Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Savior – Tower Defense
Много добър 4
(1 глас)

Savior – Tower Defense

Ако обичате отбранителните игри с кули, тази ще ви допадне. Бранейки кулата, трябва да спасиш Кралството на светлината от набезите на Kailgerwrath. За целта, трябва да събереш своите защитници.
Посещения: 10411 Размер на файла: 6 MB Добавено: ср 30 сеп 2009
Добави към любими
Използвай мишката, за да правиш движения с които да поставяш кули.
GTO дрифт
Много добра игра от Armor Games. В нея ти караш спортна кола за дрифт. Трябва да взимаш завоите със дрифт за максимален резултат. Иновационното управление предлага максимална наслада от шофирането.
GTO дрифт
5.00
37,6K
Балон в пустошта
Много интересна защитна игра, в която вие сте катастрофирали с балон в пустошта. За да преминете нивото трябва да поправите балона си. Между вълните минават камиони, от които можете да пазарувате.
Балон в пустошта
4.00
8,4K
Тъмниците на Аркуз 2
Тъмниците на Аркуз 2 е много добре направена RPG игра със страхотна графика и разнообразни куестове и оръжия. Изпълнявайте куестове и развивайте оръжията и уменията на героят си.
Играта зарежда по-бавно защото е 31 MB.
Тъмниците на Аркуз 2
3.00
25,6K
Downhill Snowboard 3
Downhill Snowboard 3 е страхотна зимна игра, в която карайте сноуборд и правете различни трикове, докато летите във въздуха. Имате възможност да избирате от богат асортимент герои и сноуборд оборудване, но повечето са заключени в началото на играта. Изберете вашият герой и пистата, на която да покажете уменията си. Карайте възможно най-бързо или ще бъдете застигнат и затрупан от лавина. Успех!
Downhill Snowboard 3
5.00
18,8K
Stark TD
Защитна игра, в която вместо кули, поставяте супер герои на стратегически места, за да спрете вражеските вълни.
Stark TD
5.00
29,7K