Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
3D Билярд
Много добър 4
(1 глас)

3D Билярд

Много добре направена 3D билярд игра. Играта може да се играе от двама души или от един срещу компютъра. За да играете тази игра трябва да имате инсталиран shockwave плъгин на браузъра.
Посещения: 37933 Размер на файла: 1 MB Добавено: сб 27 юни 2009
Добави към любими
Играе се с мишката.
3D Parking: City Rumble
3D Parking: City Rumble е забавна и реалистична паркинг игра захранена от Unity3D технологията. Със започването на играта ще паркираш само малки коли, но с напредването през нивата ще ти поверяват все по-скъпи и хубави коли. Успех.
3D Parking: City Rumble
3.83
6,1K
3D Паркиране в Мола
3D Паркиране в Мола е забавна игра за паркиране, с триизмерна реалистична графика. Целта е да паркираш колата на определеното за това място без да я одраскаш. Успех.
3D Паркиране в Мола
4.44
19,6K
3D Мотокрос
3D Мотокрос е нова игра направена за Unity Player. Пали двигателя и се опитвай да превземеш всички 20 писти, които те очакват. Успех и внимателно!
3D Мотокрос
3.00
11,1K
3D Формула 1
Искал ли си някога да се почустваш като пилот от формула 1. Шофирай болида си, и се опитай да победиш останалите състезатели в този вълнуващ шампионат. Избери си трудност, и карай с висока скорост по триизмерните писти.
3D Формула 1
5.00
12,8K
3D Хамър Състезание
Състезавай се с огромния си Хамър в пустинята в годишния оффроуд шампионат. Играта предлага различни нива на трудност. Избери си едно и се впусни в надпреварата. Трябва да караш три обиколки на всяка писта, и да завършиш първи. Това ще ти гарантира спечелване на състезанието. Играта предлага 5 невероятни писти. Успех.
3D Хамър Състезание
4.00
4,1K