Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Lenny The Lizard Game
Много добър 4
(1 глас)

Lenny The Lizard Game

Нахранете мързеливият гущер. Пазете се от пчелите.
Посещения: 13032 Размер на файла: 654 KB Добавено: пн 18 фев 2008
Добави към любими
Звезден Командо
Звезден Командо е много интересна аркадна игра, в която ти си в ролята на командос, който подскача от планета на планета и обезврежда враговете безшумно. Хаквай порталите, обикаляй по планетите и намери изхода от всяко ниво.
Звезден Командо
4.00
4,5K
Овца в космоса 2
Новата версия на страхотната логическа игра Овца в космоса е тук. Новата версия се казва Изгубена в Космоса. Главните герои - Шон овцата, Тими и Шърли са отвлечени от извънземните и трябва да намерят пътя към дома. За да постигнат това първо трябва да намерят пътя към дома.
Овца в космоса 2
4.60
6,8K
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена е страхотна аркадна игра с любимите ни герои от анимационния сериал Костенурките Нинджа. В началото на играта можеш да играеш само с Леонардо, но скоро след това можеш да избираш и някой от останалите герои.
Костенурките Нинджа: Тъмни Времена
4.14
143,9K
Епични Пирати
Епични Пирати е страхотна аркадна игра в която трябва да използвай най-различни оръжия за да разрушиш враговте си. Битките се провеждат на различни арени, докато пътуваш през времето и пространството. Опитай се да оцелееш и да унищожиш враговете си за да напреднеш през нивата.
Епични Пирати
3.00
4,4K
Scamper ghost
Игра подобна на класиката Pacman, с тази разлика че можете да се движите по целия екран - няма лабиринт.
Scamper ghost
5.00
5,6K