Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Pumpkin Wars
Добър 3
(1 глас)

Pumpkin Wars

Отново е това време на годината. Създанията от гробищата излизат от катакомбите и правят номера на всички. Скочи в своята тиква и ги застреляй.
Посещения: 6250 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 3 ное 2009
Добави към любими
WASD или стрелките - за навигация.
SPACE = стрелба.
1 или z за “Лекуваща сила”
2 or x for “Атомна сила”
3 or c for “Защитна сила”
Zombie Ramming
Карайте кола и прегазвайте атакуващите ви зомбита. След всяко ниво можете да поправяте и подобрявате колата си.
Zombie Ramming
5.00
18,7K
Спаси Дракона
Спаси дракона е екшън игра в която ти караш колело и се превръщаш в дракон. Стреляй по враговете и събирай скъпоценни камъни за подобрения на края на всяко ниво.
Спаси Дракона
5.00
5,1K
Пробуждането: Портите на Ада
Пробуждането: Портите на Ада е сложна тактическа игра в която трябва да прилагаш военна стратегия. Ти си в ролята на командир който е попаднал с отряда си в зона заразена от зомбита. Целта ти е да изведеш хората от там, като изпълняваш различни мисии. След всяка мисия може да наемаш нови войници и да подобряваш екипировката и уменията им.
Пробуждането: Портите на Ада
4.00
5K
Квадрат на Смъртта
Квадрат на Смъртта е нов триизмерен шутър направен за Unity Player. Играта предлага страхотна триизмерна графика и много интересен геймплей. Сражавай се срещу чудовища, зомбита и други фантастични състезания. Разполагаш и с голям арсенал оръжия - използвай го разумно. Успех.
Квадрат на Смъртта
5.00
3,7K
Geffenvaniac
Geffenvaniac е аркадна, ретро игра която ще ви върне назад във времето. Играта предлага множество врагове, оръжия и подобрения за героя ти. Взимай оръжията и се изправи срещу скелетите, зомбитата и другите врагове които те очакват в тъмницата. Успех.
Geffenvaniac
3.00
2K