Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нощен Мега Паркинг
Отличен 4.18
(22 гласа)

Нощен Мега Паркинг

Нощен Мега Паркинг е триизмерна паркинг игра в която ще изпробваш уменията си за паркиране. Паркирай на очертаните места колкото можеш по-бързо за най-висок резултат.
Посещения: 8770 Размер на файла: 10 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - спирачки.
Нощен удар
Навън изгледа да е една спокона нощ, но уви не е така. Врагове са се скрили по всички тъмни ъгли. Опитай се да ги елиминираш преди да изтече времето.
Нощен удар
3.50
15,7K
Майсторско паркиране
В тази игра целта ви е да паркирате различни коли, без да ги блъснете. Идеална е за нови шофьори които имат проблеми с габаритите и паркирането.
Майсторско паркиране
3.00
50,1K
Градско паркиране
Паркиране в градски условия може да се окаже наистина трудно. На всяко ниво (общо 12 нива) трябва да паркираш на определеното за това място като се стремиш да избягваш всички препятствия, колчета и други. Успех.
Градско паркиране
4.00
26,2K
Магистрално пътуване
Карай супер спорна кола по магистралата колкото можеш по-бързо. Избягвай другите коли, защото ако удариш някоя от тях играта свършва.
Магистрално пътуване
3.00
105,8K
Магистрален Състезател
Магистрален Състезател е триизмерна игра с коли. Изисква Unity 3D плеър. В тази игра караш колата си по магистралата с висока скорост. Главната ти цел е да изпревариш всички по пътя си без да се разбиеш. След всяко състезание можеш да използваш парите които си изкарал за да си купиш по-бърза кола. Успех.
Магистрален Състезател
4.50
22,2K