Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Badass Builder
Добър 3
(1 глас)

Badass Builder

Унищожете всички роботи убийци. Събирайте жълтите кутии за смяна на оръжието.
Посещения: 20568 Размер на файла: 1 MB Добавено: нд 3 яну 2010
Добави към любими
Управление със стрелките или WASD
Прицел и стрелба с мишката.
Смел Войник
Смелият Войник е на мисия. Неговата цел е да защити военната база от вражеските атаки. Стреляй по вражеските войници които се опитват да разрушат базата. Наемай стрелци и занаятчии които ще ти помагат да защитаваш базата си. Наблюдавай енергията си и я подобрявай след всяко ниво.
Смел Войник
4.50
6,7K
Лудият стрелец
Градът ти е превзет от извънземни роботи и ти си единствения оцелял. Оцелявай колкото можеш по-дълго и стреляй по роботите. Изстрелите в главата носят бонус точки. Нови оръжия след всяко ниво.
Лудият стрелец
4.00
14K
ЗОС
ЗОС е приключенска игра с ретро-графика, и много интересна история. Целта ти в тази игра е да разкриеш седемте планети, да миксираш отвари и да се сражаваш с древни чудовища. Успех.
ЗОС
4.00
4,1K
Последен Сблъсък 2
Последен Сблъсък 2 е страхотна бойна игра с повече от 40 различни герои от които да избираш. Играта предлага различни модове, можеш да играеш историята или да се впуснеш в директни битки. Успех.
Последен Сблъсък 2
3.00
9,7K
Улвърин в Токио
Страховития Улвърин е отново при нас в аркадната игра "Улвърин в Токио". Зли нинджи са нападнали Токио и планират да превземат целият свят. Ти си единствения който може да ги спре. Изчисти улиците на Токио от вражеските нинджи и спаси света от тяхната тирания.
Улвърин в Токио
5.00
4K