Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Неприятности в Космоса
Добър 3
(1 глас)

Неприятности в Космоса

Ти си в ролята на астронавт космонавт който се опитва да се върне в базата, когато корабът му е попаднал в метеоритен дъжд. Използвай летящото си АТВ за да прекосиш извънземната планета и да достигнеш безопасно до базата си.
Посещения: 4312 Размер на файла: 5 MB Добавено: пн 30 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Джипове и Зомбита
Джипове и зомбита е страхотна екшън игра със зомбита, джипове и много стрелба. Населението на планетата Земя е заразено с опасен вирус който превръща хората в зомбита. Запали бронирания си джип и започни да разчистваш улиците от гладните за мозъци зомбита. След всяко ниво можеш да използваш спечелените пари за да подобряваш оръжията си.
Джипове и Зомбита
3.00
9,8K
Condemned World TD
Вашето царство е атакувано от кръвожадните орки. Стройте защитни кули на стратегически места и ги оборудвайте с различни видове кристали, за да отблъснете атаката.
Condemned World TD
3.00
19,1K
Quad Runner
Игра с АТВ-та в която можете да карате пет различни модела АТВ. Изберете най-подходящият за вас модел и се пробвайте да преминете през нивата изпълнени с разнообразни препятствия. Внимавайте да не се преобърнете и да разбиете АТВ-то.
Quad Runner
5.00
31,6K
Ядосаната Бабка в Индия
Новата версия на играта Ядосаната Бабка е вече и при нас. Действието се развива в Индия, където лошото бабе трябва да се бяга по улиците и да наказва лошите гангстери. Успех.
Ядосаната Бабка в Индия
4.00
7,1K
Спонджбоб АТВ
Спонджбоб АТВ е анимационна игра подходяща и за най-малките. Помогни на Спондж Боб да преодолее всички препятствия и да стигне невредим до финиш линията. На края на всяко ниво може да използваш спечелените точки за да отключваш нови АТВ-та. Успех.
Спонджбоб АТВ
5.00
2,8K