Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Нощен Мега Паркинг
Отличен 4.18
(28 гласа)

Нощен Мега Паркинг

Нощен Мега Паркинг е триизмерна паркинг игра в която ще изпробваш уменията си за паркиране. Паркирай на очертаните места колкото можеш по-бързо за най-висок резултат.
Посещения: 14317 Размер на файла: 10 MB Добавено: вт 24 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - спирачки.
Нощен удар
Навън изгледа да е една спокона нощ, но уви не е така. Врагове са се скрили по всички тъмни ъгли. Опитай се да ги елиминираш преди да изтече времето.
Нощен удар
3.50
16,8K
Шофьорски курсове
Ако сте си мислили че е много лесно да станеш шофьор на камион, значи сте били в заблуда. Всъщност това е една не-лека задача. В тази игра целта ви е да вземете шофьорските курсове успешно, без да се провалите. Отначало ще тренирате на коли, а след това и на камиони. Успех.
Шофьорски курсове
3.50
34,6K
Roll Roll Pirate!
Roll Roll Pirate! те отвежда в цветен свят на изненади, скрити съкровища и опасности. За да запазиш пиратското знаме Jolly Roger и да преминеш през 20-те различни острова, ще са ти нужни всичките ти умения на пират. Roll Roll Pirate съчетава красива графика с уникална 3D игра.
Roll Roll Pirate!
4.00
13,6K
Super Racer
Състезание за време по неравен терен с огромен джип.
Super Racer
5.00
27,1K
Дейв Безстрашния Каскадьор
Дейв Безстрашния Каскадьор е нова забавна игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Най-важното е да уцелиш точната скорост на автомобила при излитането, така че бъди внимателен и не задържай шпацията, а само я почуквай леко. След всяка каскада можеш да подобряваш автомобила за следващата каскада.
Дейв Безстрашния Каскадьор
4.00
34,1K