Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нощен Мега Паркинг
Отличен 4.15
(27 гласа)

Нощен Мега Паркинг

Нощен Мега Паркинг е триизмерна паркинг игра в която ще изпробваш уменията си за паркиране. Паркирай на очертаните места колкото можеш по-бързо за най-висок резултат.
Посещения: 13151 Размер на файла: 10 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - спирачки.
Нощен удар
Навън изгледа да е една спокона нощ, но уви не е така. Врагове са се скрили по всички тъмни ъгли. Опитай се да ги елиминираш преди да изтече времето.
Нощен удар
3.50
16,4K
Оффроуд Рейсинг
Оффроуд Рейсинг е страхотна АТВ игра направена за Unity Player. Играта предлага опция за игра в мрежа. Избери си мод и АТВ и се впусни в надпреварата. Карай възможно най-бързо, но и внимателно защото скоковете лесно могат да счупят АТВ-то.
Оффроуд Рейсинг
3.87
15,1K
Лабиринт iXi
Лабиринт iXi е екшън игра, действието в която се развива на враждебна планета обитавана от извънземна раса подобна на познатите ни насекоми. Бийте се с атакуващите ви насекоми и събирайте останките им, за да ги продадете и спечелите пари за подобряване на оръжията ви и презареждане с амуниции.
Лабиринт iXi
5.00
8,6K
Взривоопасно
В тази интересна нова игра, ти си в ролята на специален агент от анти-терористичното звено, който се е специализирал в обезвреждане на коли-бомби. На всяко ниво има различна кола с бомба на покрива. Педала на газта е направен така, че винаги е натиснат до долу. Мисията ти е да овладееш колата и да я закараш до специализирано депо в което колегите ти ще я обезвредят. Събирай бонуси и изпълнявай трикове които да удължат времето ти. Играта има и мобилна версия и може да се играе на мобилни устройства като Айфон, Айпад или Андроид.
Взривоопасно
5.00
11,1K
Бягството на Сара
Бягството на Сара е триизмерна игра направена за Unity Player. Сара е заключена в огромен затвор - лабиринт и има нужда от помощта ти за да избяга. Помогни и да намери изхода от всяко ниво, и така докато успее да се измъкне от затвора.
Бягството на Сара
4.50
5,6K