Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
FastTrack
Много добър 4
(1 глас)

FastTrack

Fast Track е състезателна игра с коли с много добра графика и разнообразни подобрения на колата. Участвайте в различни състезания и използвайте спечелените пари за тунинговане на колата си.
Посещения: 42015 Размер на файла: 3 MB Добавено: нд 29 ное 2009
Добави към любими
A или ← наляво.
D или → надясно.
W или ↑ напред.
S или ↓ спирачка.
Кални Състезания
Кални Състезания е страхотна състезателна игра с коли, в която трябва да се съревноваваш срещу компютърно управлявани опоненти по кални трасета. Събирай турбо, пари и други бонуси които ще ти помогнат да постигнеш лесна победа. Подобрявай колата след всяко състезание.
Кални Състезания
4.33
22,5K
Състезание със Залози
Състезание със Залози (Bet Race) е игра с коли, която предлага реалистична 3Д графика направена с Unity 3D технология. В началото на играта имате пари само за една единствена кола, но след като спечелите няколко състезания, можете да си позволите да подобрите частите на автомобила или за закупите нов по-мощен автомобил.
Състезание със Залози
3.00
18K
Pimp My Ride Crowd Magnet
Тнуинговайте колата си, след това привличете хора с колата си и ги накарайте да ви последват до клуба. За всеки човек печелите пари които можете да използвате за тунинг.
Pimp My Ride Crowd Magnet
3.00
48,6K
Mobil 1 track challenge
Mobil 1 track challenge е състезателна игра с коли и много добре направена 3D графика. Можете да карате булит от формула едно и състезателни коли от наскар.
Mobil 1 track challenge
5.00
49,9K
Pedestrian Killer
Прегазете възможно най-много зомбита, преди да е изтекло определеното време.
Pedestrian Killer
3.00
34,3K