за оцветяване, в която трябва да защитаваш базата си от ордите цветни чудовища. Стреляй по чудовищата с правилния цвят куршуми и те ще експлоадират. Успех.
Посещения: 5072 Размер на файла: 25 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Uncharted 2 Among Thieves
Флаш версия на предстоящата PS3 игра със същото име.
Uncharted 2 Among Thieves
5.00
33,8K
Операция Буря 3
Операция Буря 3 е една от най-готините и реалистични игри с лъкове. В нея можеш да изпробваш уменията си с древното оръжие. Селото ти е атакувано, а ти си най-добрия стрелец в селото и единствения който може да отблъсне атаката. Успех.
Операция Буря 3
4.00
20,5K
Rise of the Titans 2
Втората версия страхотната екшън игра Rise of the Titans е вече тук. В новата версия можеш да изследваш 8 нови нива с невероятна графика. Избери си измежду 6 различни чудовища, подобрявай уменията си се сражавай с над 20 врагове. Успех.
Rise of the Titans 2
5.00
2,2K
Зомби Защита
Зомби защита е екшън игра с много стрелба по зомбита. Родния ти град е под заплаха и само ти можеш да спреш гладните зомбита. Скрий се зад барикадите и обстрелвай прииждащите зомбита. Целта е да ги спреш преди да разрушат барикадата. Презареждай често и подобрявай защита и оръжията си след всяко ниво. Успех и точен мерник.
Зомби Защита
4.00
2,5K
Ловец на глави 3
В тази екшън игра вие сте снайперист ловец на глави. Следвайте инструкциите на мисиите внимателно и внимавайте да не бъдете забелязан.
Ловец на глави 3
4.00
38,5K