Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Неприятности в Космоса
Добър 3
(1 глас)

Неприятности в Космоса

Ти си в ролята на астронавт космонавт който се опитва да се върне в базата, когато корабът му е попаднал в метеоритен дъжд. Използвай летящото си АТВ за да прекосиш извънземната планета и да достигнеш безопасно до базата си.
Посещения: 3972 Размер на файла: 5 MB Добавено: пн 30 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Снайперист
Готина военна игра. Ти си снайперист на пост, когато забелязваш че вражеската армия напада твоята база. Стреляй на месо, и не позволявай на враговете да проникнат в базата ти.
Снайперист
3.00
62,1K
Моджото на Мумията
Една страхотна игра в която трябва да изминеш възможно най-дълго разстояние с един опит. Ти си в ролята на млад зубрач, който се опитва да впечатли момичетата. Той е решил да стане готин като намери гробницата на цар Готин. Използвай реактивната си раница за да летиш из гробницата. Избягвай препятствията и летящите мумии и събирай златни монети с които да подобряваш екипировката си.
Моджото на Мумията
3.00
3,5K
Super Mario Truck Rider
В тази игра Марио е шофьор на високо проходим камион. Помогнете му да премине през трудно проходимите, хълмисти терени и да стигне до замъка с принцесата, без да се преобърне с камиона.
Super Mario Truck Rider
4.00
23,3K
Cycle Scramble
Забавна състезателна игра, в която участвате в състезания с колелета. Трупайте точки, отключвайте нови писти и по добри колелета с които да се състезавате, също така можете да подобрявате параметрите на колелото си.
Cycle Scramble
5.00
15,1K
АТВ Шампиони
Нова игра с АТВ-та. Невероятни състезания по 6 различни писти, които трябва да отключиш. Нареди се на стартовата линия и карай възможно най-бързо. Скачай от скоковете и другите заигравки по пистата за максимален резултат.
АТВ Шампиони
3.00
2,1K