Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Уроци по паркиране
Много добър 3.29
(7 гласа)

Уроци по паркиране

Паркирайте колата на посоченото място преди да ви е изтекло времето. Пазете другите коли.
Посещения: 64618 Размер на файла: 367 KB Добавено: нд 3 май 2009
Добави към любими
Паркирайте колата със стрелките
Уроци по кормуване
Завършете серия от уроци по кормуване с лек автомобил.
Уроци по кормуване
3.41
146,6K
Бързи коли
Бързи коли е много динамична игра с коли в която трябва да бъдеш най-бързия на трасето. Целта ти е да събереш най-много монети преди да изтече времето или да се блъснеш в друга кола.
Бързи коли
3.67
22,6K
Решение 3
Решение 3 е игра с коли, в която вие сте изпратен на мисля, да стигнете до скоро свален съюзнически кораб и да спасите оцелелите. Колата с която разполагате няма ресурсите да стигне до мястото на катастрофата, но след всеки неуспешен опит можете да използвате събраните пари за подобряване на колата си.
Решение 3
5.00
26,5K
СпонджБоб Рали 2
Втората версия на състезателната детска игра СпонджБоб Рали е вече и при нас. Във втората версия на играта има 2 нови коли, които трябва да отключиш и много нови нива. Пали двигателя и се опитай да спечелиш първо място на всички писти. Успех.
СпонджБоб Рали 2
4.00
13,3K
Батман срещу Зомбита
Батман срещу зомбита е игра с коли в която трябва да дрифтиш. Ти си в ролята на Батман и трябва да размазваш зомбита. с батмобила си. Карай бързо и дрифтвай върху зомбитата и тяхната зелена кръв. На всяка писта трябва да премажеш определен брой зомбита за да отключиш следващата писта. Забавлявай се докато въртиш гуми върху размазаните тела на зомбитата в забавната игра "Батман срещу Зомбита"
Батман срещу Зомбита
4.00
15,3K