Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Pumpkin Wars
Добър 3
(1 глас)

Pumpkin Wars

Отново е това време на годината. Създанията от гробищата излизат от катакомбите и правят номера на всички. Скочи в своята тиква и ги застреляй.
Посещения: 6210 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 3 ное 2009
Добави към любими
WASD или стрелките - за навигация.
SPACE = стрелба.
1 или z за “Лекуваща сила”
2 or x for “Атомна сила”
3 or c for “Защитна сила”
Naruto RPG 2
Бийте се срещу враговете си от Натуро вселената. Подобрявайте героя си след всяка битка.
Naruto RPG 2
3.00
20,8K
Зомбита изядоха телефона ми
Страхотна екшън игра в която трябва да се защитиш от атаката на зомбитата. Забавната част на играта е че трябва да убиваш зомбитата като използваш различни музикални инструменти като китара например. На края на всяка вълна може да подобриш инструментите си в музикалния магазин.
Зомбита изядоха телефона ми
4.00
11,5K
Box Head - 2Play
Дългоочакваната трета част от успешната поредица Boxhead най-накрая е тук. Това със сигурност е най-добрата от всички части на Boxhead - с повече стаи и двубой на живот на смърт.
Box Head - 2Play
4.00
9,1K
Zombocalypse
Zombocalypse е екшън игра за оцеляване, в която се биете срещу безкрайните вълни от атакуващи зомбита. Започвате играта въоръжен само с едно мъчете, но по късно в играта намирате най-различни оръжия и бонуси. Стреляйте по атакуващите ви зомбита и не им позволявайте да ви доближават.
Zombocalypse
5.00
7,4K
Soldiers
Soldiers е екшън игра, в която изпълнявате различни военни мисии, стреляйки по вражеските единици, понякога се налага и да използвате димни и бойни гранати.
Soldiers
5.00
23,3K