Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нощен Мега Паркинг
Отличен 4.18
(22 гласа)

Нощен Мега Паркинг

Нощен Мега Паркинг е триизмерна паркинг игра в която ще изпробваш уменията си за паркиране. Паркирай на очертаните места колкото можеш по-бързо за най-висок резултат.
Посещения: 9664 Размер на файла: 10 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - спирачки.
Нощен удар
Навън изгледа да е една спокона нощ, но уви не е така. Врагове са се скрили по всички тъмни ъгли. Опитай се да ги елиминираш преди да изтече времето.
Нощен удар
3.50
15,8K
Обречената Ковачница
Обречената Ковачница е онлайн бойна игра в която ти участваш в дуели срещу реални играчи от цял свят. Подобрявай героя си, купувай оръжия и екипировка от аукциона и започни да изработваш предметите сам.
Обречената Ковачница
5.00
3K
Паркиране - Живите Мъртви
Паркиране - Живите Мъртви (Park It 3D - The Walking Dead) е триизмерна игра за паркиране. Мисията ти е да събереш жизненоважните продукти като използваш бронираната си кола, и след това да се завърнеш невредим в базата. Успех.
Паркиране - Живите Мъртви
3.50
11,3K
Crazy Shuttle
В тази игра сте таксиметров шофьор който кара мощно такси и гази пешеходците пречеши му да изпални порачката си.
Crazy Shuttle
4.00
35K
Портите
Портите е игра в която действието се развива в пост-апокалиптична обстановка. Мистериозна порта се появява по средата на родния ти град и от нея излиза цяла армия от мистериозни чудовища. Вземи пушката си и се опитай да помогнеш на останалите войници да спрат настъплението на мистериозните войни.
Портите
5.00
5,3K