Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Неприятности в Космоса
Много добър 4
(2 гласа)

Неприятности в Космоса

Ти си в ролята на астронавт космонавт който се опитва да се върне в базата, когато корабът му е попаднал в метеоритен дъжд. Използвай летящото си АТВ за да прекосиш извънземната планета и да достигнеш безопасно до базата си.
Посещения: 8035 Размер на файла: 5 MB Добавено: пн 30 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Ловци на духове
Помогнете на ловците на духове да изчистят гората от натрапниците. Обикаляйте горите със специално екипирани АТВ-та и се оглеждайте за призраци. Карайте внимателно и унищожавайте всеки призрак който срещнете в гората.
Ловци на духове
3.00
29,7K
Uber Commando
Uber Commando е приятна неангажираща игра, в която твоя герой бяга и стреля автоматично. Преминавай през нивата, като стреляш по враговете, прескачаш траповете и избягваш куршумите. Успех.
Uber Commando
4.00
5K
Зомби Защита с Вини Викинга
Зомби защита е класическа защитна игра (Tower Defense). Ти си в ролята на викинг който се опитва да защити замъка си от тълпите зомбита които атакуват. Хвърляй мечове по зомбитата, събирай пари и подобрявай оръжията си за да устоиш колкото се може по-дълго на атаките.
Зомби Защита с Вини Викинга
3.00
19,5K
Offroad ATV Thunder
Карайте АТВ, правете въздушни трикове и се постарайте да съберете нужните точки за да минете на следващото ниво.
Offroad ATV Thunder
3.00
39,6K
АТВ Каскади
АТВ каскади е готина игра с АТВ-та в която ще караш по трудни индустриални терени. Карай възможно най-бързо и събери сините звездички и турбо-бонуси, докато избягваш препятствията. Имай в предвид че на някои места може да минеш само с турбо.
АТВ Каскади
3.00
2,5K