Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нощен Мега Паркинг
Отличен 4.19
(21 гласа)

Нощен Мега Паркинг

Нощен Мега Паркинг е триизмерна паркинг игра в която ще изпробваш уменията си за паркиране. Паркирай на очертаните места колкото можеш по-бързо за най-висок резултат.
Посещения: 8078 Размер на файла: 10 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - спирачки.
Нощен удар
Навън изгледа да е една спокона нощ, но уви не е така. Врагове са се скрили по всички тъмни ъгли. Опитай се да ги елиминираш преди да изтече времето.
Нощен удар
4.00
15,7K
Ярост на Пътя
Ярост на Пътя е забавна игра с много стрелба и подобрения. Действието се развива в бъдещето където града ти е нападнат от яростни киборги. Подготви колата си, затегни коланите и покажи на гадните киборги кой е шефа. Оцелявай възможно най-дълго докато заякнеш достатъчно така че да елиминираш всички врагове.
Ярост на Пътя
3.60
12,4K
Шофьорски курсове
Ако сте си мислили че е много лесно да станеш шофьор на камион, значи сте били в заблуда. Всъщност това е една не-лека задача. В тази игра целта ви е да вземете шофьорските курсове успешно, без да се провалите. Отначало ще тренирате на коли, а след това и на камиони. Успех.
Шофьорски курсове
3.67
33,1K
Carbon Auto Theft
В тази игра сте крадец на коли. Целта ви е да изкарате колата от пракинга без да я блъснете - в протиен случай идва полиция.
Carbon Auto Theft
4.00
50,1K
Мини Голф 3D
Мини Голф 3D е забавна мини-голф игра направена за Unity Player, с невероятна 3D графика. Действието се развива в прекрасна зимна атмосфера. Опитай се да вкараш топката в дупката с възможно най-малко удари. Първите няколко нива са лесни, но след това играта става доста трудна, някои нива дори стават невъзможни.
Мини Голф 3D
5.00
2,6K