Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Clockwords: Prelude
Добър 3
(1 глас)

Clockwords: Prelude

Clockwords е трескава игра с думи, създадена във викториански Лондон. Ти си гениален изобретател, който открива схемите на необикновена машина, работеща със силата на думите. Но в лабораторията ти проникват машини-шпиони, които са дошли, за да откраднат тайните ти!
Посещения: 11389 Размер на файла: 7 MB Добавено: нд 18 окт 2009
Добави към любими
Използвай клавиатурата, за да пишеш думи, с които да унищожаваш нападащите шпиони. Enter - след всяка дума. Можеш да използваш всички букви, но тези, които са показани, са по-опасни.
Робо-копач
В тази игра ти си робот миньор, който копае земните недра в търсене и събиране на минерали и полезни изкопаеми. Продавай събраните минерали и използвай парите за гориво и подобрения по робота.
Робо-копач
5.00
7K
Gold Miner Vegas
Gold Miner Vegas e подобрена версия на Gold Miter Classic. Както в класическата игра и тука трябва да използвате куката, за да събирерте златни късове скрити в недрата на земята. Съберете определен брой злато, за да преминете на следващото ниво.
Gold Miner Vegas
3.30
111,2K
Gold Miner Special Edition
В играта Gold Miner Special Edition трябва да съберете определено количество златото, за да преминете на следващото ниво! Ако имаш достатъчно пари, можете да си купите бонуси, които ще ви помогнат в следващото ниво!
Gold Miner Special Edition
3.50
45,4K
3 Панди в Бразилия
3 Панди в Бразилия (3 Pandas in Brazil) е забавна логическа игра с три сладки панда мечета. Те са се загубили някъде в Бразилия и се опитват да намерят пътя към дома. Помогни им да се справят с препятствията и да стигнат до края на всяко ниво.
3 Панди в Бразилия
4.40
10,7K
Търсач на Съкровища
Търсач на Съкровища (Treasure Rush Miner) е простичка зарибяваща игра. Целта ти е да събереш различните скъпоценности скрити под земята, и да ги подредиш по сандъците. Може да комбинираш скъпоценности от един вид, без да докосваш другите видове.
Търсач на Съкровища
5.00
3,3K