Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Battlefield General
Много добър 4
(1 глас)

Battlefield General

Това е династия Qin в древен Китай. Вашата мисия е да натрупат колкото се може повече злато във всяка една от вашите военни кампании, за да помогнете на императора да построи Великата стена. Успех!
Посещения: 23781 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 20 апр 2009
Добави към любими
Играе се със стрелките и мишката.
Battlefield Shooter 2
Battlefield Shooter 2 e защитна игра в която ти си в ролята на снайперист който защитава базата си. Използвай различни оръжия за да отблъскваш врага. Не забравяй да подобряваш постоянно екипировката си, след всяка вълна от врагове. Успех.
Battlefield Shooter 2
3.90
15,8K
Battlefield Airwolf 2
Пилотирайте военен хеликоптер, избягвайте вражеския огън и събирайте различни бонуси, за да подобрявате въоръжението си.
Battlefield Airwolf 2
5.00
8,9K
Battlefield 2
Battlefield 2 е екшън игра с добра графика и разнообразни мисии.
Можете да избирате от два различни героя, с които да играете. Единият е по силен и е въоръжен с огнепръскачка, а другият с базука.
Battlefield 2
4.00
20K
Войната на Кликовете
Войната на Кликовете е микс между пъзел и стратегическа игра. Целта ти в тази цветна игра е да помогнеш на магьосниците да защитят замъка си от нападащите ги варвари. След всяка вълна можеш да подобряваш защитата и магиите си.
Войната на Кликовете
4.40
6K
Опасни съседи 2
Стратегическа игра, подобна на шах с доста насилие. От теб се иска да подготвиш семейството си за смъртоносна битка със съседите. Използвай брадви, моторни резачки, чукове и всякакви ужасяващи оръжия за да победиш отвратителните си съседи.
Опасни съседи 2
5.00
13,7K