Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Бойна Арена
Много добър 3.47
(19 гласа)

Бойна Арена

Бойна Арена е екшън платформена игра с пикселизирана графика. Ти и твоите приятели сте изядени от побъркан компютър и трябва да си пробиете път навън с бой. Успех.
Посещения: 10469 Размер на файла: 15 MB Добавено: пн 30 ное 2015 Качена от: masoko
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Движи се и скачай със стрелките.
S - щит.
A - Атака.
bartmartinez
bartmartinez 01.03.2016 19:57
Обичам тази игра
Бойна Зора - Галактики
Бойна Зора - Галактики е безплатна мрежова игра. Действие се развива в огромни галактики сред хиляди други реални играчи. В тази игра започваш като лидер на малка космическа база, и чрез дипломация, стратегия и военна сила трябва да разширяваш владенията си. Успех.
Бойна Зора - Галактики
5.00
5,1K
Бойна Зора
Бойна Зора е социална игра от типа на стратегиите. Целта ти е да станеш най-силния водач, по-добър от всички останали играчи и да основеш най-големия съюз известен на планетата Земя. Трябва да се научиш да използваш дипломация, ресурси и военна сила за да постигнеш целите си. Забавлявай се с хиляди други играчи.
Бойна Зора
3.00
8,9K
Бойна Станция
Много трудна защитна игра, в която освен защитни кули разполагате и с герой, който можете да движите по време на битките.
Бойна Станция
3.00
7,6K
Мистър Ярост
Странствай през бездната и мрака на Недър света и унищожавай гневните пръчки с гневните си сили. Ти си мистър Стиксън, боец който е открил мощна напитка наречена Серум на Яростта. Серума увеличава бойната му сила и му позволява да се сражава срещу много врагове.
Мистър Ярост
3.00
6,4K
Зомби Трапер 2
Една страхотна игра направена от ветераните в бранша Miniclip.com. Света е нападнат от зомбита които са превърнали цялото население на земята в неживи чудовища. Малкото оцелели хора са се скрили под земята. Но за да оцелеят там им трябва чист въздух, който те си набавят чрез пречиствател на повърхността. Целта ти е да опазиш пречиствателя от настъпващите орди от зомбита. Успех.
Зомби Трапер 2
4.00
4K