Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нощен Мега Паркинг
Отличен 4.18
(28 гласа)

Нощен Мега Паркинг

Нощен Мега Паркинг е триизмерна паркинг игра в която ще изпробваш уменията си за паркиране. Паркирай на очертаните места колкото можеш по-бързо за най-висок резултат.
Посещения: 14129 Размер на файла: 10 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - спирачки.
Нощен удар
Навън изгледа да е една спокона нощ, но уви не е така. Врагове са се скрили по всички тъмни ъгли. Опитай се да ги елиминираш преди да изтече времето.
Нощен удар
3.50
16,8K
Crash n Smash Derby
В тази игра участвате в разрушително дерби, Блъскайте другите коли и се постарайте да останете последната кола в движение.
Crash n Smash Derby
3.50
50,5K
Прецизен паркинг
Прецизен паркинг е доста трудна игра за паркиране, за тези които обичат подобни игри. Това е шанс да тестваш способностите си да паркираш. Опитай се да паркираш спортната си кола на отбелязаните места преди да изтече времето. Карай внимателно.
Прецизен паркинг
4.00
33,1K
Състезание с Косачки 3D
Състезание с Косачки 3D е страхотна състезателна игра, в която се състезаваш с косачки за трева на затворена писта. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Ще трябва да спечелиш купата на първата писта за да продължиш напред.
Състезание с Косачки 3D
5.00
6,1K
Състезание в Пясъчната Буря
Страхотна игра с коли в която трябва да се опиташ да избягаш от пясъчната буря която те преследва по магистралата. Карай възможно най-бързо, избягвай другите коли по пътя и събирай бонуси.
Състезание в Пясъчната Буря
4.00
24,1K