Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Herbie Racing
Много добър 4
(2 гласа)

Herbie Racing

Herbie Racing е 3D игра с коли, в която участвате в състезание с ретро коли. Карайте внимателно и се постарайте да пресечете финиш линията първи.
Посещения: 73361 Размер на файла: 961 KB Добавено: нд 28 юни 2009
Добави към любими
Управление със стрелките.
Саут Парк 3Д Състезание
Саут Парк 3Д Състезание е игра с коли, в която главните герои са приятелите ти от филма Саут Парк. Изберете вашият картинг и се включете в състезанието. По пистата са разпръснати различни предмети, някой от тях ще те забавят, други ще ти дадат бонус ускорени.
Саут Парк 3Д Състезание
4.00
8,5K
Супер Коли 2 - Пътуването
Супер Коли 2 - Пътуването (Supercar 2 - Road Trip) е добре направена триизмерна игра със спортни коли. Има четири различни супер коли между които да избираш. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Събирай турбо-бонусите и карай възможно най-бързо за да спечелиш всяка писта.
Супер Коли 2 - Пътуването
4.50
17,6K
МоторСити: Карай
МоторСити: Карай е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Мисията ти е да опазиш Моторсити от злите роботи и техния зъл шеф. Патрулирай по улиците и разрушавай всеки робот който се изпречва на пътя ти. Пали двигателя защото улиците не са безопасни.
МоторСити: Карай
4.50
7,8K
Тарсис
Тарсис е триизмерна игра в която се състезаваш със пясъчни бъгита по повърхността на марс. Опитай се да достигнеш до падналите сателити възможно най-бързо и събери всички за да минеш нивото.
Тарсис
4.00
27,8K
Рали 1
Рали 1 е състезателна игра с коли в която се състезаваш срещу други рейсъри. Избери си шофьор и се впусни в надпреварата. След всяко състезание може да използваш спечелените пари за подобрения по колата.
Рали 1
3.50
26,1K