Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Почуствай Боята
Добър 2.67
(3 гласа)

Почуствай Боята

Почуствай Боята е защитна игра за оцветяване, в която трябва да защитаваш базата си от ордите цветни чудовища. Стреляй по чудовищата с правилния цвят куршуми и те ще експлоадират. Успех.
Посещения: 5360 Размер на файла: 25 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Дядо Коледа срещу Зомбитата
Зомбитата са напднали къщата на дядо Коледа в Лапландия, и той е твърдо решен да се бие докрай. Барикадирал се е и е твърдо решен да не се остави на зомбитата. Стреляй по зомбитата и не им позволявай да достигнат барикадата. След всяко ниво може да поправяш барикадата и да купуваш нови оръжия.
Дядо Коледа срещу Зомбитата
4.00
33,3K
Play Aero Fighters
Ретро шутър със самолети. Целта е да унищожавате вражеските единици и да упгрейдвате самолета си.
Play Aero Fighters
5.00
16,8K
Лошото Прасенце: Защита
Нова игра с лошото прасенце от Angry Birds. Този път ролите са разменени и лошото прасенце трябва да се защитава с лък. Стреляй по птиците които те атакуват, събирай бомби ъпгрейди които ще ти позволят да оцелееш за по-дълго. Успех.
Лошото Прасенце: Защита
4.67
16,1K
Последна Линия на Защита
Последна Линия на Защита е игра за оцеляване в която трябва да стреляш по атакуващите войници, танкове и хеликоптери и да им попречиш да разрушат базата ти. След всяка вражеска вълна можеш да използваш събраните пари да поправяш базата си и да подобряваш оръжията.
Последна Линия на Защита
5.00
14,1K
Алчни Призраци
Алчни Призраци е екшън игра с простичка графика и много зарибяващ геймплей. Вземи оръжията си и се впусни в битка срещу безкрайни вълни от алчни призраци. Строй кули и подобрявай оръжията си за да оцелееш по-дълго.
Алчни Призраци
3.00
2,5K