Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Неприятности в Космоса
Добър 3
(1 глас)

Неприятности в Космоса

Ти си в ролята на астронавт космонавт който се опитва да се върне в базата, когато корабът му е попаднал в метеоритен дъжд. Използвай летящото си АТВ за да прекосиш извънземната планета и да достигнеш безопасно до базата си.
Посещения: 5447 Размер на файла: 5 MB Добавено: пн 30 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
АТВ Шампиони
Нова игра с АТВ-та. Невероятни състезания по 6 различни писти, които трябва да отключиш. Нареди се на стартовата линия и карай възможно най-бързо. Скачай от скоковете и другите заигравки по пистата за максимален резултат.
АТВ Шампиони
3.00
2,3K
Uber Commando
Uber Commando е приятна неангажираща игра, в която твоя герой бяга и стреля автоматично. Преминавай през нивата, като стреляш по враговете, прескачаш траповете и избягваш куршумите. Успех.
Uber Commando
4.00
4,5K
Сноуборд
Карай сноуборд по стръмни писти и прави зрелищни трикове докато си във въздуха. Финиширай без да паднеш за да отключиш нови писти.
Сноуборд
3.00
15,4K
Хълк Каскади
Хълк Каскади е АТВ игра подходяща както за най-малките, така и за пораснали. Целта на играта е да помогнеш на Хълк да кара АТВ възможно най-бързо и да изпълнява различни каскади от скоковете по трасето. Прави зрелищни каскади за да изкарваш повече точки.
Хълк Каскади
3.00
2K
Ядосана Бабка 2
Престъпността отново е излязла от контрол и Баба не може да разчита на полицията да я озапти. Вместо това, ядосаната Баба поема нещата в свои ръце.
Ядосана Бабка 2
4.00
19,8K