Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
BLOODFIELD - The Meat City
Много добър 4
(1 глас)

BLOODFIELD - The Meat City

Bloodfield The Meat City е много агресивна екшън игра. Имате право на избор от 5 различни героя, играта предлага 50 нива и 28 различни оръжия.
Посещения: 29063 Размер на файла: 9 MB Добавено: ср 21 окт 2009
Добави към любими
Управление със стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
Бойна Арена
Бойна Арена е екшън платформена игра с пикселизирана графика. Ти и твоите приятели сте изядени от побъркан компютър и трябва да си пробиете път навън с бой. Успех.
Бойна Арена
3.52
12,3K
Road of the Dead
Повечето хора в града са превърнати в зомбита, в градът е обявено военно положение. Единстеният ви шанс за спасение е да избягате с кола по магистралата. Играта зарежда бавно, защото е 25 MB
Road of the Dead
5.00
150,5K
Болката на Тигъра
Уникална платформена игра, каквато не сте виждали до сега. На пръв поглед играта прилича на всички други платформени игри - трябва да тичаш из нивата, да събираш предмети и да стигаш до края на всяко ниво. В тази игра обаче, трябва да причиняваш болка на малкия тигър. Скачай по шиповете и върху режещите дискове, и изобщо по всичко което ще ти причини болка.
Болката на Тигъра
4.00
3,9K
Бягство от Мафията
В тази игра ти си член на мафиотска групировка който се опитва да пази територията си. Членове на вражеска групировка душат наоколо и трябва да им покажеш кой е шефа. Пали колата и им покажи че не могат да се закачат с теб.
Бягство от Мафията
5.00
6,2K
Марио Робо Битка
Армията роботи на Баузър отново напада нашия любим Супер Марио. Роботите са въоръжени с различни оръжия и са много силни. Марио трябва да използва собствения си робот за да се защити от подлата атака на Баузър. Той разчита на твоята помощ - не го разочаровай.
Марио Робо Битка
5.00
2,9K