Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Неприятности в Космоса
Добър 3
(1 глас)

Неприятности в Космоса

Ти си в ролята на астронавт космонавт който се опитва да се върне в базата, когато корабът му е попаднал в метеоритен дъжд. Използвай летящото си АТВ за да прекосиш извънземната планета и да достигнеш безопасно до базата си.
Посещения: 5231 Размер на файла: 5 MB Добавено: пн 30 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Самотният войник
Самотният войник е една игра със стрелба в която вие сте последния оцелял войник от вашата част. Целта ви е да удържите позииците докато пристигне подкрепление. След всяко ниво може да си купите по-мощни оръжия които ще ви помогнат да оцелеете по-дълго.
Самотният войник
4.00
63,8K
Monster ATV
Карайте огромно ATV по трудно проходими терени и коли. Събирайте звезди и внимавайте да не се преобърнете.
Monster ATV
5.00
35,2K
Яростна Джипка 3
В тази игра ти си в ролята на програмист, чийто климатик се е развалил в най-горещия ден от лятото. Той не може да се примири с този факт и пали големия си джип и тръгва да търси нов климатик. Мачкай коли, варели и на практика всичко което ти се изпречи на пътя.
Яростна Джипка 3
3.00
5,2K
Стрелба с лък
Стрелба с лък е готина средновековна игра с лъкове и стрелци. Мисията ти е да уцелиш всички мишени преди да изтече времето. Забавлявай се като тренираш уменията си.
Стрелба с лък
3.00
47,4K
Warzone Getaway
Стреляйте по превозните средства, които атакуват джипа охраняван от вас. След всяко ниво можете да закупувате нови по-мощни оръжия.
Warzone Getaway
2.00
39,4K