Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Уроци по кормуване
Много добър 3.43
(23 гласа)

Уроци по кормуване

Завършете серия от уроци по кормуване с лек автомобил.
Посещения: 147187 Размер на файла: 2 MB Добавено: сб 27 юни 2009
Добави към любими
Управление със стрелките.
Уроци по паркиране
Паркирайте колата на посоченото място преди да ви е изтекло времето. Пазете другите коли.
Уроци по паркиране
3.29
64,8K
Space Racers
Космическо състезание с коли, изберете колата с която ще се състезавате, имате голям избор от коли захранвани с различни горива, предлагащи разнообразни комбинации от ускорение, максимална скорост и т.н. Избягвайте мазните петна и събирайте ускорения, за да финиширате първи и да преминете на следващото ниво.
Space Racers
5.00
39,8K
Зомби Апокалипсис с Коли
Зомби Апокалипсис с Коли е триизмерна игра с коли, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит, като междувременно мачкаш зомбита. Има 3 различни автомобила, и много подобрения за тях. Успех.
Зомби Апокалипсис с Коли
5.00
24,3K
Улично Рали
В играта улично рали ти си участник в нелегални гонки, които се провеждат по улиците на града. Избери си кола и се впусни в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти. След всяко състезание може да използваш спечелените пари за да подобряваш колата или да си купиш по-добра.
Улично Рали
3.67
15,6K
Паркинг Майстор
Обичаш ли колите? Ако отговора е да - тогава това е перфектната работа за теб. По цял ден ще шофираш и ще изкараш пари за една страхотна ваканция. Чичо ти е собственик на хотел и има нужда точно от човек като теб - някой който да паркира колите на гостите. Не се проваляй.
Паркинг Майстор
4.00
20,6K