Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Неприятности в Космоса
Много добър 4
(2 гласа)

Неприятности в Космоса

Ти си в ролята на астронавт космонавт който се опитва да се върне в базата, когато корабът му е попаднал в метеоритен дъжд. Използвай летящото си АТВ за да прекосиш извънземната планета и да достигнеш безопасно до базата си.
Посещения: 7831 Размер на файла: 5 MB Добавено: пн 30 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Quad Runner
Игра с АТВ-та в която можете да карате пет различни модела АТВ. Изберете най-подходящият за вас модел и се пробвайте да преминете през нивата изпълнени с разнообразни препятствия. Внимавайте да не се преобърнете и да разбиете АТВ-то.
Quad Runner
5.00
32K
Зомби Защита
Зомби защита е екшън игра с много стрелба по зомбита. Родния ти град е под заплаха и само ти можеш да спреш гладните зомбита. Скрий се зад барикадите и обстрелвай прииждащите зомбита. Целта е да ги спреш преди да разрушат барикадата. Презареждай често и подобрявай защита и оръжията си след всяко ниво. Успех и точен мерник.
Зомби Защита
4.00
3,1K
Rex Racer
В тази игра вие сте в ролята на динозавър, който участва в състезания с мотори и АТВ-та. Целта на играта е да стигнете до финала, без да се преобърнете.
Rex Racer
5.00
18,6K
Екстремно АТВ
Карай АТВ през екстремни терени, скокове и рампи. Събирай звездички и избягвай най-различни препятствия по пистата. За да спечелиш състезанието трябва да прекосиш финиша преди твоите опоненти.
Екстремно АТВ
5.00
42,7K
Пясъчно Бъги Рейсинг
В тази игра ти управляваш бъги пригодено да се движи по дюните и за тежък оффроуд. Изпробвай шофьорските си умения по писти изпълнени с препятствия и се опитай да стигнеш до финиша без да потрошиш машината.
Пясъчно Бъги Рейсинг
4.50
16,5K