Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нощен Мега Паркинг
Отличен 4.15
(27 гласа)

Нощен Мега Паркинг

Нощен Мега Паркинг е триизмерна паркинг игра в която ще изпробваш уменията си за паркиране. Паркирай на очертаните места колкото можеш по-бързо за най-висок резултат.
Посещения: 12924 Размер на файла: 10 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - спирачки.
Нощен удар
Навън изгледа да е една спокона нощ, но уви не е така. Врагове са се скрили по всички тъмни ъгли. Опитай се да ги елиминираш преди да изтече времето.
Нощен удар
3.50
16,3K
Трудни Пътища
Трудни Пътища е страхотна игра за оцеляване със зомбита от armorgames.com. В тази игра ти си водача на група оцелели от зомби Апокалипсиса. За да оцелеете трябва да тършувате домове за провизии, да подобряваш екипировката на екипа си и на превозните средства които ползвате.
Трудни Пътища
5.00
5,4K
Heavy Truck Parking
Паркирайте камиона на определеното място за паркиране, преди да е изтекло определеното време.
Heavy Truck Parking
4.00
52,8K
Картинг Симулатор
Картинг Симулатор е много приятна триизмерна игра направена за Unity 3d плеър. Пистите в играта са по модел на реални писти в източна Азия. Избери си картинг и се впусни в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти.
Картинг Симулатор
5.00
8,1K
Виртуозно паркиране
Изключително трудна игра за паркиране, в която трябва да паркирате на обозначените за това места. Внимавайте да не ударите други коли или препятствия. Карайте внимателно и не губете време защото е доста ограничено. Успех.
Виртуозно паркиране
5.00
80,6K