Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Auto Blitz
Добър 3
(1 глас)

Auto Blitz

Изберете една от четерите коли и се състезавайте в страхотното 3D рали Auto Blitz.
За да играете тази игра ви трябва Shockwave.
Посещения: 85133 Добавено: вт 20 окт 2009
Добави към любими
Управление със стрелките.
Арената на Блъскащите Колички
Ако обичаш блъскащи колички, то тази игра е точно за теб. В тази игра блъскащите колички имат мощни двигатели. Включи се в надпреварата и блъскай колите от противниковия отбор докато не разрушиш всички, без изключение. Използвай турбото и спирачките за по-атрактивни сблъсъци.
Арената на Блъскащите Колички
4.00
26,8K
Тарсис
Тарсис е триизмерна игра в която се състезаваш със пясъчни бъгита по повърхността на марс. Опитай се да достигнеш до падналите сателити възможно най-бързо и събери всички за да минеш нивото.
Тарсис
4.00
27,8K
Чудовищни Гуми
Чудовищни Гуми е много добра състезателна игра с подобрения. Играта предлага 16 различни писти в които се състезаваш срещу останалите опоненти. В началото на играта само един състезател е наличен, но с напредването на играта ще отключиш и другите. След всяко рали можеш да подобряваш джипката си. Успех.
Чудовищни Гуми
5.00
8K
Градски Състезания
Градски Състезания е триизмерна състезателна игра направена за Unity плеър. Целта ти в тази игра е намериш и отнемеш знамето на противниковия отбор и да го върнеш в твоята база. Опитай да отбележиш възможно най-много точки преди да изтече времето. Успех.
Градски Състезания
3.50
9,9K
Park it
Паркирайте колите на определените парко места, преди да е изтекло времето.
Park it
4.00
20,5K