Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Clockwords: Prelude
Добър 3
(1 глас)

Clockwords: Prelude

Clockwords е трескава игра с думи, създадена във викториански Лондон. Ти си гениален изобретател, който открива схемите на необикновена машина, работеща със силата на думите. Но в лабораторията ти проникват машини-шпиони, които са дошли, за да откраднат тайните ти!
Посещения: 11319 Размер на файла: 7 MB Добавено: нд 18 окт 2009
Добави към любими
Използвай клавиатурата, за да пишеш думи, с които да унищожаваш нападащите шпиони. Enter - след всяка дума. Можеш да използваш всички букви, но тези, които са показани, са по-опасни.
Търсач на Съкровища
Търсач на Съкровища (Treasure Rush Miner) е простичка зарибяваща игра. Целта ти е да събереш различните скъпоценности скрити под земята, и да ги подредиш по сандъците. Може да комбинираш скъпоценности от един вид, без да докосваш другите видове.
Търсач на Съкровища
5.00
3,2K
Лазерен Пнигвин
Помогнете на момчето да избяга от злия пингвин, който го обстрелва с лазери и бомби. Пазете се от препядствията и събирайте бонусите.
Лазерен Пнигвин
4.00
4,7K
Загубеняк
Искало ли ви се е някога да разберете как се чуства един загубеняк? Тази игра ви дава уникалната възможност да превърнете един истински загубеняк в парти животно. Дали ще успеете да се справите за 14 дена?
Загубеняк
4.00
9,3K
Stay Yellow
Целта в тази забавна игра е много проста - вие сте жълто кубче и трябва да си останете такова. За целта - просто избягвайте останалите цветни кубчета.
Stay Yellow
5.00
9,1K
Game for Money
Икономическа игра подобна на монополи.
Game for Money
5.00
14,4K