Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Badass Builder
Добър 3
(1 глас)

Badass Builder

Унищожете всички роботи убийци. Събирайте жълтите кутии за смяна на оръжието.
Посещения: 20642 Размер на файла: 1 MB Добавено: нд 3 яну 2010
Добави към любими
Управление със стрелките или WASD
Прицел и стрелба с мишката.
Moonlight sonata
Оцелейте 14 дена, защитавайки обежището си от вълци. След всяка вълна можете да ремонтирате обежището си и да купувате нови оръжия.
Moonlight sonata
4.00
12,2K
Operation Fox
Много добре направена игра със стрелба. Стреляйте по атакуващите ви войници и събирайте амуниции и аптечки, които ще ви помогнат да оцелеете по-дълго.
Operation Fox
5.00
38,8K
Смел Войник
Смелият Войник е на мисия. Неговата цел е да защити военната база от вражеските атаки. Стреляй по вражеските войници които се опитват да разрушат базата. Наемай стрелци и занаятчии които ще ти помагат да защитаваш базата си. Наблюдавай енергията си и я подобрявай след всяко ниво.
Смел Войник
4.50
6,8K
Plazma Burst: Forward to the past
Учените изобретяват машина на времето и те изпращтат на мисия в миналото. За сажеление едва след като те изпращат осъзнават, че са направили грешка в изчиленията за времето -> ти се озоваваш на грешното място и време.
Plazma Burst: Forward to the past
4.25
589,4K
Пирати от моретата на глупците
Пирати от моретата на глупците е екшън игра в която ти си капитан на пиратски кораб. Стреляй с оръдията си и залавяй вражески кораби за да изкарваш пари и съкровища. Не оставяй корабите да стигат до брега, защото ще избягат. Подобрявай оръжията си и кораба си за да залавяш по-лесно враговете си.
Пирати от моретата на глупците
3.50
24,9K