Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
inFamous
Отличен 5
(1 глас)

inFamous

Флаш версия на популярната компютърна игра inFamous. Изберете дали ще използвате силите си за добро или зло и се впуснете в безкрайните екшън приключения предлагани от тази игра.
Посещения: 30455 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 1 юни 2009
Добави към любими
Движение със стрелките.
Space-bar - стрелба.
Lilo & Stitch Laser Blast
Помогнете на Стич да избяга от космическия кораб на капитан Ганту.
Lilo & Stitch Laser Blast
3.00
34,6K
Оффроуд Ярост 2
Втората версия от страхотната състезателна игра с елементи на екшън е вече и при нас. Играта е все още в бета версия, но така или иначе е голяма забава. Направи нова игра или се присъедини към някоя вече направена и се сражавай срещу играчи от цял свят. Опитай се да завършиш първи, преди всички. За целта се опитай да ги унищожиш преди да са финиширали.
Оффроуд Ярост 2
4.00
5,5K
Хобо 7: Рай
Седмата и последната версия от серията на епичната игра Хобо. След като Хобо победи Сатаната в шеста версия, той се озовава в Рая. Само че се оказва че Ангелите и другите праведни души не са много приятелски настроени. Хобо ще трябва да измине дълъг път, докато накрая се срещне с Бог.
Хобо 7: Рай
4.50
9,3K
Karate Blazers
Аркадна ретро игра подобна на Каратека.
Karate Blazers
4.19
109,7K
Империите на Аркея
Командире, добре дошъл на острова на залеза. Този, някога проспериращ остров е ограбен от пиратски набези през последните месеци. Сега тези кръвопийци са впили зъби в богатия град Хартвейл. Дай на злодеите това което заслужават.
Империите на Аркея
5.00
13,8K