Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нощен Мега Паркинг
Отличен 4.18
(28 гласа)

Нощен Мега Паркинг

Нощен Мега Паркинг е триизмерна паркинг игра в която ще изпробваш уменията си за паркиране. Паркирай на очертаните места колкото можеш по-бързо за най-висок резултат.
Посещения: 13944 Размер на файла: 10 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - спирачки.
Нощен удар
Навън изгледа да е една спокона нощ, но уви не е така. Врагове са се скрили по всички тъмни ъгли. Опитай се да ги елиминираш преди да изтече времето.
Нощен удар
3.50
16,7K
Wolfenstein 3D
Играта Wolfenstein е една от първите 3D шутър игри правени някога, тази игра е флаш версия на на шутър легендата. Действието на играта се развива през Втора световна война в подземни немски лабиринти, целта ви е да стигнете до фюрера и да го унищожите.
Wolfenstein 3D
3.00
15,2K
Тръксформърс
Уникална игра в която управлявате голям джип който може да се трансформира в различни машини. Използвайте ги за да преминавате препядствията.
Тръксформърс
5.00
72K
Трансформърс 3: Победата е сладка
Трансформърс 3: Победата е сладка е екшън игра със страхотна 3D графика. Вашата мисия в тази игра е да спрете Звезденписък и неговата армия и да спасите градът от унищожение. Успех!
Трансформърс 3: Победата е сладка
4.32
10,7K
Tokyo Drift Parking
Tokyo Drift Parking е игра за паркиране, в която трябва да паркирате колата на отбелязаното място с дрифт, ако просто си карате не се брои.
Tokyo Drift Parking
4.00
57,3K