Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Stinger Mission
Отличен 5
(1 глас)

Stinger Mission

Вземете оръжията си и унищожавайте зомбита и бизнесмени с пушки. Оцелявайте и купувайте нови оръжия.
Посещения: 26730 Размер на файла: 8 MB Добавено: пн 28 сеп 2009
Добави към любими
WASD - управление
J - атака
K - смяна на пълнителя
B - купуване на оръжия
H - помощ
Зеления самурай
Зеления самурай е игра в която можеш да изпробваш уменията си. Ти си в ролята на зелен самурай който се сражава с лошите нинджи. Избий колкото можеш повече нинджи преди те да те убият.
Зеления самурай
5.00
6,7K
Зомбита FPS
Зомбита FPS е екшън игра със зомбита, в която вие сте в ролята на войник, който е приклещен в територия заразена от кръвожадни зомбита. Твоята мисия е да се защитаваш от враждебните зомбита, да събираш оръжия и други предмети, които ще ти помогнат да оцелееш по дълго. Успех!
Зомбита FPS
3.78
11,4K
Супер Битка 3: Добро срещу Лошо
Третата версия на страхотната анимационна игра Супер Битка е вече и при нас. В тази версия ще имаш шанса да се сражаваш от добрата или лошата страна. Избери си любимия герой и се впусни в битката за анимационния свят.
Супер Битка 3: Добро срещу Лошо
3.50
24,8K
Boxhead кошмара
Boxhead кошмара е нова версия на популярната флаш игра Boxhead. В тази версия можете да играете като терорист или като войник. Героят на терориста много прилича на Осама бин Ладен и се казва Бини, за съжаление преди да играете с този герой, трябва да го отключите. Целта ви в тази игра е да защитавате базата си и да подобрявате оръжията и защитата си.
Boxhead кошмара
5.00
16,4K
Slayin
Slayin е малка ролева игра в която трябва да се сражаваш срещу врагове и босове, и да събираш златни и сребърни монети за да си купуваш брони и оръжия. Играта предлага 3 различни героя, но само първия е отключен в началото на играта.
Slayin
4.00
4,5K